#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse çöp filan demedi, eleştirileri anlayamayanlar var. Şu ana kadar beklentileri karşılayamadığı açık. Şahsen Fernando ile birlikte bu sezon transfer edilmesine en çok sevindiğim futbolcuydu, birtakım haklı mazeretlerini de hesaba katıyorum...

Bu maç özeline dönersek; gayet istekliydi, çok olumlu hareketleri de oldu. Diğer kanatta ''Fırlak'' tabir edilen tipte Garry varken böyle pasör özellikli oyuncunun varlığı daha da değerlidir. Tam da bu noktada eleştirdim kendisini; ya defalarca beklemediğim kadar kötü pas tercihleri yaptı, yahut istediği yere ulaştıramadı topu.

Hep dediğim şeyi yine diyorum; eğer bu kısıtlı kadro şampiyon olacaksa baş aktörlerden biri Fegouli olacaktır. Kendisinden daha fazla katkı bekliyorum...

Gece macin tekrarini izledim. Ben begendim acikcasi, daha istekli bir görüntü verdi.

Cogu arkadasin haftalardir söyledigi birsey var bu adam oyundan cikmamali diye. Katiliyorum buna, her an birsey yapabilecek kapasiteye sahip olan bir oyuncu Feghouli. Ic saha da neyse de deplasmanda sahada kalmali bence kilidi acabilecek bir adam.

Bir de Selcuk frikik duran top falan kullanmasin. Ya Belhanda kullansin ya da Feghouli. Feghoulinin de temiz ortalari var.

gary rodri ye ne diyorsun?

Bırakın şu övgüleri filan.Dün maçta kötü olan oyuncu var mıydı?Fener ve diğer deplasman maçlarında hepsini göreceğiz.

Beklentilerimden çok uzakta. İngilteredeki halini hiç izlemedim ama valenciada çok iyiydi. O haline nu sene gelemeyeceği anlaşıldı. Gelecek sene Allah sakat vermezse sağlam bi sene başı kampı yerse estirebilir. Bu sene senden hiç umudum yok

Belli bu sezon pek bir şey oynamayacaksın, bir ileri üç geri, bari pozisyonları heba etme.

Sezon sonu sutlanmali

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu yılın kazığı. dua edelim de gelecek sene düzelsin. yoksa işimiz iş

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Götünü kaldıramıyor

Alnitak Alnilam Mintaka

Topcunun ahlaksizda böyle oluyor.

Ayıp yani nerde bildiğimiz Feguli nerde bu baldırı çıplak Skoda bacaklı.

Mustafa Yumlu'yu tekte ortasahadan basıp geçemedi ya ne diyelim,bunları biz totosunu kaldırıyoz,sporcymusunz lan siz şu kiloya bak bir yıldır kondisyonu toparlayamadı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

azıcık götünü kaldır lan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Büyük kazık gerçekten. Bu fizikle bu ligde iş yapamaz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda bundan 10 kat daha topçu ama Belhanda sürekli eleştirilir bu adam övülür

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu oyununu 2 ay öncesinde derken 1 2 kişi ya olur mu , sen takmışsın buna diyorlardi . Sanki feghulispor da onu savunacaktık. Umarım 4 milyonluk kazıktan tez vakit kurtuluruz. Ileride 2 3 ıyi gol atınca gerçi müthiş oyuncu denmeye başlar. Rodrigez in tırnağı olamaz

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt