- 12 Temmuz 2009
- 60.891
- 24.269
- 2.968
pl'de oynanacak olan swansea - southampton macinda cezasini cekecek. malatyaspor macinda oynayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda konusuna girip ayni yorumlari yapsana kulübün gelecegini ve borcunu düsünüyorsan. Bu sekilde inandirici olmuyorsunuz. Iki yüzlülük nereye kadar?!Ne kazandigi 4.5milyonu hak ediyor, ne de sahada yeterince oyunun icinde oluyor. Trabzon ve Bursa maci haric kazandirdigi mac yok galiba.
Kanat oyuncusu olarak cok yetersiz, bir de 5 yillik sozlesme imzaladilar bunla. Sonra da cikip agliyorlar borcumuz cok diye. Bunun yerine ornegin Trezeguet veya Garry gibi dusuk maliyete bir kanat oyuncu alinsaydi ayni katkiyi vermez miydi?
Belhanda konusuna girip ayni yorumlari yapsana kulübün gelecegini ve borcunu düsünüyorsan. Bu sekilde inandirici olmuyorsunuz. Iki yüzlülük nereye kadar?!
Bi halt yazmadin, zibidi zibidi konusuna girip kral mral gibi seyler yazip kulübün borcundan bahsediyorsun. Bu nasil mantik, sen kendin mantikli buluyorsan, sana hayatta basarilar.Belhanda gelecek sezon takimda kalsin dedigim bir yorumum var mi ki? Nerenden salliyorsun? Belhanda'nin bir 10 numara olarak yetersiz ve hayal kirikligi oldugunu bir kac kez dile getirdim, isine gelmeyince bunlari yazamiyorsun galiba.
Bi halt yazmadin, zibidi zibidi konusuna girip kral mral gibi seyler yazip kulübün borcundan bahsediyorsun. Bu nasil mantik, sen kendin mantikli buluyorsan, sana hayatta basarilar.
Trollere bu sekilde davranis uygun görüyorum. Borctan bahsetmeye devam et, ardindan Belhanda konusuna girip kral mral yaz. Bravo sana, böyle mantik görülmemis.Su uslup'a bak hele. Baska bir uye olsaydi en azindan Belhanda konusunda yaptigim yorumlari buraya koyardim ve bos konustugunu ispat ederdim ama senin gibi gereksiz bir uye icin zamanimi harcamayacagim.
Biraz terbiyeli ol.
Trollere bu sekilde davranis uygun görüyorum. Borctan bahsetmeye devam et, ardindan Belhanda konusuna girip kral mral yaz. Bravo sana, böyle mantik görülmemis.
Geçen yıl Garry'e demediklerini bırakmayanlar bu yıl yalıyor da yalıyor.
Gelecek yıl benzer durum Feghouli için olursa şaşırmam.