Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.126
- 20.027
- 3.313
Bu bal yapmayan ve işine saygısı olmayan herif yerine avrupalı iş ahlakı olan birini almaliydik.
Gerçek Kaptan NANDO!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bal yapmayan ve işine saygısı olmayan herif yerine avrupalı iş ahlakı olan birini almaliydik.
Gerçek Kaptan NANDO!
Nerde olumsuz kotu bir yorum orda sen nedense boyle adamlarda hic ceza almazBu bal yapmayan ve işine saygısı olmayan herif yerine avrupalı iş ahlakı olan birini almaliydik.
Gerçek Kaptan NANDO!
Insanlardan alinti yaparak satasma huyum yoktur bilirsiniz , bana defalarca yapilir her gun ama ben yapmam . Fakat bir konuyu gormenizi istiyorum , tam zamani . Bu hakan delikanli denen arkadasimizla arif kesen arkadasimiz ozellikle basta sneijder konularinda olsun , yildiz oyuncu meselelerinde genelde ayni yolda olan , biri degilse oteki insanlardan alinti yapan kisilerdi , hepiniz hatirlarsiniz
simdi hakan son 2 sayfada mesaji bile bulunmayan aydina laf ederken , cok daha sert , ben yapsam 10 kisinin alinti yapacagi arif kesenden alinti yapmaya gerek gormemis bile
bu olay bile buradaki yorumlarin konusulan konu degil yorumu yapan kisiler uzerinden yurudugunu ispatlar nitelikte ...
Aydin, yine takimin en kaliteli oyuncusuna durduk yere sebepsiz takmisin..
Gerek yok bunlara.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
bozuk plak gibi aynı seyi tekrar etmiş olucam ama en azından dogruyu söyliycem.feghouli sadece 3 maç 90 dk forma giydi,3ünde de sonradan oyuna girdi.toplamda da 6-7 maç oynadı.garry topu hücuma iyi taşıyo ama bütün atakların içine ediyo.13 maç 1 gol 3 asisti var.ve beyni yok,zekası yok.böyle bi kanat oyuncusu garry.yararı oldugu kadar zararı var yani.Aydin hakli, Garry oynadigi maclarda Feghouli'den daha cok katki verdi, ilk maclarda Garry Mariano ile birlikte sag kanadi otobana cevirmisti
Cezayir Milli Takiminda da son oynadigi maclarda baya elestirilmis, hatta yerden yere vurmuslar + son oynanan maclarda kadroya cagrilmadi (Mahrez, Brahimi, Slimani cagrildi)