#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu forumun bu huyunu sevmiyorum ya

bak şimdi bu feghouliyi zamanında seven bayılan forumun eskileri var ve aylardır şu konuya uğrayıp feghouliye olumsuz yorum yazmamışlar son birkaç sayfaya baktım durum bu yani (isimler belli ama isim vermicem)

zamanında sevmiş veya idol gördüğün topçu olmuş olabilir sana şampiyonluk kazandırmış olabilir feghouli ama olumsuz yorum atmamışsın. sen gelip @Can Esmer e belhanda konusunda laf edersen veya forumdaki terimcilere laf ederseniz afedersiniz ama komik duruma düşüyorsunuz benim gözümde.

ulan ben aşkım gibi gördüğüm fernandoya bile ne laflar etmiş adamım çok mu zor eleştirmek sevdiğin bir futbolcuyu. sanırım korktukları şey eski mesajlar alıntılanmasından korkuyorlar.

Geçen sene herkes tefe koyarken bile destekliyordum 2 yıl boyuncada destekledim bu sene nerdeyse en çok ben eleştiriyorum

Yavaş yavaş fizik olarak kendine geliyor böyle olunca kalitesini gösterebiliyor ama fizik olarak en mükemmel hale gelse bile artık kanat oyuncusu olmaz Feghouli'den

Falcao ile beraber baya begendim bunu bugün

evet hucumda 2 maçtır iyi ama defansa yardım yok,canı isteyince oynuyo.yine de kalacak zaten belli.adam olur inşallah

iyi oynadi da rakibin beki çok bos alan birakti

ben oynasaydim daha etkili olurdum yani

Hucumda gol pozisyonu uretmeye en yakin oyuncumuz feg

Bazi arkadaslar olmadan da sampiyon olabiliriz lakin feg ve muslera olmadan bir bok yapamayiz, babel'den de benzer bir performans beklerdim lakin olmuyor

Fizik kalitesini biraz daha yükseltse gene bizi rahat şampiyonluğa taşıyacak oyuncularımızdan bir tanesi. Bugün gayet iyiydi.

Yine bok gibi. Lafimi yememis olayimda, hic bir sey yazmayip konunun hortlatilmamasi icin dua edeyim yoksa alinti malinti yaparlar'cilar hala ugramamis sampiyonluk mode on reyize. Efsane oynuyor koca götlü messimiz

sag taraf bombos etrafi bombos belhandanin yanina goztepeli geliyo topla onlara dogru gidip belhandaya dikiyo topu sonra belhanda top kaybi yapti oluyo. Biz 5-2 yaparken ibneligine yapardik adam macta yapıyor kral hareket. Sag taraf yine yok, net gol kaçırdı yine devam ediyor atat bi tane bala gote kral olur yine

Herzamanki gibi bitik.Yorgun.Çaresiz kaldıramıyor.Marianoyu hep yalnız bırakıyor.Derhal kovulmalı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mal sag taraf bombos etrafi bombos belhandanin yanina goztepeli geliyo topla onlara dogru gidip belhandaya dikiyo topu sonra belhanda top kaybi yapti oluyo. Biz 5-2 yaparken ibneligine yapardik adam macta yapıyor kral hareket. Sag taraf yine yok, net gol kaçırdı yine devam ediyor atat bi tane bala gote kral olur yine
Bu adama laf eden tek kisi yok, kötü maclarda (ki hepsinde kötü zaten) konuya ugrayan yok, ama son maclarin hepsinde takimin en iyileri arasinda bulunan Belhandaya maci izlemeyen tipler mac konusunda laf yetistiriyor.

Bu nasıl oyuncu ya, hic bir maç da rakibi kocalamıyor. Ulan biraz kovala bari! Yazık.

Takımı sabote ediyor gibi top oynuyor.Veteran topçu koymuşsunda sanki hali yokmuş gibi.Yanlış anlamayın 21 Aralık şuan.

Bu adama laf eden tek kisi yok, kötü maclarda (ki hepsinde kötü zaten) konuya ugrayan yok, ama son maclarin hepsinde takimin en iyileri arasinda bulunan Belhandaya maci izlemeyen tipler mac konusunda laf yetistiriyor.
Oyle rengo da anlatamiyoruz iste burada durumu maalesef :'/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt