#89 Sofiane Feghouli

Hayır gayet fitti. Zaten kimse kalmayınca oynadığı Kayseri maçında ya da Porto maçında iyi oynamasa Terim inadına devam ederdi. Terim kasten kesti ve sonra ona muhtaç kaldı özellikle de Garry de gidince.

O konuda da fikrim şu. 2 sene üst üste şampiyonsun, sonrasında üste çıkmak istiyor oyuncular yani Avrupa'da iş yapmak. O olmyınca da salıyorlar ki bence geçen sezon korona öncesi iyidi ama çok gol kaçırıyordu.

Bu sezon da 2.5 ay uyluk kemiğinden sakat kaldı, en az 5 kişiyle daha aynı sakatlığı yaşadı. Malatya maçı öncesine kadar da dönüşü iyidi açıkçası ama oradan iyi dönemedi.

Bu tip maaşlar kimseye verilmemeli, ismi ne olursa olsun.

Belhanda
Babel
Falcao
Feghouli
Diagne
Linnes
Akbaba

Bunların hiç biri aldığı paranın hakkını vermediler; bunun sebebi lig değil Avrupa'da başarılı olamamak.

Bugün Ghezzal övülüyor da Ghezzal ekran başındayken Feg Afrika kupası kaldırıyordu 1.5 sene önce. Niye bu noktaya gelindiğini de düşünmek lazım.
Bütün topcular geri gitti performans olarak. Demekki kolpa bir teknik ekip var basimizda

Bütün topcular geri gitti performans olarak. Demekki kolpa bir teknik ekip var basimizda
Renktaş gerçekten birilerini savunmak için yazmıyorum yada teknik ekibin bu sene çok kötü performans sergilediğine de katılıyorum ama anlayamadigim bir konu var. Yine Amerikalı kondusyoner vardi. Yine aynı teknik ekip. Drogba Sneijder vs. O kadronun hayvan gibi kondüsyonu vardı. Şimdi yine aynı ekip var yani ne değişmiş olabilir ben bunu anlayamıyorum ondan soruyorum. Geçen haftaya kadar bende çok sinirlendim elestirdim hocayı ama nedense bana futbolcuların bazılarıda çalışmıyor ve umrunda değil gibi geliyor.

Renktaş gerçekten birilerini savunmak için yazmıyorum yada teknik ekibin bu sene çok kötü performans sergilediğine de katılıyorum ama anlayamadigim bir konu var. Yine Amerikalı kondusyoner vardi. Yine aynı teknik ekip. Drogba Sneijder vs. O kadronun hayvan gibi kondüsyonu vardı. Şimdi yine aynı ekip var yani ne değişmiş olabilir ben bunu anlayamıyorum ondan soruyorum
Baştan gelmedi ki o teknik ekip. Sezon başı çok onemli.

5milyona yakın para bayılıp üstüne götünü göbeğini erit diye yalvardığımız alceryalı top tepici

5milyona yakın para bayılıp üstüne götünü göbeğini erit diye yalvardığımız alceryalı top tepici
4.3 aliyor saniyordum bonuslar haric
3.85 aliyormuş

3.85
+puan bonusu

Ulan 2 yildir ihtiyacimiz olan hicbir yerde katkin olmadi neredeyse nefretten öte duygular besliyorum sana da dile dökmek istemiyorum.

Sözlesmesini feshedin gitsin şunun varsin yansin 4m

bu herif ilk döneminde 27 yaşındaki haliyle dahi underwhelming bir performans sergilemişti. fiziksel durumu o zaman da çok iyi değildi.

geçmişte yaşadığı sakatlıklar vs. etkiledi herhalde. zaten kariyer çizgisi de bunu ortaya koyuyor. 2015'e kadar güzel giden adam çaptan düşüp 2 senede bize geliyor.

18-19 sezonunun ikinci yarısı hariç çok kısıtlı dönemlerde form yakaladı. ilk geldiğinde bile iyi durumda olmayan adamın 3.5 yaş yaşlanmış halinden hiç hayır gelmez.

Mesut Özil gibi fiziği erken çökenlerden oldu.

Berbat oynadığı ne kadar gerçekse bizimde iyi oynayabilmemiz için ona ihtiyacımız olduğu gerçekte yadsınamaz.

Sene sonu ilk göndereceğimiz oyuncumuz olmalı. Hem maaşı çok yüksek hem de futbolu beden dili anlamında bırakmış resmen.

Tam diyorum ki, bir daha sağ kanat oynamaz, sağ içte daha verimli oldu.

Hoca yapıştırıyor çaaat, ilk 11 sağ kanat.

Artık hiçbir pozisyonda verimli olmaz, sene sonu yollanmalı.

Geri
Üst Alt