Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.259
- 26
- 388
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu topu kaybedip peşinden koşma olayını bir türlü anlayamıyor bazı renktaşlarımız. Senin belirli bir kaliten var ise ayağında ki topu takımın adına pozisyona çevirirsin, kaptırıp peşinden koşman hem kendini hem takımı yorar, takım oyununada negatif etkidir bu.Abi yemişim fitini ya. Türkiye liginde oynuyoruz, biraz oyun zekası olan adam Feg gibi hiç bir şey yapmadan bile 2 topa dokunarak rakibe 2 sarı kart aldırabiliyor. Aynı pozisyonların çok daha kolay durumlarında, Tolga ve Rodrigues gibi adamlar topu rakibe verip sonra onu almak için geri koşuyorlar ve takım oyununa katkı yapıyor deniliyor. Yahu topu kaybetmese zaten o efora gerek kalmayacak, atak devam edecek belki skor üreteceğiz vs. Artık 11 başlasın yorulunca çıkar gerekirse.
Bu adamın en önemli özelliklerinden biride fiziki güçlülüğüFizik olarak yeterli seviyede değil kabul ama arkadaş bu takım fizik olarak yeterli seviyede olmayan bir adamı yirmi dakika taşıyabilecek seviyede değil mi? O kadar baskılı oyunumuz ile, fizik gücümüz ile övünüyoruz. Adam dün oyuna girdi ve neler yapabileceğini gösterdi, hemde o fizik durumu ile.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yahu ne zorlaması, adam kaç haftadır antrenman yapıyor. Yirmi dakika oynadı pek zorlandığını görmedim. Akıllı oynadı, geriye fazla koşmadı, gerekmez de çünkü takımda bu işi yapacak, yapan oyuncular mevcut. Takımın toplam fizik gücü iyi, daha yüzde yüz olmayan bir oyuncuyu rahatlıkla yirmi otuz dakika taşır.Bu adamın en önemli özelliklerinden biride fiziki güçlülüğü
O yüzdende alındı
Kazandığımız sürece yavaş yavaş tempo kazanmasında sıkıntı yok
Allah muhafaza zorlamaya bağlı adale falan atarsa kanatta garry tolgaya devam
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bu maç için zorladı demedimkiYahu ne zorlaması, adam kaç haftadır antrenman yapıyor. Yirmi dakika oynadı pek zorlandığını görmedim. Akıllı oynadı, geriye fazla koşmadı, gerekmez de çünkü takımda bu işi yapacak, yapan oyuncular mevcut. Takımın toplam fizik gücü iyi, daha yüzde yüz olmayan bir oyuncuyu rahatlıkla yirmi otuz dakika taşır.
Bu maç için diyorum demene gerek yok ki, sonuçta güncel maçlar üzerinden yorum yapıyoruz. Yanlış bilmiyorsam üç haftadır antrenman yapıyor, bu kadar süredir antrenman yapan bir oyuncunun adele problemi yaşayacağını düşünmüyorum.Ben bu maç için zorladı demedimki
Postu ıyi oku
Değerli kardeşim antreman ile mac bambaşka olayBu maç için diyorum demene gerek yok ki, sonuçta güncel maçlar üzerinden yorum yapıyoruz. Yanlış bilmiyorsam üç haftadır antrenman yapıyor, bu kadar süredir antrenman yapan bir oyuncunun adele problemi yaşayacağını düşünmüyorum.
O bir oyuncunun temposu ve takıma alışması ile alakalı bir durum. Adale ile bir ilgisi yok. Adale sakatlığı geçiren bir oyuncuya bildiğim kadarıyla antrenmanlara başlamadan adalesi güçlenmesi için program uygulanır. Dün yirmi dakika oynadı ve fazla kasmadan bile neler yapabileceğini gösterdi. Mevzu bunlar değil zaten, fiziği yüzde yüz seviyede olmasa bile dün olduğu gibi takımın fizik gücü adamı rahatlıkla idare etti. Oyun süresi her maç artması gerek, geçen hafta dünki kadar olmasada yetmiş beş seksen gibi girmeliydi.Değerli kardeşim antreman ile mac bambaşka olay
7 kimdeydi, yerli Ronaldoda mı?Su adamin 89 numarali formayi giymesine sebep olanlari kiyma makinesinden gecirmek lazim
evet