- 1 Ağustos 2014
- 63.029
- 73.290
- 4.218
Kankanı da al git
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumda bu herife benzeyen biri varsa saçlarını vuralım sıfıra. Feghouli yerine 11'e koyalım haftaya, kimse anlamaz.
![]()
Visca'nın sol ayağını vermezler bu kel sığır herife.visca ile takaslayalım
senelik 4 alıyor bu adam sol kanat arda 2 senedir top oynamamış adam daha aktif bundan maçta üstelik 4 trilyona oynuyorVisca'nın sol ayağını vermezler bu kel sığır herife.
Bak hala o yürüdüğü pozisyonlar geliyor aklıma. Ya delireceğim yasenelik 4 alıyor bu adam sol kanat arda 2 senedir top oynamamış adam daha aktif bundan maçta üstelik 4 trilyona oynuyor
önünden adam geçiyor yürüyor , top kaybediyor yürüyor .ne pres var ne başka bişey top ayagına geldimi koşucak ancaBak hala o yürüdüğü pozisyonlar geliyor aklıma. Ya delireceğim ya
feg'i seviyordun sen kanka ne oldu yaBak hala o yürüdüğü pozisyonlar geliyor aklıma. Ya delireceğim ya
Teeeaaaaafeg'i seviyordun sen kanka ne oldu ya
@Ibrahim Özveren abimizi iceri almislar artik okuyosa hakkini helal etsin o fake gol haberine adini gormeden saliseler icinde fena kufurler savurdum baktim ibrahim abi!!!Teeeaaaaa
Kanka ben de çok pis sövdüm çaktırma@Ibrahim Özveren abimizi iceri almislar artik okuyosa hakkini helal etsin o fake gol haberine adini gormeden saliseler icinde fena kufurler savurdum baktim ibrahim abi!!!
sosyal bi deney yapiyodu muhtemelen freud reis
Top ayağına geldi mi heyecan duymaz olduk ne şut ne çalım hız yok düşünce yok hiçbir verim alamadığımız Sekidika bundan iyi oynar ...Izledigim en kötu performansi sergiledi.
Bazi pozisyonlarda bilerek yaptigini dusundum,
4'e 2 gidiyoruz, kenara kosacakken kaleye dogru kosup garip bir is yapiyor.
Stop edecegi topu stop edemiyor, orta'yi direkt kaleciye nisanliyor.
Hakikaten enteresan bir tip.
Derbi'nin, Emre ile beraber en kotu oyuncusu.
Ceza sahasinda takim arkadasi onun kaybettigi topu kovaliyor, adam bakip yuruyor.
Bu aciklanamaz. Cok demotive eder takimi.
Tamam, kritik haraketler de yapiyor ara sira; ama bu performans ile ciddi maclarda kazanmamiz cok zor.