#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor dedi zaten git kırmızı ye diye

Badou'ya sallayıp Feghouli yi korumak iyimiş
Başlatma Tudoruna. Allah aşkına ikisi aynı mı?

Birisi arkadaşını koruyor diğeri ise maç başından beri bas bas bağırıyor ben bu maç kırmızı yiyeceğim diye dengesiz ve kontrolsüz girişleri ile.

sent via GSC

Süfyan rtaşımız gerekli katkıyı yapacaktır daha işin içine tam girmeden bu haldeyiz bu herif Brumadan falan iyi oyuncu oynadığı maçlarda fena değildi lakin çok daha fazlası mevcut

Allah aşkına ikisi aynı mı?

Birisi arkadaşını koruyor diğeri ise maç başından beri bas bas bağırıyor ben bu maç kırmızı yiyeceğim diye dengesiz ve kontrolsüz girişleri ile.

sent via GSC

Kırmızı için demedim ki

Feghouli için hoca doğru pozisyonda oynatmıyor diyorsun.Ona bakarsan Badou'da doğru pozisyonda oynatılmıyor.Ama ona Badou istediğim gibi değil,daha çok yol katetmesi gerek diyebiliyorsun

West ham mı büyük klüp

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

forumdaki gergin ve kendini şişmiş hisseden arkadaşlara indirimli liposakşın ayarlayabilirim.

Kırmızı için demedim ki

Feghouli için hoca doğru pozisyonda oynatmıyor diyorsun.Ona bakarsan Badou'da doğru pozisyonda oynatılmıyor.Ama ona Badou istediğim gibi değil,daha çok yol katetmesi gerek diyebiliyorsun
Ben sizin Badou yu göklere çıkardığınız kadar iyi bulmuyorum. Ben asla kötü demedim Badou ya ama tamamen yeterli de bulmuyorum şu ana kadar.

Yıllardır bitik orta sahalar ile oynadığımız için enerjik birisini görünce herkes mayıştı kendinden geçti ama daha çok eksiği var oyun içinde olsun pas oyununda olsun. Bazen 19 yaşındaki çaylak altyapı oyuncusu gibi hal ve tavırları var.

Ayrıca takdir edersin ki 9 Milyon verdiğimiz adama karşı beklentilerimin daha yüksek olmasının pek saşırılacak birşey olmaması gerek.

sent via GSC

Adam sakatlıktan çıkıp en bok haliyle Bursa maçını almış, bir de gol atmış daha ne istiyorsunuz ?

tek başına derbi kazandıracak bi adam ama bu adamı kullanacak hoca yok başımızda

Umarım kanat oynar şu maçlarda.

Podolskiyi de buyuk maçlarda ortaya çekiyolardı kayboluyordu. Bırakın kanat oynasın orta alana Belhanda Tolga Ndiaye Feg herkes giriyor sıkışıyor.

Onun bunun evlatları yüzünden en kritik maçlarımızda oynayamadı ?

şu adam bir oynamaya başlasa çok büyük oyuncu da şanssız girdi sezona

sivas belediyespor maçında yapacağı 3 asistin ardından vodafone parkta ilk 11 çıkmasını dilerim

Sana ihtiyacımız var umarım sağ çizgiye yerleşirsin artık

Brahamini fegholui kanatlari efsane olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt