#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim Adam felan degildir.

dombili Sinani oynaticam diye harcadi bu cocugu, her mac Eren'e tahammul eden gelmis Feghouli'ye laf atip begenmiyor gondermek istiyor.

Eren yıllık 2 milyon euro
Selçuk yıllık 3 milyon euro

6 ay sonra ikisininde sözleşmesi bitiyor bu ikiliden başlayabilirsin hocam

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emin olamadığım bir denklem oyundan çıkması genellikle kesik yemesi şüpheleri güçlendiriyor gibi

Gidiyor gibi.
Performansı son maçlar iyiydi.
Muhtemelen bu adamı gönderip Belhanda, Fernando gibileri tutacaklar.

güle güle soso,torpilli degilsin bizim kulüpte torpilin yoksa messi olsan fayda etmez.

Yaranamadı hocaya bir türlü sebep neydi bilemiyorum ama ligdeki en kaliteli futbolcuydu yaşını da dikkate aldığımızda. İki ayağını da kullanan, süratli, teknik, uzun-kısa-ara pas yapabilen ek olarak kafa golleri de atan bir adamdı. Bizde atamadı ama öyle bir özelliği var feghouli'nin. Neredeyse hiç bir maçta beklediğim gibi oynayamadı yine de şansımızı sonuna kadar denememiz lazımdı bu adamda. Yazık oldu, bu açıklamalardan sonra gideceği benim için kesinleşti. Faks makinesi falan bozulmazsa.

Satanı bizde satarız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maicon ve Belhanda varken Feghouli gönderilirse çok büyük hata olur

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk geldigi gunden beri bu performansi beklemistim, muthis oynadi, keske her mac bu performansa yakin bir oyun oynasa da kazandigi paranin az da olsa karsiligini verse.

Burda çoğu pozisyon yok yalnız. Oyunun yönünü çok iyi değiştirdiği zamanlar konulmamış.

Bugün özelinde gösterdiği performansa kimse bir şey diyemez ama bir sonraki maçta ne vereceği hala muamma. Kendisine dair en büyük sıkıntımız da bu zaten. Bugün kendisi adına milat olur umarım.

Bu akşam azıcık düzgün hücumcular ile birlikte oynasaydı grup lideri Porto 'yu tek başına yıkmış olacaktı Feghouli ...

Bence son şansı başakşehir maçı. Hoca da ona göre son kararını verecek. Umarım kalabilirsin feghouli.

Sahaneydi ins. Basak macinda oyundan alinmaz.

Ayrica 2.penaltida Garry istedi topu.Acaba o atsa atabilcek miydi merak ettim.

Sahaneydi ins. Basak macinda oyundan alinmaz.

Ayrica 2.penaltida Garry istedi topu.Acaba o atsa atabilcek miydi merak ettim.

Garry nin ayagi kalas gibi belli olmaz. Gecen sezon ayaginin iciyle toplari köseye nasil birakti hala anlamakta güclük cekiyorum. Adam 5m düz pas atamiyor yav.

Garry nin ayagi kalas gibi belli olmaz. Gecen sezon ayaginin iciyle toplari köseye nasil birakti hala anlamakta güclük cekiyorum. Adam 5m düz pas atamiyor yav.

Muhtemelen Garry de kacirirdi.Bu sefer de Akhisar macinda kacirdin niye ilk penaltiyi atan Feghouli'ye birakmadin derdim Garry'e.Selcuk disinda hicbirine guvenmiyorum penaltida.Pasta yedirme ve penaltida 1 dunya markasi.

eren yerine gomis olsaydı keşke belki grupları geçerdik. 10 numara arapaslar ve paslar attı. ereni dövse yeridir.

Muhtemelen Garry de kacirirdi.Bu sefer de Akhisar macinda kacirdin niye ilk penaltiyi atan Feghouli'ye birakmadin derdim Garry'e.Selcuk disinda hicbirine guvenmiyorum penaltida.Pasta yedirme ve penaltida 1 dunya markasi.

Bence bizim takimda Selcuk disinda kimse arka arkaya 2 penalti kullanmamali. Frikikler icin artik gücü yetmiyor ama 11 metreden penaltilari hala iyi kullaniyor hakkini verelim.

Keske söyle joker kurali falan olsa penalti icin oyuncu sokup geri cikarabilsek. Selcuk penalti basina para kazansaydi hos olurdu acikcasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt