#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genel olarak kötü, oyuna katkısı yok denecek kadar az ama tuhaf bir şekilde adam pozisyonların direk içinde.

Degisik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Su haliyle bu istatistigi yapmasi cok ilginc. Valencia gunlerinde olsa sov yapacak demek ki

bi karar verdim bu adam böyle kötü oynadığında bile mükemmel yorumlar yapacağım var mı beni destekleyen renktaşlarım.

mesela başlayalım

oha o ne 3 mübarek asistti be feghouli gusüllenip mi çıktın maça aslan parçası o mübarek ayakların ne güzel asistler yaptı bu maç biraz ciddiye alsa 2 3 tane asistin asistini yapacaktı

bi karar verdim bu adam böyle kötü oynadığında bile mükemmel yorumlar yapacağım var mı beni destekleyen renktaşlarım.

mesela başlayalım

oha o ne 3 mübarek asistti be feghouli gusüllenip mi çıktın maça aslan parçası o mübarek ayakların ne güzel asistler yaptı bu maç biraz ciddiye alsa 2 3 tane asistin asistini yapacaktı

Bu adamada bazı gereksiz topcular gitti yerine bu geldi diye alakasız yuklenilirse savunacagım söz

ya şu kararsızlıgından vazgeç feghouli.cok bekliyosun.gına geldi artık.vuracaksan vur,pas vereceksen ver,topu alıp gideceksen git,çalım atacaksan at.3 asist iyi oldu,hakem de 1 golünü yedi.gomise 3.asisti süperdi.

Son düzenleme:
Müthiş

22 maç 6 gol 5 asist

Biraz durağan oynasada kalite kokuyor. Seneye takım ile kamp geçirdikten sonra izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum

Önünde 2. lig topçusu var, epl görmüş adamsın ve koca götünü hareket ettirip koşmaya fiziğin el vermiyor. 28 yaşındasın ulan daha ne bu ciddiyetsizlik. Terim bile tutku aşılayamıyorsa buna yollansın sene sonu.

Ya olm sen neden böylesin ya ?

Bariz şekilde güçsüz, bacaklar gitmiyor. Boyle ne olacak bilmiyorum.

Selçukun kanat versiyonu gibi oynuyor fiziği öyle yani. Ama skor katkısı fena değil ne hikmetse.

Bu adamada bazı gereksiz topcular gitti yerine bu geldi diye alakasız yuklenilirse savunacagım söz

reisin savunulmasına ihtiyacı yok sahada yaptığı olağanüstü hareketlerle zaten kendisini savunuyor. 6 gol 8 asist oldu bu sezon toplam istatistiği böyle muhteşem istatistiği en son kim yapmıştı? bu adamda sizin görmediğiniz bir yetenek var onuda biz görüyoruz. ayrıca takımın en kuvvetli ismi

şu kararsızlıgı olmasa,deplasmanlarda oyundan erken cıkmasa 3-4 asisti ve 2-3 golü daha vardı.

Son düzenleme:
reisin savunulmasına ihtiyacı yok sahada yaptığı olağanüstü hareketlerle zaten kendisini savunuyor. 6 gol 8 asist oldu bu sezon toplam istatistiği böyle muhteşem istatistiği en son kim yapmıştı? bu adamda sizin görmediğiniz bir yetenek var onuda biz görüyoruz. ayrıca takımın en kuvvetli ismi
Kimden bahsediyorsun

Bu Alemin Tek Kralı

Belhanda kadar oyunun içinde değil.
Skor-Points hariç pek bir Numara yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt