#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam düz koşulara başladı bile oynar 2 - 3 hafta sonra reyis :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaş ne olurdu şu adama 7 veya 11 i verseydiniz formasını alacaktım şimdi seneye değişir kesin.

Resmi sitede yapilan aciklamada arka adalesinde 2. derece yirtik oldugu söyleniyor. Bu durumda ameliyat olmus olmasi gerekir ama bununla ilgili bir aciklama yok. Yine bu bilgiye göre en az 2-3 ay sahalardan uzak olacak demektir. Bu sakatligi bilmeme ihtimalleri yok, en azindan transfer sürecinde taraftari sakatligiyla ilgili bilgilendirebilirlerdi. Yönetim degil, kabus resmen.
Buyur, sec begen al.

588.jpg

Resim_1477291859.jpg

Buyur, sec begen al.

588.jpg

Resim_1477291859.jpg

Sen şu "Galatasaray'a cakarlar" diyen, forumun küfür yagdirdigi yüzsüz degil misin? Paylastigin seydeki kadar beynin olsa kulübün resmi sitesinde yapilan aciklama oldugunu görürdün.

Bu arada ergen (yas 40+ da olsa beyin olarak ergen) kaynayan bu forumda cogu üye, hosuna gitmeye bir sey okudugunda argüman üretmekten de aciz oldugu icin rakip takim taraftarligiyla sucluyor (sanki bjk yada fener taraftari olmak ayipmis gibi).

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şimdiki sakat haliyle çıksa fenerle bjkdeki kanat ve bek oyuncularına sek sek oynatacağına emin olabilirsiniz. Kuş takipçilerimiz takibe devam etsinler.

bu iki maç olmaması çok problem değil. Feghouli olmadan da geçilebilir ama 4.haftadaki Antalya deplasmanında mutlaka olmalı. Skoru ve oyunu çok değiştirebilicek bir oyuncu.

Çok merak ediyorum hiç seyretmedim bu adamı okadar duydum ama tekniğini felan hiç bilmiyorum hızlı biri mi acaba tekniği nasıl yürüyerek adam mı geçiyor ne bilim kafamda deli sorular ama bukadar övündüğüne göre vardır bi hikmet

Çok merak ediyorum hiç seyretmedim bu adamı okadar duydum ama tekniğini felan hiç bilmiyorum hızlı biri mi acaba tekniği nasıl yürüyerek adam mı geçiyor ne bilim kafamda deli sorular ama bukadar övündüğüne göre vardır bi hikmet

Hızlı ama çalımdan ziyade akıllı kanat gole yakın bir adam.

Bu arada 2 galibiyet aldık adamın ismi geçmiyor forumda unutmasak bari

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt