#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Elano'yu niye aldık? Haldun Üstünel yuuh! gibi iki yüzlü yazılar yazmak yersiz.

Çünkü Elano bu takıma geldiğinin açıkladığı gün, Burda Abdullah Taşan'dan tut bana kadar herkes sevinçten çıldırmıştı. Şimdi "niye aldık bu adamı? başkası alınamaz mıydı?" gibi eleştiri yapmak ikiyüzlülük olur.

Bu yoruma katılmamak elde değil. Elano geldiğinde bütün forum ayağa kalkmıştı, Elano'yu hiç tanımayanlarda Xavi Lampard gibi bir adam aldık heralde diye sevince ortak olmuştu. Şimdi ise durum malum..

Elano'yu niye aldık? Haldun Üstünel yuuh! gibi iki yüzlü yazılar yazmak yersiz.

Çünkü Elano bu takıma geldiğinin açıkladığı gün, Burda Abdullah Taşan'dan tut bana kadar herkes sevinçten çıldırmıştı. Şimdi "niye aldık bu adamı? başkası alınamaz mıydı?" gibi eleştiri yapmak ikiyüzlülük olur.

Demek ki benim eleştiri yapmaya hakkım var.Ben geldiğinde sevinmemiştim.

Abi öncelikle oyuncu alırken fiziği çok önemli bizim lig malum elano kafadan faul zaten fiziki olarak tokat yiyor

B_0ce246c4d87dc5fc424eb701e1d4f1b0.jpg

B_dd6ebacbb186f5cb6907c81b4084133f.jpg

B_b7ed011e672fb546d8687bd3d69d38cb.jpg

Elano'yu hiç Cana'yla beraber izleyemedik. Kesinlikle çok daha verimli olur. Arkasını toparlayacağı oyuncu olmadığından kötü oynuyor. Brezilya Milli Takımı'nda G.Silva-Melo ikilisi oldukça iyi besliyordu Elano'yu.

Kazandığımız 2 maçtada kendisi oyundan çıkmıştı.

ulan onur ne adamsın bi maçta elano sonlara doğru oyuna girmişti, elano girdi gol yedik diye serhat la üşüşmüşlerdi buraya,pozisyonun elano ile uzaktan yakından alakası yoktu:asd:,hangi maç hatırlayamadım şimdi:asd:

sabır gençler biraz daha.

Ne sabırı yahu, sabırlık birşey kalmadı artık. İşe yaramaz atlar vardır onları vururlar ya, Elano'da o hesap.

Bakkala yarım kilo peynir almaya göndermişler.

iyi de yeri orası değil ki orada hiç oynayamaz yanına iki üç tane adam da göndermek gerekir şimdi onun malum öyle daha rahat gider hem şöle koşan onu anlayan yolda muhabbet edecek.

GS lıları sabreden derviş konumuna koyduğu için ve hepimize dervişlik vasfı kazandırdığı için bu dünyada olmasa öteki dünyada çok teşekkür edeceğim futbolcu sayesinde sabretmeyi öğrendik.

sezon başı kampı geçirmedi,güçsüz gelmesi çok çok normal,2-3 hafta daha bekleyin,bu son şansı zaten,güç depoladığında bu sene çok daha dikkat çekecektir,sabır kalmadı ama biraz daha sabredin:D

iş olmaz bundan bu saatten sonra o kafasında bizi bitirmiş bence geldiğinden beri

DK da oynayayım diye geçen sene gene daha elle tutulur oynuyordu bu sene onu savunanlar da bezdi neden çünkü DK yok artık

Geri
Üst Alt