#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herif bize oynamadan ve sakatlıktan çıkmış halde son anda gelmedi mi yav? 6 gol, 9 asist böyle bir adam için gayet iyi; ama oyun içinde daha fazla sahne almalı. Bir yaz kampından sonra çok daha iyi katkı verecektir bence. Ayrıca o gitsin, bu gitsin diye diye her sezon ilk 11'i komple değiştirecek miyiz?

Kanat dedigin, sarsak tarzi olmali. Topu ileri tasimali, calim atmali ve hizlanmali. Feghouli da bu sezon hic birine yapamadi, kilolu ve zayif lamasi lazim.

5-6 teklif gelirse postalanmali

çok komik yorumlar var.
Yazın 2 ay yolunu gözleyenler şimdi gönderilmeli diyor, ya o zaman akılsızdınız ya şimdi.

futbolsuz ve kampsız geçen bir dönemin ardından fiziksel anlamda düşüş gösterdiğine katılıyorum ama bir çok atak organizasyonunun başlangıç noktası kendisiydi üstün futbol aklıyla. Özellikle bek oyuncularına çok iyi alanlar açıp öldürücü paslar attı, onların başarılı performansında da etkin rol oynadı.
futbolcu transfer etmek o kadar kolay değil günümüzde, feghouli seneye en büyük kozumuz olacak muhtemelen, her sene yeni aşklara yelken açmak, baştan takım kurmak istiyorsanız bilgisayar oyunlarını tavsiye ederim.

Ddtqx0kV4AAXiE9.jpg

Takımın en potansiyelli oyuncusu olduğunu gelecek sezon göstermesi lazım.

en az devre arasina kadar kalmayi hak ediyor
sezon öncesi kamp yemis bir feguli bir baska olur
rodrigez de mesela ilk senesinde öyle ahim sahim degildi
sonradan acildi

Gencler herife araliga kadar zaman tanin. Tam fit olup görelim

Kararsızdım ama kalsın bence de kamp dönemini iyi geçirirse çok farklı bir Feghouli izletebilir. Daha önce neler yaptığı ortada prime dönemine yaklaşabilse lige fazla gelir, CL'de de çok faydalı olur..

Arena'da barcelonayı gömerken samedo denilen bebeyi karısı yapacak arap muzafferimiz

tudor sağolsun gerçekten kaliteli kadro kurdurdu, aykut'a da 10 transfer yapıldı ama bugün gelir getircek bir tek josefleri var oda eski topçu zaten...

tudor sağolsun gerçekten kaliteli kadro kurdurdu, aykut'a da 10 transfer yapıldı ama bugün gelir getircek bir tek josefleri var oda eski topçu zaten...
Josef'e devre arasında West Bromwich'in 12 milyon euro verdiği haberlerinin ben doğru olduğunu düşünmüyorum ısmarlama haber gibi geliyor bana hatalı transfer yapmadık algısı yaratmak adına medyaya uydurulan yalan bi haber Josef hayatımda gördüğüm en düz orta saha oyuncularından biridir büyük takım topçusu kesinlikle değil.

Josef'e devre arasında West Bromwich'in 12 milyon euro verdiği haberlerinin ben doğru olduğunu düşünmüyorum ısmarlama haber gibi geliyor bana hatalı transfer yapmadık algısı yaratmak adına medyaya uydurulan yalan bi haber Josef hayatımda gördüğüm en düz orta saha oyuncularından biridir büyük takım topçusu kesinlikle değil.

nasi yaw..... josefi cikar fb 10. olur

bu adamlar bu sene sampiyon oldu. hersey birde özgüven meselesi.
kaflarda hep soru isareti vardi.
gelecek sezon cok daha rahat olurlar, aynisi belhanda icin gecerli.
görürsünüz aynisi rodrigues icin söylende, satilmasi istendi.
biraz sabirli olun, futbol sadece topa tekmeyi basmak degil,
cok daha fazlasi kafa isi.

Seneye iyi olacak diyenler nesine güveniyorsa söylesin biz de ona güvenelim.

Adam yokları oynadı be. Kıçını kaldıramıyor, seneye motor mu takacak.
Bildiğin Arda Turan vol 2 olmuş. Klası ile pasları falan fark yaratıyor ama ne defansa yardım ediyor ne alıp götürüyor topu.

Hamitin bize geldiği hali = Feguli

Hazır 6 gol 9 asist gibi cv yapmışken derhal satılmalı.

Çin'e satılması için Gerekirse fiko'ya komisyon verilip aracı olması sağlanmalı.

En yüksek maaşı alıp bu kadar etkisiz ve oyun içinde sönük kalınmaz.
Çoğu maçta 5 metre yanındaki adam pas atmayı bile beceremedi.
Belli ki hantallaşmaya meyilli.Artı kafadan kontak her an kırmızı yemeye müsait.
Yaşı artmadan ve piyasası varken zarar etmeden elden çıkarmak gerekiyor.

Defansa yardım etmiyor diyen maç falan izlemesin, Terim geldikten sonra sürekli beki kovalayarak oynadı.

Kart konusunda da 11 hafta sarı kart görmedi ceza sınırında olduğu ve önemli maçlar olduğu için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt