#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Elanonun bize borcu var Kewell in Barosun Ardanın hatta Servetin Ayhanın bile yok

Başarılara bu futbolcuların imzası mühürlendi.

Ama Elano daha ne verdi ki oturup onunla beraber gülelim onu sevelim

Hiç kusura bakmasın ben sevmiyorum bu adamı.

Kendisinden beklenileni veremediği müddetçe de sevmeyeceğim

Mustafa Sarp'ın Elanonun yerine bende daha çok sevgisi var

Çünkü Mustafaya çok kızmıyorum hem adamın kapasitesi zaten belli hem de onu bu takıma layık görüp getirenlerde kabahat Mustafanın elindeki malzeme bu

Ama Elano kendisini dünya standartlarında az çok ispatlamış birisi. Performansını burda bi şekilde göstermiyorsa o formayı giymeyecek. Ben çok fazla kızgınım bu adama.

Yetenekli mi evet. Ben göremedikten sonra bana ne

İnşallah seneye gider şöyle güzel bi paraya filan da yerine kapasitesi kadar oynayan bir kapasitesinin altında yerlerde sürünmeyen adam almayız.

ilerde misi kewell arda baros favorim

Cananın yerine Elanoyu verirsek o orta saha yürümez. Barışı yeğlerim elanonun yerine

Barış hariç baştan sona katılıyorum yazdıklarınıza. İnşallah Rijkaard Arda ve Misimovicin yanında tercihini kewell dan yana kullanır, allah korusun sakatlık formsuzluk durumlarında veya rotasyon gerektiğinde de Pino'yu kullanır. Orta sahadada cananın yanına mab üçlüsünden barış hariç biri gelsin yeter bize şampiyonluk için

Bence Mert Elano'dan daha komik. "Can you make some comments?" favori lafim oldu artik.

Barış hariç baştan sona katılıyorum yazdıklarınıza. İnşallah Rijkaard Arda ve Misimovicin yanında tercihini kewell dan yana kullanır, allah korusun sakatlık formsuzluk durumlarında veya rotasyon gerektiğinde de Pino'yu kullanır. Orta sahadada cananın yanına mab üçlüsünden barış hariç biri gelsin yeter bize şampiyonluk için

Mehmet iyileşmeden Kewell 11 zor başlar.

Ardanın yokluğunda kendisinin takıma katkısı! daha da belli olacaktır. Oyundan alındığında maçı bu sefer kale arkasından izlemesini tavsiye ederim. Madem çıkınca kenar yönetiminin olduğu yere gelmiyor ,bir de bu açıdan izlesin maçı.

Ardanın yokluğunda kendisinin takıma katkısı! daha da belli olacaktır. Oyundan alındığında maçı bu sefer kale arkasından izlemesini tavsiye ederim. Madem çıkınca kenar yönetiminin olduğu yere gelmiyor ,bir de bu açıdan izlesin maçı.

Eve gidecekmiş bu sefer oyundan alındığında maç izlemeye.

Arda sakat ama olsun Elano var diyemiyorum.Brezilya milli takımının direk oyuncusu aklıma bile gelmiyor.Galatasarayı alır ipten bizi kurtarır diyemiyorum.İnşallah misimoviç iyi çıkarda bişeyler yapar diyorum ama elano aklıma bile gelmiyor.Onla ilgili en ufak bir umut kırıntısı besleyemiyorum.Yine öyle boşboş dolanır sahada herhalde diyorum.Hata bendemi ondamı bilemiyorum.

Elano Arda'nın boşluğunu dolduracak.

Siz yeterki ona güvenin.

Bugün A2 ile yapılan hazırlık maçında serbest vuruştan güzel bir gol attı. Bir tane serbest vuruşu da iki direğe çarptı dönen topu Cumhur tamamladı. Normal maçlarda da bekliyoruz bu serbest vuruşlardan.

Arda sakat olduğuna göre, ilk 11 de Serdar'ı görebiliriz. Veya Cana ya da Elano yedekte bekler.

Neill-İnsua-Baros kesin ilk 11 de. Pino-Elano-Cana-Kewell-Misi 5'lisinden 2 si yedek olmak zorunda.

------------------------Ufuk--------------------------------

Sabri------------Neill----------Servet--------------Insua

----------------------xxxxxx----------------------------

--------------xxxx------------xxxx---------------------

xxxx--------------------------------------------xxxx

---------------------Baros------------------------------

Yani Rijkaard, Sola Kewell ı koyduğu anda ki başka şansı yok, ilk 11 de yabancı sayısı 4'e çıkacak. Sağ açık pozisyonu ise eğer BAM üçlüsünü görmek istemiyorsak Serdar'a kalacak.

Büyük ihtimal

Elano,Gaziantep maçında sağ kanatta görev alacak.

adam para için gelse man city de kalır alırdı parayı para için gelmediyse top oıynadıgı yok :SS:

Milli takımda oynayabilmek için geldi ve amacına ulaştı.

Peki ya şimdi ?

İzleyip göreceğiz

Yıllar sonra adını Almaguer Inamoto Petrelerle anacağım futbolcu. Bir iliç değil. Olamaz da zaten.

Ali Yaren derdin ne senin?Canın sıkıldıkça stres atmak için gelip Elano'ya sövmek gibi bir hobi edinmişsin kendine sanırım.Sıkıntılarını başka şekilde gidermeye çalış.Bir görüşün varsa bu adamı beğenmiyorsan bir defa yazarsın ve bırakırsın,aynı şeyleri durmadan tekrar etmeye gerek yok.

Kaynak?:D

Özetle sevmiyorum hocam o yüzden bizden gidene kadar yahutta kendisinden bekleneni verene kadar bol bol yazacağım burda hakkında olumsuz yazılar.

Oyuncuyu sevmeyebilirsin, ama durup durup olumsuz yazılarda yazamazsın kesinlikle.

Elano oynadığı oyunla herkese cevabını verecek.

Geri
Üst Alt