#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Giderse gitsin yav.

Varken oynatılmamasının bununla ilgisi olmamalı.

Oynatmayarak piyasasını daha da düşürüyoruz.

Acikcasi kendisine git dendiyse o da gitmemekte direttiyse, cezalandirma amacli oynatilmamasina laf etmezdim ama alternatifsiz bir adam, kimseye bunu yapacak luksumuz yoktu. Kadromuz oyle dar ki herkesten maksimum verimi alacagimiza boyle bir yola girdik.

Hocanin bu donem en kotu hatasi Feghouli surecini olabilecek en rezil sekilde yonetmesidir.

Hem iyi alici bulmamiz engellendi, hem verim alamadik.

Acikcasi kendisine git dendiyse o da gitmemekte direttiyse, cezalandirma amacli oynatilmamasina laf etmezdim ama alternatifsiz bir adam, kimseye bunu yapacak luksumuz yoktu. Kadromuz oyle dar ki herkesten maksimum verimi alacagimiza boyle bir yola girdik.

Hocanin bu donem en kotu hatasi Feghouli surecini olabilecek en rezil sekilde yonetmesidir.

Hem iyi alici bulmamiz engellendi, hem verim alamadik.
Sanmıyorum ya işin o kısmı bence olmamıştır lakin Arap ülkelerine gitmek istemedi diye kimseye sırt çevirmek de doğru değil.

İstanbul müslüman oyuncular için en uygun yer belki de.

Selcuk'u satamazsin, Feghouli'nin hala piyasasi vardir elbet.
Selçuku satmana gerek yok ki zaten haziranda gidiyor ama kalacak büyük ihtimal derdim sevmediği adamın maaşını görüp sevdiği adamınkini görüp görmeyeceği.
Mesela Fatih Terim çok maaş alıyor diye Muslerayı sattırır mı bence çok zor

Bi de madem maaş işi bu kadar sıkıntı neden selçuku oyuna alarak 25 bin euro para kazandırıyor söylemle eylem birbirini tutmuyor 20 maç oynasa 500 bin euro yapıyor yarım linnes maaşı
Neden oynatmadığımız muğdata 2 milyon tl veriyoruz mesela

Çok maaş alıyor diye oyuncu gönderilmez en uyuz olduğum şey
Bu adamlar zorlami imza attırdı klube

Galatasaray Düşmanlarının .........

Benim direkt beklentim set hücumu yapmak ya da topu rakip yarı alana yıkabilmek değil zaten.

Kolay kolay td beğenmem ben son yıllarda takımın başına geçip bok atmadığım da herhalde sadece Hamza vardı çünkü adam elindeki kadrodan maksimum performans almayı biliyordu, başarılı ya da başarısız olur ama bir sistemi vardı onu işletiyordu sonrasında kendi başını yedi.

Burada temel problem bizim ne oynadığımızın belli olmaması. Sene başında dost sohbetlerinde yanımdakilere kesinlikle pas takımı olmadığımızı, yapmamız gerekenin kendi yarı alanımızdaki şok preslerle topu kapıp hızlı çıkışlar olduğunu çokça söylüyordum bunu dışardaki Porto maçında yaptık, başarılı olduk mu hayır çünkü takımda skorer oyuncu yok. Onyekuru dışında kariyerinde 15 gol üstüne çıkabilmiş bir oyuncu yok ki o da açık alanda oynayıp atmış bu golleri.

Bu noktada Akbaba'nın eksikliği çok şey kaybettirdi bize, taraftarlar her şeye bok atıyor örneğin Burak kavgası vardı eskiden adam deli gibi gol atıyordu ama biz eleştiriyorduk çünkü takım oyununu baltalıyordu bugün Trabzonsporlular yıllar sonra top oynadığımızı gördük diyor Burak gidince. Emre de tam tersi bir adam aslında, kendine oynamaz çok sorumluluk almaz ama hücum bölgesinde doğru yerlere yaptığı hamlelerle skor üretilmesine yardımcı olur, Loko maçında 3 golde de pozisyonların içinde olması tesadüf değildi.

Akbaba da gidince evet bence çok büyük kayıp oldu ama biz yine de alternatif üretemedik çünkü üstünde durduğumuz bir sistem yok, bu olmayınca geliştiremiyoruz da. Tudor'un iç saha performansının bana göre Terim'den daha iyi olmasının sebebi bu, takım ne yaptığını bilen bir yapıda oynuyordu. Sezon başında beri sanırım bir tane bile orta bölgeden kaleye yaklaşıp gol bulamadık çünkü oyuncularımızın pas yetenekleri ve pozisyon bilgileri çok zayıf ama hızlı hücumlarla da pek gol bulamadık çünkü son karar yetileri de zayıf. "Biz ne oynuyoruz." sorusunun sorulmasının bence başlıca sebebi buydu zaten.

Mesela ben kendi gözlemime göre şöyle bir yorum yapayım en azından 1 maç Fernando 6, Belhanda 8, Badou 10 numara şeklinde bir deneme yapardım ve önlerine Garry ve Onyekuru'yu koyardım Badou'nun hızlı dribblinglerini kullanmayı denerdim. Kötü oynuyor ama adamdan beklentilerimiz onun yapamayacağı işler olduğu için bu kadar kötü oynuyor, en iyi özelliği dribbling olan bir adamı pasör 8 numara gibi oynatmaya çalışırsak bir şey elde edemeyiz.

Genel problem ve hiç bir sistemin başarıya ulaşmamasının sebebi de bu. Elimizde 20-25 yaşlarında Okan, Emre gibi adamlar yok belli yaşın üstünde ve mentalitesi oturmuş adamlar var. Feg oynayana kadar koca sezon ver kaç yapamamıştık yahu var mı ötesi, bu kadar yanlış bir oyun planı içinde olursak herkes, her şey kötü gözükür zaten.
Ben bu takımın pas yapamayacağına katılmıyorum. Sahaya iyi yerleşirsen çalışılmış pas organizasyonlarını uygulayabilecek disiplinde ve yetenekte bu adamlar. Anlık çözüm üretemez feghouli ve belhanda dışında kalanlar ama olsun. Diğer söylediklerinde haklısın özellikle Emre'nin sakatlığı çok kötü etkiledi. Sence ne yapılabilir, ne tarz adamlar lazım devre arasında?

Selçuku satmana gerek yok ki zaten haziranda gidiyor ama kalacak büyük ihtimal derdim sevmediği adamın maaşını görüp sevdiği adamınkini görüp görmeyeceği.
Mesela Fatih Terim çok maaş alıyor diye Muslerayı sattırır mı bence çok zor

Bi de madem maaş işi bu kadar sıkıntı neden selçuku oyuna alarak 25 bin euro para kazandırıyor söylemle eylem birbirini tutmuyor 20 maç oynasa 500 bin euro yapıyor yarım linnes maaşı
Neden oynatmadığımız muğdata 2 milyon tl veriyoruz mesela

Mugdat'a 2m verecek luksumuz var ya o kadarcik da kullandik zaten

Selcuk'la sozlesme uzatilirsa imparator gozumde cok duser, ama yapmayacagina inaniyorum

Aynisi Eren, Sinan vs. bilimum gereksiz icin de gecerli

Ben bu takımın pas yapamayacağına katılmıyorum. Sahaya iyi yerleşirsen çalışılmış pas organizasyonlarını uygulayabilecek disiplinde ve yetenekte bu adamlar. Anlık çözüm üretemez feghouli ve belhanda dışında kalanlar ama olsun. Diğer söylediklerinde haklısın özellikle Emre'nin sakatlığı çok kötü etkiledi. Sence ne yapılabilir, ne tarz adamlar lazım devre arasında?
Pas oyunu oynayamayız bana göre çünkü kafasını kaldırarak pas veren Mariano ile Feg var sadece.

Golcü bir santrafor almamız lazım. Orta sahada da Badou önde Belhanda, Fernandı arkada oynamalıyız. Maalesef bir de stoper lazım.

Bu yapıyı uygularsak gol sorunu çözülür iyi stoper alırsak da savunma sorunları azalır. Oynamamız gereken oyun da topu rakibe verip hızlı çıkmaya dayalı olmalı.

En kısa çözüm bu gibi diğer yola girersek pasör bir 8 numara almamız gerekiyor ve paramız yetmez ona.

Bu adam yerine gönderilecek tonla çöp var boş yapmasınlar..

Dün en çok sevindiğim baya baya alkışladığım yer ise oyundan alınırken resmen depar attı çıktı. Uzun zamandır böyle hırslı bir oyun görmüyorduk. Umarım devamı gelir. Son şansı başakşehir maçı.

Mugdat'a 2m verecek luksumuz var ya o kadarcik da kullandik zaten

Selcuk'la sozlesme uzatilirsa imparator gozumde cok duser, ama yapmayacagina inaniyorum

Aynisi Eren, Sinan vs. bilimum gereksiz icin de gecerli
Benim ilk kastım zaten sözleşme uzatılma mevzusuydu :D Açıkçası maçların son 20 30 dakikasında oyuna alınması hayra alamet değil diye düşünüyorum vefa kartı kullanılarak sözleşme uzayacak gibi duruyor
Hayır anlamadığım nokta şu Muğdatı neden aldık çözemiyorum, şimdi 2 forvet gelecekti hesapta prens Eren de var 3 forvet etti, Tr kupasında da gençler oynasın deriz gereksiz çöpe giden 2 milyon tl ve bunca eksiğe rağmen forma şansı bulamayışı yanlış hamle olarak gözüme çarpıyor artık.

Benim ilk kastım zaten sözleşme uzatılma mevzusuydu :D Açıkçası maçların son 20 30 dakikasında oyuna alınması hayra alamet değil diye düşünüyorum vefa kartını kullanılarak sözleşme uzayacak gibi duruyor
Hayır anlamadığım nokta şu Muğdatı neden aldık çözemiyorum, şimdi 2 forvet gelecekti hesapta prens Eren de var 3 forvet etti, Tr kupasında da gençler oynasın deriz gereksiz çöpe giden 2 milyon tl ve bunca eksiğe rağmen forma şansı bulamayışı yanlış hamle olarak gözüme çarpıyor artık.

Net yanlis transfer ama en azindan boyle yanlislar koymuyor

Her donem yanlis transfer yapacagiz boyle dusuk riskli olsunlar ben fitim

Selcuk zorunluluktan oynuyordur umarim gecen sene hic oynatmiyordu cunku eger cidden uzarsa sozlesmesi oyle boyle degil yikilirim

adam ayda yilda bi top oynadi adam gibi herkes helal olsun aldigin para moduna girmis, tam siyahla beyaz taraftariz, dünümüz baska bugünümüz baska, feghouli kesinlikle gs yakisacak oyuncu degil, ister bana kizin ister sövün.

@Keramettin TANRIVERDİ bu tabloya ne diyorsun :D
Feghouli dakika
1544618054142.webp

Selçuk dakika
1544618069178.webp

Böyle oynamaya başlamışken çok maaş alıyor diye gönderirlerse yazıklar olsun. Gomis 'i zam istiyor diye gönderip Rodrigues 'e durduk yere zam yaptık halimiz ortada. Feghouli 'nin aldığı parayı Ahmet+Selçuk+Eren+Ömer+Sinan filan fazlasıyla alıyordur bu işe yaramaz heriflere vereceğine Feghouli 'ye ver o parayı bir işe yarasın

Biz bu adamın bu hale gelmesini 1.5 sene bekledik. Adamın transfer edilmesini zaten 2 ay filan bekledik şimdi tam istediğimiz performansı vermeye başlamışken üç kuruşa satmayın şu adamı. Ha çok astronomik bir teklif gelir o zaman oturur düşünürüz ama Gomis 'e yapılan gibi üç kuruşa gönderilirse yazıklar olsun ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt