Alp Kırıkoğlu
Kırmızı Üye
- 5 Eylül 2010
- 1.477
- 0
- 1.146
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer
Barış hariç baştan sona katılıyorum yazdıklarınıza. İnşallah Rijkaard Arda ve Misimovicin yanında tercihini kewell dan yana kullanır, allah korusun sakatlık formsuzluk durumlarında veya rotasyon gerektiğinde de Pino'yu kullanır. Orta sahadada cananın yanına mab üçlüsünden barış hariç biri gelsin yeter bize şampiyonluk için
Elanonun bize borcu var Kewell in Barosun Ardanın hatta Servetin Ayhanın bile yok
Başarılara bu futbolcuların imzası mühürlendi.
Ama Elano daha ne verdi ki oturup onunla beraber gülelim onu sevelim
Hiç kusura bakmasın ben sevmiyorum bu adamı.
Kendisinden beklenileni veremediği müddetçe de sevmeyeceğim
Mustafa Sarp'ın Elanonun yerine bende daha çok sevgisi var
Çünkü Mustafaya çok kızmıyorum hem adamın kapasitesi zaten belli hem de onu bu takıma layık görüp getirenlerde kabahat Mustafanın elindeki malzeme bu
Ama Elano kendisini dünya standartlarında az çok ispatlamış birisi. Performansını burda bi şekilde göstermiyorsa o formayı giymeyecek. Ben çok fazla kızgınım bu adama.
Yetenekli mi evet. Ben göremedikten sonra bana ne
İnşallah seneye gider şöyle güzel bi paraya filan da yerine kapasitesi kadar oynayan bir kapasitesinin altında yerlerde sürünmeyen adam almayız.
ilerde misi kewell arda baros favorim
Cananın yerine Elanoyu verirsek o orta saha yürümez. Barışı yeğlerim elanonun yerine
Barış hariç baştan sona katılıyorum yazdıklarınıza. İnşallah Rijkaard Arda ve Misimovicin yanında tercihini kewell dan yana kullanır, allah korusun sakatlık formsuzluk durumlarında veya rotasyon gerektiğinde de Pino'yu kullanır. Orta sahadada cananın yanına mab üçlüsünden barış hariç biri gelsin yeter bize şampiyonluk için