#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 gol bile az... Turkiye liginde oynuyorsun, ustelik buyuk bir takimda. Bruma gecen sezon ki cop kadroda 11 tane atmisti, Yasin de 10. Trabzon ve Bursa ile deplasmanda oynadigimiz maclar haric oyle ahim sahim performans gostermedi Feghouli. Belhanda nasil beklentilerin altinda kaldiysa Feghouli icin de aynisi gecerli.

Feghouli iyi ise o maçı kazanıyoruz, kötüyse kazanma ihtimalimiz bile olmuyor dünkü gibi.

Gelinen noktada ona muhtacız, burası çok net.
Belhanda Belhanda diyenler bunu bir düsünsün. TS macini meselae Feghoulinin sayesinde aldik. Ben halen kasim-aralika kadar bekleyecegim son söz söylemek icin. Gidisat bildigin Lincoln durumu (mac seciyor )

Feghouli iyi ise o maçı kazanıyoruz, kötüyse kazanma ihtimalimiz bile olmuyor dünkü gibi.

Belhanda Belhanda diyenler bunu bir düsünsün. TS macini meselae Feghoulinin sayesinde aldik. Ben halen kasim-aralika kadar bekleyecegim son söz söylemek icin. Gidisat bildigin Lincoln durumu (mac seciyor )
Şampiyon olalım da inşallah sonrasına bakarız.

Şampiyon olalım da inşallah sonrasına bakarız.

Pazar günü aldik aldik, alamadik 4. lüge kadar gider

Bu adamdan para kazanma ihtimalimiz 0 a yakın

Gitmek isterse de diğer takımlarda yaptığı gibi para kazandırmadan gider.Yani iyi oynamasını umut etmekten başka çaremiz yok

Pek hızlı olmadığı barizdi,futbol aklı da yerinde aslında bir şeyler eksik ama çözemedim

Bu adamdan para kazanma ihtimalimiz 0 a yakın

Gitmek isterse de diğer takımlarda yaptığı gibi para kazandırmadan gider.Yani iyi oynamasını umut etmekten başka çaremiz yok

Pek hızlı olmadığı barizdi,futbol aklı da yerinde aslında bir şeyler eksik ama çözemedim

Kilo fazlaligi ile geldi. Hic de bizdeki gibi yavas degildi. Ne WHU da ne de Valencia'da. Herif seri dribbling yapiyordu yapmiyor bile. Kendisini yaz kampinda hazirladi hazirladi. Hazirlamadi satin kisin aninda.

2-3 sene önce zaten feghouli'yi alacak paramız yoktu konuşulan rakamlar 20 m euro civarındaydı hele ki 2014 dünya kupasından sonra değeri inanılmaz seviyeye gelmişti. Bu sene sezon başı iyi bir kamp dönemi geçiremedi sakatlıktan çıktıktan sonra ligin 5-6'ncı haftasına gelmişti devre arası kampından sonra performansı arttı fakat ben yaz kampından sonra tekrar aynı seviyeye çıkacağını düşünüyorum zaten iyi bir feghouli bu ligin en iyi kanat oyuncusu olur daha hız olarak %40'larda en azından %100'e çıktığı gün yerimizde oturamayız :D

kilo vermek zor bişey değil.aç kalmadan diyet uygulayabilir.6-7 kilo verse sahada rahat ederdi

Şurada kaldı 6 hafta illa ki şampiyonluk istiyorlar paşalar gibi oynasınlar sonra yazın Terim bunların hepsini adam eder :D
sonunda şampiyon olacaksak gençlerbirliği yenilgisini kabul ediyorum.bazı süreçler yaşanmak zorunda,şampiyon olacaksan...

sonunda şampiyon olacaksak gençlerbirliği yenilgisini kabul ediyorum.bazı süreçler yaşanmak zorunda,şampiyon olacaksan...
Gençler yensek bu hafta şampiyon olurduk ki bize aşırı kolay olurdu genel de zoru sevdiğimiz için kendimizi zora sokuyoruz nedenini bilmiyorum ama hala şampiyonluk inancımda hiç eksilme yok mesela bu hafta mecbur kazanmak zorundayız gene zora girdik gene kazanacağız sezon sonuna kadar böyle böyle gider şampiyon oluruz :D

Mevcut kura göre yıllık 19,5 milyon TL kazanıp tweet atmak dışında başka bir halt yapmayan berberi kardeşim ya adam gibi oyna ya da yallah köyüne.

Mevcut kura göre yıllık 19,5 milyon TL kazanıp tweet atmak dışında başka bir halt yapmayan berberi kardeşim ya adam gibi oyna ya da yallah köyüne.

Aldığı paraya göre katkıya bakacaksak şuan serdar ve gomis dışında kimse haketmiyor.

Hepsini yollayalım o zaman revizyon yapalım sezon sonu.

feghouli duygusal bagımın oldugu bi futbolcu ,bütün taraftarlarımızın oldugu gibi.ama zamanı geldi ve geçiyo.bu kadar yetenekli bi futbolcunun korkusuzca şut atması,çalıma girmesi,dripling yapması lazım,kilosu olsa da.

sneijderin fit halinde bile bacakları domuz gibiydi.sneijder zayıf bi futbolcu değildi bizdeyken.kilosu olsa dahi hırslı ve istekliydi.

Inanılmaz oyuncu her Ne kadar standarti olmasa bile her maç 90 dakika kalmalı sahada

Alemin Tek Kralı

Bıktım bunun bakmadan yaptığı ortalardan

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt