#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pl'de oynanacak olan swansea - southampton macinda cezasini cekecek. malatyaspor macinda oynayacak

Bazilari abartiyor burda. Feghouli önde pres konusunda belkide en önemli eleman. Video yapan biri varsa Feghouli nin preslerini bir video haline getirsin. Onun disinda bu adam olmasa bir cok macta kilidi acmakta zorlanirdik. Trabzon ve Basaksehir maclarinda kilidi acan oyunculardan biriydi. Zor maclarda bu adamin klasina güvenebilirsin. Her an maci cevirebilir. Fatih hoca böyle adami birakmaz. bosuna laga luga yapmayin burda.

Kanat oyuncusundan ne beklersin yeteri kadar gol atsin asist yapsin bu Adam az yada cok bunlari yapiyor ama coğu arkadas takmis bi tane bile calim atamiyor sanki calim atmak bize mac kazandiracak Feg diger takimlarda izlemedim ama bizdeki oyunu idare eder seneye bakalim neler yapacak

Yazın çok iyi bi kamp dönemi geçirirse seneye çivi gibi olacak şüphem yok. Ama şu an leş gibi oynadığı gerçeğini değiştirmiyor bu durum.

kamp dönemi gecirmeden sacma sapan 3 mac ceza yemesine bu kadar skor katkisi sagladi. Seneye Terim kamp'i ile hayvan gibi sey cikacakmis gibi

Ne kazandigi 4.5milyonu hak ediyor, ne de sahada yeterince oyunun icinde oluyor. Trabzon ve Bursa maci haric kazandirdigi mac yok galiba.

Kanat oyuncusu olarak cok yetersiz, bir de 5 yillik sozlesme imzaladilar bunla. Sonra da cikip agliyorlar borcumuz cok diye. Bunun yerine ornegin Trezeguet veya Garry gibi dusuk maliyete bir kanat oyuncu alinsaydi ayni katkiyi vermez miydi?

Oyun içinde devamlılığı yok. Temposu yetersiz, fizik olarak kötü durumda. Ama sadece aklıyla ve yaratıcılığıyla bile hücumun kilit elemanı. Linnes-Mariano çok iyi maçlar çıkarıyor diyorsak bunda payı büyük. Onların hücuma katılımına çok katkısı var. Akıllı koşularıyla ve paslarıyla çok yararlı oluyor. Seneye görmek lazım. Ben umutluyum.

Ne kazandigi 4.5milyonu hak ediyor, ne de sahada yeterince oyunun icinde oluyor. Trabzon ve Bursa maci haric kazandirdigi mac yok galiba.

Kanat oyuncusu olarak cok yetersiz, bir de 5 yillik sozlesme imzaladilar bunla. Sonra da cikip agliyorlar borcumuz cok diye. Bunun yerine ornegin Trezeguet veya Garry gibi dusuk maliyete bir kanat oyuncu alinsaydi ayni katkiyi vermez miydi?
Belhanda konusuna girip ayni yorumlari yapsana kulübün gelecegini ve borcunu düsünüyorsan. Bu sekilde inandirici olmuyorsunuz. Iki yüzlülük nereye kadar?!

Belhanda konusuna girip ayni yorumlari yapsana kulübün gelecegini ve borcunu düsünüyorsan. Bu sekilde inandirici olmuyorsunuz. Iki yüzlülük nereye kadar?!

Belhanda gelecek sezon takimda kalsin dedigim bir yorumum var mi ki? Nerenden salliyorsun? Belhanda'nin bir 10 numara olarak yetersiz ve hayal kirikligi oldugunu bir kac kez dile getirdim, isine gelmeyince bunlari yazamiyorsun galiba.

Feghouliye kesinlikle katiliyorum, adam her maç 7-8 tane top kaybediyor orta sahada ve defansta, ataklarımızı öldürüyor üstüne bir de pozisyon veriyoruz. Aşırı rahat ve laubali. 2-3 maçta bir de asist yapıp idare ediyor.

Belhanda bence bir tık önde, takımın beyni oluyor oynadığı maçlarda. Ama o da son zamanlarda aşırı laubali ve rahat oynamaya başladı. Top kayıpları arttı, hücumda etkinliği azaldı. En büyük özelliği oyunun defansif yönünü de iyi oynaması.

İkisi de gönderilse üzülmem şu anki formlarına bakarak, ama Belhanda hep böyle değildi, Feghouli hep böyleydi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Belhanda gelecek sezon takimda kalsin dedigim bir yorumum var mi ki? Nerenden salliyorsun? Belhanda'nin bir 10 numara olarak yetersiz ve hayal kirikligi oldugunu bir kac kez dile getirdim, isine gelmeyince bunlari yazamiyorsun galiba.
Bi halt yazmadin, zibidi zibidi konusuna girip kral mral gibi seyler yazip kulübün borcundan bahsediyorsun. Bu nasil mantik, sen kendin mantikli buluyorsan, sana hayatta basarilar.

Bi halt yazmadin, zibidi zibidi konusuna girip kral mral gibi seyler yazip kulübün borcundan bahsediyorsun. Bu nasil mantik, sen kendin mantikli buluyorsan, sana hayatta basarilar.

Su uslup'a bak hele. Baska bir uye olsaydi en azindan Belhanda konusunda yaptigim yorumlari buraya koyardim ve bos konustugunu ispat ederdim ama senin gibi gereksiz bir uye icin zamanimi harcamayacagim.

Biraz terbiyeli ol.

Su uslup'a bak hele. Baska bir uye olsaydi en azindan Belhanda konusunda yaptigim yorumlari buraya koyardim ve bos konustugunu ispat ederdim ama senin gibi gereksiz bir uye icin zamanimi harcamayacagim.

Biraz terbiyeli ol.
Trollere bu sekilde davranis uygun görüyorum. Borctan bahsetmeye devam et, ardindan Belhanda konusuna girip kral mral yaz. Bravo sana, böyle mantik görülmemis.

Trollere bu sekilde davranis uygun görüyorum. Borctan bahsetmeye devam et, ardindan Belhanda konusuna girip kral mral yaz. Bravo sana, böyle mantik görülmemis.

Troll ile ne alakasi var. Sevdigin bir oyuncuya KRAL demek troll mu oluyor? Sana gore Belhanda daha cok goze batiyor bana gore de Feghouli.

gonderilsin diyenler seneye diz cokup tovbe edecekler onunde reis. hele sezon basi idmanini bir gor yeterli

Feguli berbat haliyle 6 gol 9 asist yaptı 6 sı deplasmanda, en kötü satarız hala piyasası var ama seneye takımda kalmalı şimdi yeni gelicek top tepici uyum sağlama falan derken uğraştırıcak zaten.

Öncelikle maicon, belhanda, eren, selçuk satılmalı.

Geçen yıl Garry'e demediklerini bırakmayanlar bu yıl yalıyor da yalıyor.

Gelecek yıl benzer durum Feghouli için olursa şaşırmam.

Asıl patlamayı seneye yapacaktır hayvani bir sezon başı kampından sonra göreceğiz asıl kalitesini. Adamı ben de tam beğenmiyorum ama haksızlık etmeyelim ki Ağustos’ta antrenmanlara başladı resmen.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt