#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YouTube

Şarkısını kendine payidar etmek istiyorum. İstatistik var, zeka var ama bir şey eksik. O da hırs ve konsantrasyon.

Az daha cezali olacakti sacma sapan girdi bir iki kere.

Çok faul yapıyor, bazen acayip sert giriyor. Belhanda ve Feghouli her an saçma bir şey yapacakmış gibi geliyor.

En iyi Musluman takim Besiktas'a 30 milyona satalim . Daha Musluman olsunlar .

Taktiksiz takımda ancak bu kadar. Kaç kez kaçan adama 1 pas atıldı, onda da yazdı. Arap ırkçısı oldu iyice forum.

Gercekten cogu kez pasi vermediler hazir durumda beklerken. Yazik oldu belki 1 gol daha atacakti.

Taktiksiz takımda ancak bu kadar. Kaç kez kaçan adama 1 pas atıldı, onda da yazdı. Arap ırkçısı oldu iyice forum.

Taktiksiz takım haricinde katılıyorum. Araya kaçan oyunculara pas atılmıyor. Bu gece özellikle dikkat ettim de defalarca kez kaçmasına rağmen pas alamadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ilkyarı cok az top attılar feghouliye ve gercekten araya çok iyi kaçtı bikaç defa.kimse pas atmadı...2.yarı zaten takım oynamadı,bu maç begenmediysek sebepler bunlar.takımdan kaynaklandı.

ama hırs ve istek konusunda cidden bişeyler yapılmalı.eksiği bunlar.

Taktiksiz takım haricinde katılıyorum. Araya kaçan oyunculara pas atılmıyor. Bu gece özellikle dikkat ettim de defalarca kez kaçmasına rağmen pas alamadı.

hücumda bir varyasyon yok. Verkaçlar yok. 3 golde kontradan geldi ya da defanstan seken top bizim oyuncularda kaldı. Beklerin desteklediği bir kanat oyunu da göremedim. Set hücumu da yapılmadı. Bu bence taktiksizliktir. Rodrigues ve Feghoulie gibi sağlam kanatların var, Mariano ve Nagatomo gibi beklerin var, takım bir kez çizgiye inmedi. Gariptir, göbekten de atak yapmadık. Antalya dirayetsiz bir takım, diğer maçlarda bu taktiksizlik bizi zorlar. Ama görüşlerine saygı duyuyorum yinede.

Benim anlamadigim bu adam cok süratli bir futbolcuydu ne olmus buna?

hırs ve isteği yok,takmıyo maçları.ve kilo fazlası da var tabi.ama buna ragmen etkili.belki de ne bileyim gaza gelmesi için uzaktan bi şutla atacagı bi gole ya da çalımlarla atacagı bi gole ihtiyacı var.

hücumda bir varyasyon yok. Verkaçlar yok. 3 golde kontradan geldi ya da defanstan seken top bizim oyuncularda kaldı. Beklerin desteklediği bir kanat oyunu da göremedim. Set hücumu da yapılmadı. Bu bence taktiksizliktir. Rodrigues ve Feghoulie gibi sağlam kanatların var, Mariano ve Nagatomo gibi beklerin var, takım bir kez çizgiye inmedi. Gariptir, göbekten de atak yapmadık. Antalya dirayetsiz bir takım, diğer maçlarda bu taktiksizlik bizi zorlar. Ama görüşlerine saygı duyuyorum yinede.
kayseri ve konya maçında yaptık aslında.sinan mesela konya maçında güzel ortalar actı biri gol oldu.dediğin gibi pasla hem kanatlardan hem göbekten delmeliyiz rakipleri.mariano-feghouli,nagatamo-garry varken dogrusu budur.

Skora katkisi devam ettigi sürece sorun yok bana göre

Kalitesi yetiyor

Feg beğenilmiyor gary de beyin yok orta saha bitmiş donk selçuk sol bek yeni takımın en banko adamı kesik yemiş mariano.. başkan gitmiş hoca değişmiş muslera bitmiş maaşlar ödenmiyor ama bu takım son 30 yılın en çekişmeli denilen liginde (puan durumu olarak) LİDER :) ya çok şey biliyoruz yada hiçbirşey bilmiyoruz...

Adam akıllı oynuyor. Sanırım millet koşup tempo katmasını beklediği için tatmin olmuyor çünkü kendinden beklenen daha çok ikinci dediğim. Eskiden 2. tarza daha yakın oynuyordu

Bu adamı kanatta oynatmadı diye Tudor'a da baya kızdık, Terim'de forvet arkası oynatıyordu ama içerideki önde bastığımız maçlar hariç bu adam kanatta iş yapamaz. Hiç öyle o kanatta git-gel yapacak halde değil. Bekin ağzına eder bu adam kanatta. Çalışkanlık falan sıfır, bu adamı gelmeden önce aşırı övenler falan nerede izledi cidden merak ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt