#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin acik ara en iyi oyuncusu

Sakat gelmesi, aldığı ceza, Tudor, Tolga'lı sistem vs. baya etkiledi. Önümüzdeki 3-4 sezona damga vuracak.

inşallah en yakın zamanda sakatlanırda takım sahada 10 kişi oynamak zorunda kalmaz. bildiğim tüm küfürleri sana ve sülalene gönderiyorum karaktersiz.

Buraya cami cami gezip foto atmaya mı top oynamaya mı geldin ? Amacın başkaysa siktir git arabistana hain herif.

Sahanin en kotusuydu. Bir bok yapmadi. Onemli maclarda birsey yapmayacaksin hangi maclarda yapacaksin.

Valencia'da herhangi bir maçının izleyen birinin şu performansına iyi demesi imkansız. Takımın f/p en kötü topçusu.

Maçın başındaki iki pozisyonda ne diye şut çekmedin?

Ayarsız bir adam. Gelecek sene takımda görmek istemiyorum.

Bitmissin la sen. Oyle yerlerde basip gidecegine gotunu kaldiramiyorsun.

3. lig topçusu yapmaz yaptıklarını,kafasını kaldırmadan bam güm orta yapıyor 4m euroluk adam

Takımda kalsın. Kötü bir isim değil, gelecek sezon kampla beraber daha iyi olur. Takımdan gitmesi gereken Belhandadır.

bi iyi bi kötü.kalan 6 maçta hepsine full desteğim ama feghouli gidebilir bile diyebilirim sene sonu duruma göre

bidon hemde ciddi bidon , açık alanda önüne top atılır koşamaz,kıçını kaldıramaz,dar alanda top verilir beli kütük gibi olmuş yağ tulumuna dönmüş topu kayıp eder,kanadında defansa yardım etmez,edemez, sahada yürür,yürür yürür....sıfır sıfır sıfır bu herif anca ara sıra hucumda diğer oyuncuların emeklerinin üzerine konan bir bidon,yağ tulumu ve rezalettir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt