#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Aydın Yılmaz'ı sana tercih ederim Elano bey.

Yalnız Aydın'ı sola koymak pek dogru gelmedi bana, çünkü Aydın driblingten cok, hız ve hızlanmasıyla iş yapan biri, ters ayakla çapraza-içe kat eden biri değil. Pino solda Aydın sağda olsa daha iyi olurdu bence.

Elano yerine Aydın, Ayhan yerine Cana oynasın onumuzdeki hafta.

Aydın sağda oynadı zaten maçı izledin mi? Pino girince sola geçti ama ters pozisyonda pası Pino 'ya çıkaramadı ve sağa geçti tekrar. Rijkaard sağda oynattı.

serhatın medar-i iftarı elano,hakan ı öve öve bitiremedi,hakan kötü oynayınca ortada yok,serhat dediği bişey çıkarsa o başlığa abone olur,dediği tutmazsa ortalarda 1 sene görünmez ulan serhat alem adamsın:asd:

Yalnız Aydın'ı sola koymak pek dogru gelmedi bana, çünkü Aydın driblingten cok, hız ve hızlanmasıyla iş yapan biri, ters ayakla çapraza-içe kat eden biri değil. Pino solda Aydın sağda olsa daha iyi olurdu bence.

Ayhan değil de Sarp yerine Cana oynarsa daha iyi olur düşüncesindeyim.

Elano'ya mı kızmak lazım yoksa bu adamı 11e koyana mı :)

Elano'ya kızmak lazım :) FR ne yapsın her seferinde şans veriyor ama hep yüzünü kara çıkartıyor.

Aydın geçen seneki en iyi maçını (avrupa öncesi maçıydı adını unutum) solda oynamıştı.Solda kötü diye bişey yok bence.

sezon öncesi kampı yemedi,güçsüz olması normal gençler,bi kaç hafta sabredin.

yonetim sezon oncesi elano'yu elden cikaramadi, devre arasi transfer doneminde de satamazsak elimizde patlar aga.. bize yaramayacak elano artik bu belli oldu.. belki ben yanilirim bilemem ama gorunen koy klavuz istemez..

Aydın geçen seneki en iyi maçını (avrupa öncesi maçıydı adını unutum) solda oynamıştı.Solda kötü diye bişey yok bence.

Ön eleme maçını diyorsun asist yaptıgı maç. Ama o maçta açık alan buldu. Açık alanda zaten hızıyla iş yapar sağ sol cok farketmez ama normal bir maçta o kadar açık alan bulamaz. Set hucumunda illa ki, top kontrolu, dribling gibi ozelliklere ihtiyaç duyacak, işte o zaman, ters ayakla oynayamıyor bence. Arda tam tersine bayılıyor buna. Aydın'ın bilek hakimiyeti ust duzey değil, bu yuzden Aydın'ın soldan içeri girdigini pek gormeyiz, ben pek gormedim, onun yerine taç çizgisine dogru gitmeyi tercih ediyor. Solda bunu da yapmakta zorlanıyor gibi.

Elano konusunda ne FR'ye kızarım ne de oyuncuya. Elano Shaktar'da ve Brezilya Milli takımında izledigimde de boyleydi. Kızdıgım iki kiş var: Alan H.Ustunel ve satamayan A.Sezgin.

Elano'dan sağ açık falan olmaz. Pino veya Aydın oynamalı, hatta Serdar Özkan'a bile razıyım.

Elano nun bu kadar kötü olmasının sebebi Rijkaard dır.

Inanilmaz oynadi mukemmel sorumluluk aldi arkadaslarinin aciklarini kapatti, topun onune atti kendini can siperhane

tabi asistlerini unuttum sanmayin:)

bunuda gördüm:tiphat:

bunuda gordum dıye denecek bısey yok,daha ıyı oynadıgını ıddaa edersen bende sana sapka cıkarırım.olay orda mehmet guven degıl elanonun sureklı kotu olusu,hazır olmayısı vs vs..brezılya mıllı takımındakı performansı zerre ılgılendırmıyor.bu takıma 1sezonu askın bı suredır bısey veremedıgı ortada.ama yıne de 2-3 hfta daha sabredıcem

Geri
Üst Alt