#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hattrick yapması gerekirken 1 golde kaldı bugün.

sent via GSC

Her yerinden klas ve yetenek fiskiriyor adamin. Gomisin golünde attigi pas muazzam.

Bir insanın bu kadar yetenekli olup bu kadar lakayıt olmasını anlayamıyorum bugun ve daha önceki maçlarda da istese çok daha farklı olabilirdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cezayirli podolski

Maç boyunca kıçını kaldırmaz ama 1-2 hareketle maçı kazandırır

ikinci golden önce güzel bir pas atti
takimda adam akilli bir 10 numara olsa sag tarafta oynayabilirdi rahat rahat
su an nerede oynuyor belli degil

Kaliteli topçusun ama koşmuyorsun ya da koşamıyorsun. Git biraz Gomis'le takıl, ekstra antrenman yap.

ilk yarı 35 dk bosu bosuna 10 numara oynadı.feghouli sag kanat oynarsa her maç 1 gol 1 asist ortalaması tutturur,net.yerinde oynamalı.

Hâlâ gidecek çok yolu var.

Bu haline rağmen son 11 maçta 8 gol de katkısı var.

Düşünün yani eski ve tanınan formuna kavuşsa uçar bu adam uçar.

sent via GSC

Son düzenleme:
Ulan şu kalitesine rağmen laubali olmasını kendisine gerçekten yakıştıramıyorum.Laubali olmasa kim bilir neler yapacak?

Yardimci forvet rolünde devam etmeli

Kaleye yakin oynamali

Gole kadar baya çıldırttı. Hala beklediğim seviyede değil. Sağda oynarsa belki o seviyeye çıkar. Sahada gezmesini anlamıyorum ama, daha hareketli olmalı.

Mental sorunu olduğunu düşünüyorum, bu sezon böyle devam eder. Kaktı verir ama bizim yardıran kanat tanımını tam doldurmadı

DUka1LdWAAg-tqR.jpg:large

Ya lütfen ama lütfen artık ciddi oyna şu oyunu arkadaş şunun bir parasını ödeyin yine böyle devam ediyorsa zaten süründürün alana kadar belki onun için mücadele eder en azından. La adam hiç sallamadan fark yaratıyor biraz ciddi olsa takımın çehresi değişecek ama yok bir oyuncu neden şampiyon olmak istemez? Şampiyonlar liginde oynamak istemez? Tamam para önemli çok önemli ama tek kriter bu mudur ya?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt