#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geldigi günden beri ısrarla kanatta oynatmadıgımız ama bizim taraftarın kendisini eksikleri varmıs gibi elestirdigi oyuncumuz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Temposu iyi değil diye kanat oynamıyor deniliyor da ya sürekli kanat oynamadığı için bu tarz bir oyun benimsiyorsa?

Adam rakip yarı sahada topu her aldığında pozisyona gidiyoruz ayrıca Karabük maçında mesela bayağı tempoluydu, Yasin'in yedeğe çekilip kanata dönmesi lazım.

Temposu iyi değil diye kanat oynamıyor deniliyor da ya sürekli kanat oynamadığı için bu tarz bir oyun benimsiyorsa?

Adam rakip yarı sahada topu her aldığında pozisyona gidiyoruz ayrıca Karabük maçında mesela bayağı tempoluydu, Yasin'in yedeğe çekilip kanata dönmesi lazım.

Ortada kim oynamalı sence?

Belhanda oynamalı bir şekilde, yoksa elimizde patlayacak. Çift forvet oynamayacaksak en makul çözüm maalesef bu.
Sağ taraf Feghouli, sol taraf Belhanda, çalım yetenekleri sebebi ile, Gomis ve devamlı gezen Rodriguez ile çift forvet?

Ayrıca Feghouli ve tempo olayına katılıyorum, ileri uçta yapması gereken tempo ile kanat oyununda yapması gereken tempo arasında fark olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Sağ taraf Feghouli, sol taraf Belhanda, çalım yetenekleri sebebi ile, Gomis ve devamlı gezen Rodriguez ile çift forvet?

Ayrıca Feghouli ve tempo. olayına katılıyorum, ileri uçta yapması gereken tempo ile kanat oyununda yapması gereken tempo arasında fark olduğunu düşünüyorum.
Adam bariz ikinci forvet gibi yani Arif gibi oynatılıyor.

Rodri şu an en iyi oynayabileceği yerde oynuyor, bozmamak lazım.

hoca serbest takıl demiş olabilir ama serbestlik bu değil.sağ kanatta oynamalı ve cezasahası cevresinde hep bulunmalı.temposu hala yerinde ama kanat oynamadıgı için pek görmedik.karabük maçında mesela baya bi .........rakibi ,tempoluydu feghouli o maç.

özel bi futbolcuya sahibiz,hem kendi verimini hem arkadaslarına verimini artırmak için çalışılmalı.

ayrıca koşan da bi futbolcu ama 2.forvet gibi oynuyo 2 maçtır...fizik olarak hala eksikleri var.çalım yeteneği de cok iyi feghoulinin,çalımları ile bikaç golü veya asistini görebiliriz sezonun geri kalanında.....

oynadığı 15 maçta 10 gole etki yapan oyuncumuz ama fark yaratmıyormuş neremizle gülsek acaba :red:

Fizik olarak toparlamadigi sürece istenilen lezzeti veremiyecek
Işin kötü tarafı fizik olarak hala aynı yerde sayıyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam bariz ikinci forvet gibi yani Arif gibi oynatılıyor.

Rodri şu an en iyi oynayabileceği yerde oynuyor, bozmamak lazım.

Rodrigues sag cizgide cok iyi oynuyor feghouli'yi sag cizgide oynatmak yanlis olur bence

Arif gibi necati gibi yardimci forvet rolünde kaleye yakin oynamasini ben sorun etmiyorum acikcasi cünkü kaliteli bir oyuncu oldugu icin ceza sahasinda dokunuslari diger oyunculara göre daha iyi

Dün 1 gol atti 2 net pozisyona girdi 2. Golu hazirladi,Garry'de iyi oynadigina göre bozmamak lazim

Bu adamın sezon ortalaması 6 gol zaten ve bizde bu çizgiyi geçecek gibi. Ben nedense bu adamın ofansif orta saha bölgesinde daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ama kariyerinin neredeyse tamamını sağ açık oynadı. Solda olmuyor sağda olmalı, olmuyorsa forvet arkası iyi. Kanatları şu anda kaldıracak durumda değil zaten

Fiziksel sorunları var bu adamın. Kalitesi konusunda kimsenin şüphesi yoktur zaten Feghouli’nin. Seneye iyi bir hazırlık kampıyla takımın yıldızı olacaktır. Yalnız Garry sol açık diye geçen yıl tatava yapılıyordu şimdi sağda oynasın deniyor ben anlamadım bu işten bir şey. Madem bu adam sağ açık o zaman neden geçen yıl solda bruma sağda bu oynamadı ikinci yarı? Kafamda deli sorular.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok iyi katkı veriyor hucumsal anlamda.
Kilosu Faslası var sanki ama.
Maçın içinde daha çok topu istemeli ve topsuz oyunda hareketli olmalı daha çok.

13 lig maçında 4 gol 4 asist yaptı. Feghouli için mükemmel bir istatistik.

16-17 sezonu

21 lig maçı 3 gol 3 asist

15-16 sezonu

21 lig maçı 1 gol 2 asist

14-15 sezonu

33 lig maçı 6 gol 8 asist

13-14 sezonu

32 lig maçı 4 gol 10 asist

12-13 sezonu

27 lig maçı 3 gol 6 asist

11-12 sezonu

30 lig maçı 6 gol 8 asist

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomis'le birlikte bizi sampiyon yapabilecek potansiyele sahip

13 Mac 4 gol 4 asist gayet iyi ve bunun devami da gelecek bu konuda Emin olabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt