#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kekoca 1 performans

free golleri atınca top oynadım falan zannediyor
3.850.000 € maaş alıp, bu denli rezalet performans veren yoktur.
3.350.000 € maaş alanı var ne tesadüfse o da bizde.

Ayaklarında kurşun torbası bağlıymış gibi oynuyor. Ne pas ne dripling, hiçbir numarası yok oyun içinde. Dengine gelir de iyi bir şut çıkarırsa diye dolanıp duruyor...

Feghouli hakkında bunları konuşacağımızı hiç düşünmezdim ama gerçekten takıma ihanet ediyor. Artık elinden geldiği kadar mücadele ettiğine de inanmıyorum maalesef

Hücumda varlık gösteremediği gibi bekine de hiç yardıma gelmiyor pas atmak için illa Belhanda veya Mariano olması lazım etrafında aksi taktirde zorunda olmadıkça pas dahi atmıyor

Bir pozisyon var J.Fernandes Mariano'yu her bire bir yakaladığında çürütmüş maçın başından beri Alanya sol kanattan atağa çıkıyor Feghouli efendi orta sahaya atmış kendisini bekliyor hani pozisyonu boşalttığı yetmiyor bir de geri gelip mücadeleye de katılmıyor

Ben Feghouli'den ümidimi kestim birbirimizi kandırmayalım şampiyonluk modunu açtı filan diye ...

Çok ciddiyetsizsin yav ligde işini yap sonra sal bizi.

Takım defansına hiçbir katkısı yok hani bu açığını hücumda kapatabilse kesinlikle laf söylemem ama hücumda da takımın en kötüsü yine Feghouli arkasında oynayan Mariano bile ondan daha çok hücum aksiyonlarında yer alıyor

Haydi katkı vermeyi hücumda çalışkanlığını geçtim kalenin ağzına bir Mariano'nun alda at diye verdiği pasa vuramadan yere düştü ikincisi Seri'nin şutunda dönen topu dağa taşa vurdu haydi hızlı değilsin dribling yeteneğin kalmadı eyvallah da bari şunları boş çevirme

Yeterince faydasını gördük bence bize katacağı bir şey kalmadı gibi duruyor. Sene sonu 2-3 milyona okutup maaşından kurtulursak güzel olur..

mücadele gücü düşük rakiplere karşı tekniği ve sakinliği ile iş yapıyor ama fiziki olarak bize cevap verebilen, temaslı oynayan takımlara karşı dağılıyor. bugün yine dağıldı ve çok erken yoruldu. yorulunca bir kaç pozisyonda saçma tercihler yaptı.

mariano da benzer bir durumda. bu oyuncuların vadesi doldu.

Resmen takımı sabote etti.Kasti yapsa bu kadarını yapamazdı.Umarım sakatlanır ve bi daha oynamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt