#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence
Takımımızın bu sene en iyi oyuncusu. Bilerek oynuyor. Futbol IQ diğer oyuncularımızdan yüksek. Ayağı çok iyi. İki sezondur toplam gol asist sayısı bakımından çok verimli. Seneye CL'de olduğumuzu düşünürsek maaşı her türlü tolera edilir. Bu adamı bu sene olmazsa diğer sene her türlü 5-6'ya satarsın araplara. Kanatlardan 2 sezondur bu kadar gol asist yapan bir oyuncuyu satmak pek mantıklı gelmiyor bana. İl elimizde tutacagımız oyuncu olmalı

Takımdaki en zeki adam futbolu bildiği her halinden belli seneye devam etmeli en az bu ayarda 3-4 adamımiz olmalı sahada zeki ,kafaca ve fizik olarak futbol oynamaya hazır ...

Ya kusra bakmayında bu adama 5-6 milyon teklif varsa satın diyenler vardı öncelikle beyler biz aynı kişiden mi bahsediyoruz ya adam bu sene şampiyon olursak net şampiyon olmamızın en önemli faktörü evet sene başı kötüydü formsuzdu ama bi bak yaklaşık 20 gole katkısı var ve attığı goller hep kritik önemli yerlerde goller inşallah takımda kalır 1 sene daha ama 10 milyondan fazla bi teklif gelir aldığı maaşıda göz önünde tutarsak tabi yerine gelecek transferde de karlı olursak o zaman bişey diyemem gönül ister 1 sene daha kalsın. Ama şuan eski Valencia günlerinden esintiler vermeye oynamaya başladı iyi teklifler kesin gelir bakalım yazın nolucak

Ya kusra bakmayında bu adama 5-6 milyon teklif varsa satın diyenler vardı öncelikle beyler biz aynı kişiden mi bahsediyoruz ya adam bu sene şampiyon olursak net şampiyon olmamızın en önemli faktörü evet sene başı kötüydü formsuzdu ama bi bak yaklaşık 20 gole katkısı var ve attığı goller hep kritik önemli yerlerde goller inşallah takımda kalır 1 sene daha ama 10 milyondan fazla bi teklif gelir aldığı maaşıda göz önünde tutarsak tabi yerine gelecek transferde de karlı olursak o zaman bişey diyemem gönül ister 1 sene daha kalsın. Ama şuan eski Valencia günlerinden esintiler vermeye oynamaya başladı iyi teklifler kesin gelir bakalım yazın nolucak
Sene başı oynayamadı ki hocamız kulübede oturtarak "ders" veriyordu..

Fatih hocayı severim beni tanıyan bilir sezon başında Akhisar süper kupada takmasaydı feghouli ye en az 5 puan fazla toplardık. Düşünün ilk yarıdaki iç sahadaki fb derbisinde yoktu feghouli soğutmuştu adamı terim. Allahtan hatasından döndü de adam klasını gösterdi

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Satmayı bilmek konusuna katılıyorum.

Ozan ve Marcao örneği de güzel örnek.

Ama elimizde Gomis'in gidip Diagne Kostas hatta Emre gibi örneklerde var.

Trezeguet orda dururken hoca ve Abdürrahim'in bu seçeneği düşünmediğinden emin olamayız.

Muhtemel şampiyonluğun baş mimarı diyebiliriz. Ciddi anlamda 2. devreye damga vurdu. Şimdilik tadını çıkaralım, sezon sonu bakarız gider mi kalır mı.

45633

onlar senin büllüklerini yesinler

formda bir sneijder ile oynasaydı keşke.

Sağ ayaklı olup sol ayak içini bu kadar temiz kullanan az oyuncu gördüm. Sneijder bile yapamıyordu bunu

D6TgFRAWsAAhxNA

45636

Bugun Feghouli'deki hirsi diger oyuncularda gormedim, sahada sampiyonlugu en cok isteyen oyuncuydu, hele 3'cu gol icin hucum ederken devamli topu isteyip dagitiyordu bir maestro gibi, adamsin Soso.

Takımda şut çekebilen tek adam

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt