#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle sen bir yıldızsın sen harikasın. Belhanda-emre ikilisiyle oynadığın topları görmek için sabırsızlanıyorum.

Ara donem transfer sezonuna gelince performans ve vites yukseltmesi ayri bir enteresan. Bu sektorde her mac canini disine takip canla basla mucadelece eden ve boylece helal para kazanan oyuncu yokmudur acaba..

Çok sövdüm ama 1 aydır takımın yıldızı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendisinden özür dilerim, form tutacağına ihtimal vermiyordum. Tabiri caizse götünü yırttı bu maç. Porto maçındaki iyi oyunundan sonra bu performans daha zordu kendisi için. Sene başı yedeğe bile alınmayan Feghouli şuan bizi ayakta tutan adam konumunda. On numara beş yıldız.

Başta Belhanda yalakaları adama demediğini bırakmıyordu şimdi günah çıkarıyorlar. Şu takımda pas oyunu nedir bilen tek orta saha oyuncusu. Oyun aklı dersen takımın çok ama çok üzerinde. Adam top daha ayağına gelmeden topu hangi istikamete doğru kontrol edeceğini biliyor.

Geçen sene top oynamıyordu eaaabii yeaaa diyenler gol-asist istatistiğine bakabilirler. Boş yapmanın lüzumu yok hoca en başından beri hatalı Feghouli konusunda.

Başta Belhanda yalakaları adama demediğini bırakmıyordu şimdi günah çıkarıyorlar. Şu takımda pas oyunu nedir bilen tek orta saha oyuncusu. Oyun aklı dersen takımın çok ama çok üzerinde. Adam top daha ayağına gelmeden topu hangi istikamete doğru kontrol edeceğini biliyor.
Aksine Belhandaya sövenler buna da sövüyordu ikisi bir arada satılsın gitsin Araplar vs. diye ağlıyordu ırkçı zırlaklar

@Keramettin TANRIVERDİ

Galatasaray Düşmanlarının .........
Anca onu becerirsin sen işte, söyle sana bir tane de emzik versin. Özelden de önce gel hatta yalnız gelme diye posta koyduktan sonra geri vites yaptığın gibi. Hep demiş miş, hadi lan ordan adamı yerden yere vuruyordun.

Şimdi cevap vermek istiyorum. Belhanda yalakaları demek doğru değil. Şu adamın belhanda-emre ikiliyse daha iyi olacağını görmek için kör olmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt