Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.921
- 39.307
- 3.993
fernando dan sonra takımın en kilit 2.ismi kesinlikle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taktiksiz takımda ancak bu kadar. Kaç kez kaçan adama 1 pas atıldı, onda da yazdı. Arap ırkçısı oldu iyice forum.
Bu gece baya kötüydü hücumda hiç bir varlık gösteremedi. Gol atmış olabilir ama o golü yasinde atıyor abartmamak lazım.
Taktiksiz takım haricinde katılıyorum. Araya kaçan oyunculara pas atılmıyor. Bu gece özellikle dikkat ettim de defalarca kez kaçmasına rağmen pas alamadı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim anlamadigim bu adam cok süratli bir futbolcuydu ne olmus buna?
kayseri ve konya maçında yaptık aslında.sinan mesela konya maçında güzel ortalar actı biri gol oldu.dediğin gibi pasla hem kanatlardan hem göbekten delmeliyiz rakipleri.mariano-feghouli,nagatamo-garry varken dogrusu budur.hücumda bir varyasyon yok. Verkaçlar yok. 3 golde kontradan geldi ya da defanstan seken top bizim oyuncularda kaldı. Beklerin desteklediği bir kanat oyunu da göremedim. Set hücumu da yapılmadı. Bu bence taktiksizliktir. Rodrigues ve Feghoulie gibi sağlam kanatların var, Mariano ve Nagatomo gibi beklerin var, takım bir kez çizgiye inmedi. Gariptir, göbekten de atak yapmadık. Antalya dirayetsiz bir takım, diğer maçlarda bu taktiksizlik bizi zorlar. Ama görüşlerine saygı duyuyorum yinede.
En son bu mevzuyu Elano'da görmüştüm.Gercekten cogu kez pasi vermediler hazir durumda beklerken. Yazik oldu belki 1 gol daha atacakti.
En son bu mevzuyu Elano'da görmüştüm.
Sürekli savunma arkası koşu deniyor ama atılmıyor pas doğru düzgün.