#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DJ8E75bXcAYvYiT.jpg

Fizik olarak yeterli seviyede değil kabul ama arkadaş bu takım fizik olarak yeterli seviyede olmayan bir adamı yirmi dakika taşıyabilecek seviyede değil mi? O kadar baskılı oyunumuz ile, fizik gücümüz ile övünüyoruz. Adam dün oyuna girdi ve neler yapabileceğini gösterdi, hemde o fizik durumu ile.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi yemişim fitini ya. Türkiye liginde oynuyoruz, biraz oyun zekası olan adam Feg gibi hiç bir şey yapmadan bile 2 topa dokunarak rakibe 2 sarı kart aldırabiliyor. Aynı pozisyonların çok daha kolay durumlarında, Tolga ve Rodrigues gibi adamlar topu rakibe verip sonra onu almak için geri koşuyorlar ve takım oyununa katkı yapıyor deniliyor. Yahu topu kaybetmese zaten o efora gerek kalmayacak, atak devam edecek belki skor üreteceğiz vs. Artık 11 başlasın yorulunca çıkar gerekirse.
Şu topu kaybedip peşinden koşma olayını bir türlü anlayamıyor bazı renktaşlarımız. Senin belirli bir kaliten var ise ayağında ki topu takımın adına pozisyona çevirirsin, kaptırıp peşinden koşman hem kendini hem takımı yorar, takım oyununada negatif etkidir bu.

Son düzenleme:
Fizik olarak yeterli seviyede değil kabul ama arkadaş bu takım fizik olarak yeterli seviyede olmayan bir adamı yirmi dakika taşıyabilecek seviyede değil mi? O kadar baskılı oyunumuz ile, fizik gücümüz ile övünüyoruz. Adam dün oyuna girdi ve neler yapabileceğini gösterdi, hemde o fizik durumu ile.

Bu adamın en önemli özelliklerinden biride fiziki güçlülüğü
O yüzdende alındı
Kazandığımız sürece yavaş yavaş tempo kazanmasında sıkıntı yok
Allah muhafaza zorlamaya bağlı adale falan atarsa kanatta garry tolgaya devam

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamın en önemli özelliklerinden biride fiziki güçlülüğü
O yüzdende alındı
Kazandığımız sürece yavaş yavaş tempo kazanmasında sıkıntı yok
Allah muhafaza zorlamaya bağlı adale falan atarsa kanatta garry tolgaya devam

Yahu ne zorlaması, adam kaç haftadır antrenman yapıyor. Yirmi dakika oynadı pek zorlandığını görmedim. Akıllı oynadı, geriye fazla koşmadı, gerekmez de çünkü takımda bu işi yapacak, yapan oyuncular mevcut. Takımın toplam fizik gücü iyi, daha yüzde yüz olmayan bir oyuncuyu rahatlıkla yirmi otuz dakika taşır.

Yahu ne zorlaması, adam kaç haftadır antrenman yapıyor. Yirmi dakika oynadı pek zorlandığını görmedim. Akıllı oynadı, geriye fazla koşmadı, gerekmez de çünkü takımda bu işi yapacak, yapan oyuncular mevcut. Takımın toplam fizik gücü iyi, daha yüzde yüz olmayan bir oyuncuyu rahatlıkla yirmi otuz dakika taşır.

Ben bu maç için zorladı demedimki
Postu ıyi oku

Ben bu maç için zorladı demedimki
Postu ıyi oku

Bu maç için diyorum demene gerek yok ki, sonuçta güncel maçlar üzerinden yorum yapıyoruz. Yanlış bilmiyorsam üç haftadır antrenman yapıyor, bu kadar süredir antrenman yapan bir oyuncunun adele problemi yaşayacağını düşünmüyorum.

Bu maç için diyorum demene gerek yok ki, sonuçta güncel maçlar üzerinden yorum yapıyoruz. Yanlış bilmiyorsam üç haftadır antrenman yapıyor, bu kadar süredir antrenman yapan bir oyuncunun adele problemi yaşayacağını düşünmüyorum.

Değerli kardeşim antreman ile mac bambaşka olay

Değerli kardeşim antreman ile mac bambaşka olay

O bir oyuncunun temposu ve takıma alışması ile alakalı bir durum. Adale ile bir ilgisi yok. Adale sakatlığı geçiren bir oyuncuya bildiğim kadarıyla antrenmanlara başlamadan adalesi güçlenmesi için program uygulanır. Dün yirmi dakika oynadı ve fazla kasmadan bile neler yapabileceğini gösterdi. Mevzu bunlar değil zaten, fiziği yüzde yüz seviyede olmasa bile dün olduğu gibi takımın fizik gücü adamı rahatlıkla idare etti. Oyun süresi her maç artması gerek, geçen hafta dünki kadar olmasada yetmiş beş seksen gibi girmeliydi.

Son düzenleme:
Her mesajinizda Tudor'a nasil ve nerden vururum düsüncesi ile yorum yapmayin

Arda biliyorum bana yazıyorsun o yüzden cevap vereyim. Tudor geçen hafta hata yaptı eleştirildi ve bitti. O maç artık bitti, umudumuz önümüzdeki zorlu maçlarda daha iyi olması. Eğer olmaz ise o maçtan sonra yapılması gereken bir eleştiri olursa yapılır. Burada oyuncu ile alakalı yorum yazılıyor, buna oyuncunun geçen haftada bu süreye yakın süre alabileceği dahil. Bu kadar başka hiç bişey yok mesajların içinde. Sana dünde yazdım, geçen tartıştık bırak orada kalsın. Bir birimize sataşarak elimize bişey geçmez o yüzden bir kez daha rica ediyorum bırak o tartışma orada kalsın.

Son düzenleme:
Çok rahat adam eksiltiyor, daha tam hazır değil ama hazır olduğunda çok can yakacak inşallah

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su adamin 89 numarali formayi giymesine sebep olanlari kiyma makinesinden gecirmek lazim

Bu ligde 33'lük Kuyt katkı yaptı yav, içinden geçecek ligin içinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt