Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Konuşmuyorum.Düzgün konuş
Galatasaray Düşmanlarının .........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuşmuyorum.Düzgün konuş
#10 yorum.Hiç samimi değilsiniz. Aynı tipler burda yalvarıyordu satılsın diye şimdi niye oynamıyordu diye yükleniyorsunuz. Dönün çöplüğünüze
Kes.Hiç samimi değilsiniz. Aynı tipler burda yalvarıyordu satılsın diye şimdi niye oynamıyordu diye yükleniyorsunuz. Dönün çöplüğünüze
@Keramettin TANRIVERDİKonuşmuyorum.
Belhandaya takmışsınız esas eleştirilmesi gereken feghouli demiyor muydun sen ne ara ''bir şey biliyoruz da konuşuyoruz'' a evrildin.Birşey biliyoruz da konuşuyoruz
Çok doğru 1 tespit diğer oyuncuların kalitesiz kepaze halini ortaya çıkartıyor bu futbolcuysa bu kekolar ne diyorsunDerhal yedeğe çekilmeli.
Aksine Belhandaya sövenler buna da sövüyordu ikisi bir arada satılsın gitsin Araplar vs. diye ağlıyordu ırkçı zırlaklarBaşta Belhanda yalakaları adama demediğini bırakmıyordu şimdi günah çıkarıyorlar. Şu takımda pas oyunu nedir bilen tek orta saha oyuncusu. Oyun aklı dersen takımın çok ama çok üzerinde. Adam top daha ayağına gelmeden topu hangi istikamete doğru kontrol edeceğini biliyor.
İyi oku ben niye elestirmisim benim gibi kimler eleştirmiş vizyon tayfaBelhandaya takmışsınız esas eleştirilmesi gereken feghouli demiyor muydun sen ne ara ''bir şey biliyoruz da konuşuyoruz'' a evrildin.
Anca onu becerirsin sen işte, söyle sana bir tane de emzik versin. Özelden de önce gel hatta yalnız gelme diye posta koyduktan sonra geri vites yaptığın gibi. Hep demiş miş, hadi lan ordan adamı yerden yere vuruyordun.@Keramettin TANRIVERDİ
Şimdi cevap vermek istiyorum. Belhanda yalakaları demek doğru değil. Şu adamın belhanda-emre ikiliyse daha iyi olacağını görmek için kör olmak lazım.Başta Belhanda yalakaları adama demediğini bırakmıyordu şimdi günah çıkarıyorlar. Şu takımda pas oyunu nedir bilen tek orta saha oyuncusu. Oyun aklı dersen takımın çok ama çok üzerinde. Adam top daha ayağına gelmeden topu hangi istikamete doğru kontrol edeceğini biliyor.