#89 Sofiane Feghouli

Valla santrafor olarak ben ikisini de istemiyorum, pivot hareketli birini isterdim.

Kanatla pasör orta saha alırdım yine de şu takıma öncelik olarak.
şu takıma boldrin bile 10 numara gider :D bugün remy'yi izledim diagne ve falcaoyu toplasan o kadar hareketli değil.

Artık git yav kendine sövdürmeden git. Bi adam hiç mi mücadele etmez ya. Tamamen takımı sabote ediyorsun. 2 m önünden top geçiyor hamle yapma zahmetinde bile bulunmuyorsun. Bir de utanmadan her yıl 4.5 m euroyu cukkalıyorsun

Abartmadan söylüyorum, forumdan biraz fit birisi oynasaydı, daha fazla mücadele ederdi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

omarın ağzına etti bu adam

tek başına o kanatta 3 kişiyle kaldı resmen adam

hayır bu kadar az efor sarfederken son hareketlerde o kadar saçmalaması da ayrı beceri

Izledigim en kötu performansi sergiledi.
Bazi pozisyonlarda bilerek yaptigini dusundum,
4'e 2 gidiyoruz, kenara kosacakken kaleye dogru kosup garip bir is yapiyor.
Stop edecegi topu stop edemiyor, orta'yi direkt kaleciye nisanliyor.
Hakikaten enteresan bir tip.
Derbi'nin, Emre ile beraber en kotu oyuncusu.
Ceza sahasinda takim arkadasi onun kaybettigi topu kovaliyor, adam bakip yuruyor.
Bu aciklanamaz. Cok demotive eder takimi.
Tamam, kritik haraketler de yapiyor ara sira; ama bu performans ile ciddi maclarda kazanmamiz cok zor.

Bundan sonra Feghouli'yi kadroya yazana 4 mil.€ maaşına rağmen takımda kalmasını isteyene sahada eli belinde durmasına müsaade edene fena küfrederim

Önce Feghouli'nin defolup gitmesi gerekiyor, Belhanda'dan önce

Açık ara maçın en kötü oyuncusuydu. 3 pozisyonda açtığı ortaları Altay'ın ellerine teslim et güzel ortalar gelse gol girişimi ile sonuçlanabilirdi yazık oldu.

Valla bu adamı severim, meziyetlerini de üstün bulurum hep ama bittiğini de kabul ettim keşke hoca da etseydi bu sene takımımızda kalması zarar emekleri için teşekkür edip yollanmali idi

Teşekkürler dursun , 4 milyona yakın alıyor ve iki sene sözleşmesi var.
Yolla yollayabilirsen. O zamanın vergisi ile bunu maaşını karşılayacak takım bulmak imkansız gibi birşey.
İnsafına kaldık.

Tamam bu adamı alarak yaptınız bir ....lik. Ama allah aşkına 5 yıllık sözleşme nedir yaw. Bu dursun özbek yönetiminin yatacak yeri yok.

Son 6 aydır bok gibi kendisi ve her seferinde daha bir boka batmakta. Transfer dönemi başladığında yazdım belhanda yerine bundan kurtulmayı calissak daha mantıklı iş olurdu. Keza seneye kendisi son senem paramı verin gideyim diye diretecek gibi durmakta.
İlk satılacak oyuncular
feghouli
babel
sonra diğerleri gelmeliydi

Suc Bunda mi yoksa buna 65 dakika dayananda mi. Bir oyuncu gununde olmayabilir. Iyi uyumamistir ailevi problemi vardir kafasi macta degildir. O zaman durum a gore hamle yaparsin

Geçen senede çöptü. Bu sene daha çöp gittikçe daha da çöplesiyor. Elimizde patladi. Bir futbolcuyu maksimum seviyeye ulaştığında satmasini bilmeliyiz artık.

Geri
Üst Alt