#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bal yapmayan ve işine saygısı olmayan herif yerine avrupalı iş ahlakı olan birini almaliydik.

Gerçek Kaptan NANDO!
d1dd2d7de0078c492801c838592ab348.jpg

Galatasaray böyle devam etsin görüp görebileceği en büyük kanat oyuncusu Feghouili'den iyisi olamaz insanlar kötü bir dönem geçirdi diye alelade bir topçu gibi yaklaşıyor da bu adam baya baya futbolcu ondan faydalanamayanların suçu net olarak yarın gitsin dediğim gibi 10 yıl belki yanına yaklaşacak adam alamayız bunu bizde verdiği performansa dayanarak söylemiyorum elbette potansiyelinden bahsediyorum.

Insanlardan alinti yaparak satasma huyum yoktur bilirsiniz , bana defalarca yapilir her gun ama ben yapmam . Fakat bir konuyu gormenizi istiyorum , tam zamani . Bu hakan delikanli denen arkadasimizla arif kesen arkadasimiz ozellikle basta sneijder konularinda olsun , yildiz oyuncu meselelerinde genelde ayni yolda olan , biri degilse oteki insanlardan alinti yapan kisilerdi , hepiniz hatirlarsiniz

simdi hakan son 2 sayfada mesaji bile bulunmayan aydina laf ederken , cok daha sert , ben yapsam 10 kisinin alinti yapacagi arif kesenden alinti yapmaya gerek gormemis bile

bu olay bile buradaki yorumlarin konusulan konu degil yorumu yapan kisiler uzerinden yurudugunu ispatlar nitelikte ...

Ilginc bir nokta.

Bizim insanımızın kronik problemi bu, her şeyi abartmaya bayılırız

XPERIA X

Aydin, yine takimin en kaliteli oyuncusuna durduk yere sebepsiz takmisin..

Gerek yok bunlara.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Taktığım felan yok,koca devre bitecek aldığımız katkı 0'a yakın ve bu adam maç başılarını da katarsan 4,5 milyon civarı para alıyor.Sen memnun musun ?

Kalite diyorsun da şuan neredeyse bize hiçbirşey katmadı.Garry şuanda Feghouli den katkı olarak fersah fersah önde

Gomis'in yerine de Lyon'da ki Mariano tarzı genç bir isim alınmasını isterdim mesela ama adamın katkısı ortada.Kolay kolay da eleştirilmiyor,yani demem o ki kalitesini tartışmıyorum burada katkısını tartışıyorum

Sneijder de böyleydi ilk geldiği zamanlar basın çok üzerine gitmişti ama oda sakatlıktan yeni çıkmıştı hazır değildi.
Katısı 0 demek saçmalık zaten adam geldiğinden sakattı bunu hepimiz biliyorduk ve hazır olmamasına rağmen 2 gol attı ve sonra kahpe bir cezaya çarptırıldı biz bu adamı 1 sezon için değil en az 3-4 yıl için aldık ve simdi o şerefsiz basının oyununa gelip aptallık etmeyin takıma sahip çıkın

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav saçmalamayın anasını satayım takımın tüm derdi sıkıntısı bitti de Fegholi 'nin bal yapamayan arı olması kaldı di mi ?

toplam 6-7 maça çıkmış.sadece 3 maçta 90 dk oynamış,3 ünde sonradan oyuna girmiş....ve mevkisinde oynadıgı maçlarda maç kazandırmış.karabük ve bursa gibi...hiç bi şekilde eleiştirilcek noktada degil.başka futbolcular bulun.garry katkı veren ama bi çok atagı da öldüren yetersiz bi kanat oyuncusu,bizim takıma yakışmıyo.

feghouli başka bi seviye.iyki aldık.

Aydın kötü oyuncu demiyor
Katkısı aldığı paraya çok düşük
Devre bitecek hicbir büyük maçta oynamadı yada katkı vermedi
Biz ondan bursa maçındaki performansı nı göstermesini istiyoruz diyor
Buda taraftarın en doğal hakkı

Beklenti büyük olunca tepkide büyük oluyor
Ben toparlayacagini düşünüyorum
Galatasaray kariyeri de faso fiso olursa artık piyasası kalmaz

Şuan kadronun en değerli ve en iyi oyuncusu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şaka gibisiniz ha gerçekten. Başımızdaki deli ye sarın buna saracağınıza.

Bir de kırmızı kartını pişirip pişirip eleştirenler var. Eh son senelerde hepimiz kızmıyor muyduk mesela Selçuk'a takım arkadaşlarını hiç savunmuyor sahada vs diye. Ne güzel işte yerde yatan arkadaşını koruma iç güdüsüne sahip oyuncularımız oldu Feghouli ile Fernando ile Maicon ile.

3 maç ceza yemesi onun suçu değildir şerefsiz TFF ve PFDK nın dır. Gazeteci döven adamlar 1 maç ceza alıyor ama rakip oyuncuyu iten adama 3 maç veriyorlar. Her rakip oyuncu iten futbolcuya kırmızı kart verelim o zaman. Nedir bu abi.

sent via GSC

Her geçen gün Galatasaray taraftarına olan borcu artıyor ve bu borç şampiyonlukla ödenir ancak.

Aydin hakli, Garry oynadigi maclarda Feghouli'den daha cok katki verdi, ilk maclarda Garry Mariano ile birlikte sag kanadi otobana cevirmisti

Cezayir Milli Takiminda da son oynadigi maclarda baya elestirilmis, hatta yerden yere vurmuslar + son oynanan maclarda kadroya cagrilmadi (Mahrez, Brahimi, Slimani cagrildi)

Son düzenleme:
Aydin hakli, Garry oynadigi maclarda Feghouli'den daha cok katki verdi, ilk maclarda Garry Mariano ile birlikte sag kanadi otobana cevirmisti

Cezayir Milli Takiminda da son oynadigi maclarda baya elestirilmis, hatta yerden yere vurmuslar + son oynanan maclarda kadroya cagrilmadi (Mahrez, Brahimi, Slimani cagrildi)
bozuk plak gibi aynı seyi tekrar etmiş olucam ama en azından dogruyu söyliycem.feghouli sadece 3 maç 90 dk forma giydi,3ünde de sonradan oyuna girdi.toplamda da 6-7 maç oynadı.garry topu hücuma iyi taşıyo ama bütün atakların içine ediyo.13 maç 1 gol 3 asisti var.ve beyni yok,zekası yok.böyle bi kanat oyuncusu garry.yararı oldugu kadar zararı var yani.

ayrıca feghouli hafif sakat geldi. tam ritmi bulacakken 3 maç ceza yedi.oynadıgı o 6-7 maçın 3ünde yanlış mevkide oynatıldı,takım sistemsiz oynadı.feghouli yine de tek bi hareketle maç kazandıracak futbolcu oldugunu gösterdi,fenerbahce maçı penaltı pozisyonu mesela...trabzon maçında da yine çıkana kadar en iyi isimlerdendi.

eleştirilcek en son isim.fazla para alıyo diyebilirsin ama o paranın da hakkını verecek yegane isimlerden biri.sol kanatta garry gibi bi yetersize bizi muhtaç ettikleri için utanmalılar baştakiler.

Son düzenleme:
Adam dogru durust top oynamadi bal yapmayan ari diyorsunuz.katki almamiz ikinci devreyi bulacak gibi duruyor

Eleştiri bu işin doğasında var
Sakin olun kötü oynayan oyuncu eleştirilir
Büyük oyuncular baskıya alışıktır
Çıkar 1 tane sallar herşey günlük gülistanlık olur

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cezası bitsin Feghouli reyiz coşacak gençler. Medyanın oyununa gelmeyin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt