#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

O senin dediğin bi saçmalık.Bir sene sonra Misi'yi eğer ki Hagi yollamazsa M.Sarp diye yakınırsın.Arada fark felan yok.

Elano için geldiğinde iyi futbolcu olduğunu tahmin ediyorum, hatta kötü olmasını fizik olarak yetersiz olması sanmıştım ama değilmiş olay bu.

Misimovic gerçekten yeterince izlediğim biri kesinlikle iyi futbolcu, 2X2=4

Yahu bırakın iyiymiş, eşek yüküyle para harcanan adamın bu kadar oynaması sizi mutlu ediyorsa bilemem beni etmiyor.Takımdan maddi anlamda açık arafazla para alsın masraf olsun, top oynamaya gelince diğerleriyle eşit hakka sahip olsun yok takım oyuncusu bilmem ne.Yok öyle bişey.Ayhan çoğu zaman daha iyi oynuyor Elanodan.Bu kadar oynayacak bir adam için eşek yüküyle masrafa yabancı hakkına nazını çekmeye gerek yok.Colman 2-3 milyon euroluk adam her bakıma Elanoyu katlar.Kaldıki bu oyununu bile arıyoruz her maç. :o

Senin o insan olmayan dünyanın en yetenekli oyuncun, Lincoln'ün neden iyi performans verdi 2.senesinin ilk devresinde bunu düşündün mü hiç ?

Madem Elano'nun aldığı paralar batıyor, aldırmayacaksın o zaman kardeşim. Git yönetimine söyle bunları. Takım oyuncusu istemiyorum lan ben de, Lincoln'ü geri istiyorum de. Arada 2-3 maç oynar "ooooooo lincoooln kıçındaki kılları seveyim" dersin. Elano'nun takımın parçası olduğunu göremeyen varsa gözüne sokayım, açık açık söylüyorum.

Madem Elano'nun aldığı paralar batıyor, aldırmayacaksın o zaman kardeşim. Git yönetimine söyle bunları. Takım oyuncusu istemiyorum lan ben de, Lincoln'ü geri istiyorum de. Arada 2-3 maç oynar "ooooooo lincoooln kıçındaki kılları seveyim" dersin. Elano'nun takımın parçası olduğunu göremeyen varsa gözüne sokayım, açık açık söylüyorum.

Mami niye abi bu sinir ? Niye bu kadar savunuyorsun,niye rahat olamıyor kimse,herkese aynı tavsiyeyi vermekten bıktım,boşverin lan.Size ne abi ? :D Sinirlerinizi yıpratmaktan başka bişey değil,yok hani konuşulan Galatasaray da değil,futbolcu. :D :D Yapma Mamy yapma,relax,aç bi comfortably numb.

Adam PF bağımlısı.

Senin o insan olmayan dünyanın en yetenekli oyuncun, Lincoln'ün neden iyi performans verdi 2.senesinin ilk devresinde bunu düşündün mü hiç ?

Lincoln zamanındaki takımdan daha iyisi vardı geçen sene sende bunu hiç düşündün mü?İyi futbolcu heryerde oynar, yok stoper oynamış yok bilmemne hikaye hepsi geçiniz, geçen sene topa müdahale dahi etmek istememesi sakatlanma korkusundan sahada ruh gibi dolaşması bunlara mazaret değil.

İstikrardan bahseden bir adamın Elanoyu savunmasıda ilginç tabi.:happynew:

2. Sezon.

39 9 gol - 22 asist

Skibbe gittikten sonra B.korkmaz kendisine zaten fazla şans tanımadı yedek oturttu.Uefada da bizi taşıyan isimdi Arda ile birlikte.

Lincolnun sakatlığı ilk geldiği sezon sorun oldu olmasıda doğal, takımda teknik olarak Arda ile birlikte sadece kendisi vardı ve inanılmaz tekmeler yedi.Daha ilk geldiği Ç.rize maçında yediği tekmelerden sakatlandı, hatta maçtan sonra dizinin olduğu bir fotoğrafı vardı görmek istemezdin.1 maç oynasa 2 maç sakatlandıracak ödem oluşuyordu o zaman herkes bunu tartışıyordu zaten özel oyuncuların korunması gerektiği hatta başkan bile.2. sene takımdaki teknik oyuncular artınca gelen tekme sayısıda azaldı tabi ve Lincoln şovunu yapmaya başladı.

Mami niye abi bu sinir ? Niye bu kadar savunuyorsun,niye rahat olamıyor kimse,herkese aynı tavsiyeyi vermekten bıktım,boşverin lan.Size ne abi ? :D Sinirlerinizi yıpratmaktan başka bişey değil,yok hani konuşulan Galatasaray da değil,futbolcu. :D :D Yapma Mamy yapma,relax,aç bi comfortably numb.

Tamam morukcuğum, sen ister yeter ki. :D

Elano dripling atmasını bilmiyor, üstelik yavaşta, pres ve mücadele konusunda, rakibe girişme konusunda yetersiz ama yinede süper bir futbolcu daha 10 yıl bizde oynamalı. Başka Elanolar bulup transfer etmeliyiz.

"Dripling atmak" . Nasıl bir eylem olduğunu merak ettim doğrusu.

Ha bir de Mehmet Topal :sad007:

Elanoyu, misiyi, pinoyu geçtim.. bu takımdaki türkler bi an önce yollanmalı.. elanoyla misinin arkasına koy ceyhunu-selçuğu, önlerine de koy emenikeyi..

ikinci yarı ne ayhan'ı , ne battal'ı, ne de pino'yu gördüm sahada.

Çok para alıyormuş, Servetlerimiz, Sarplarımız, Baltalarımız aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar ve Servetlerimiz ile Baltalarımız da çok az para alıyorlar, Allah rızası için oynuyorlar takımlarında. Para karşılığında alınan verim önemli ise Servet, Balta, Sarp, Gökhan ve Serdar ( ki oynamıyorlar, kadroya bile giremiyorlar ) v.s v.s bu futbolcularımıza da bu yönden eleştiriler yapalım çok para alıyorlar diye.

Bir ara Hakan'ın açıklamlarını izlemiştim internette ya da bir yerde yabancı futbolcuların aldığı paralardan dolayı yerli oyuncuların aldığı paralarda zamanla arttırıldı demişti. Acaba Baltalarımız ile Servetlerimizde bir performans düşüşünün sebebi de aldıkları paranın artması olabilir mi? Elano'ya denilen parasını alıyor niye oynasın mantığı Servetlerimiz ve Baltalarımız için de geçerli olabilir mi?

Lincoln zamanındaki takımdan daha iyisi vardı geçen sene sende bunu hiç düşündün mü?İyi futbolcu heryerde oynar, yok stoper oynamış yok bilmemne hikaye hepsi geçiniz, geçen sene topa müdahale dahi etmek istememesi sakatlanma korkusundan sahada ruh gibi dolaşması bunlara mazaret değil.

Ahahahaha :2aloh1:

Konu kapanmıştır !

Ahahahaha :2aloh1:

Konu kapanmıştır !

Cem saf saf konuşma, tabiki Lincoln zamanındaki kadrodan daha iyisi vardı geçen sene herkes tarihin en iyi kadrolarından biri diyordu.O kadronun aynısı kalıp üstüne keita,dos santos,neill,jo gibi adamları aldık işte.

Geçen sene ki kadro ile bu sene ki kadro arasında ki en iyi ile en kötüyü yayin eden fark nedir peki ?

Kader Keita dışında.

Leo Franco mu Ufuk'dan daha iyi

Mustafa Sarp 1 sene önce Xavi miydi.

Ayhan mı daha iyiydi.

Leo Franco

Sabri

Servet

Gökhan Zan(2.devre Neill)

Hakan Balta

Mehmet Topal(ki geçen sene en kötü 3 oyuncumuzdan biriydi performans olarak nerdeyse)

Mustafa Sarp

Elano(Ayhan)

Keita

Arda(Kewell 6 ay sakat)

Baros( 5 ay sakat)

Bu sene ise

Keita gitti yerine kimse gelmedi pardon Serdar Özkan geldi tamam büyük bir hata.

Ama bana göre Giovani hemen hemen Pino ile eş değer bir oyuncu(ki bizde golü bırakın asisti bile 1 tane falandır).

Balta yerine İnsua geldi ki daha kötü olduğunu söyleyemeyiz.

Topal yerine Cana geldi.Daha mı kötü bir isim ve oyuncu.

Leo Franco da en az 6-7 maçta bizi yaktı Ufuk daha da fazla mı yaktı.

Anlayamıyorum neye göre daha iyi.

Tek fark

Arda sakat(geçen sene ilk yarı formda 2.yarı sakat gibiydi zaten)

Baros sakat(yine sakttı en az 20 hafta)

Kewell sakattı(şimdi de sakattı yeni iyileşti)

O zaman sorun şudur?

Geçen sene ki kadrodan daha kötü değil kadromuz farkı ne biliyormusunuz,geçen sezon bize maç kazandıran

Arda-Baros-Keita 3'lüsünün 3'ü de çeşitli nedenler ile yok.Olsa şu an en az 23 puanımız vardı.Sorun bu.

Rijkaard'ın ilk sezonundaki kadro, Skibbe'nin elindeki kadrodan iyiydi beyler..

Geçen sene ki kadro ne arkadaş.:D Geçen senenin aynısı değil mi bu kadro

Jo-Gio etki edemedi zaten. Keita yerine de Misi-İnsua ve bir sürü ıvır zıvır geldi.Neyin muhabbeti bu :D

Galatasaray tarihinin en kötü kadrolarından biri

Geçen sene ki kadro ile bu sene ki kadro arasında ki en iyi ile en kötüyü yayin eden fark nedir peki ?

Kader Keita dışında.

Leo Franco mu Ufuk'dan daha iyi

Mustafa Sarp 1 sene önce Xavi miydi.

Ayhan mı daha iyiydi.

Leo Franco

Sabri

Servet

Gökhan Zan(2.devre Neill)

Hakan Balta

Mehmet Topal(ki geçen sene en kötü 3 oyuncumuzdan biriydi performans olarak nerdeyse)

Mustafa Sarp

Elano(Ayhan)

Keita

Arda(Kewell 6 ay sakat)

Baros( 5 ay sakat)

Bu sene ise

Keita gitti yerine kimse gelmedi pardon Serdar Özkan geldi tamam büyük bir hata.

Ama bana göre Giovani hemen hemen Pino ile eş değer bir oyuncu(ki bizde golü bırakın asisti bile 1 tane falandır).

Balta yerine İnsua geldi ki daha kötü olduğunu söyleyemeyiz.

Topal yerine Cana geldi.Daha mı kötü bir isim ve oyuncu.

Leo Franco da en az 6-7 maçta bizi yaktı Ufuk daha da fazla mı yaktı.

Anlayamıyorum neye göre daha iyi.

Tek fark

Arda sakat(geçen sene ilk yarı formda 2.yarı sakat gibiydi zaten)

Baros sakat(yine sakttı en az 20 hafta)

Kewell sakattı(şimdi de sakattı yeni iyileşti)

O zaman sorun şudur?

Geçen sene ki kadrodan daha kötü değil kadromuz farkı ne biliyormusunuz,geçen sezon bize maç kazandıran

Arda-Baros-Keita 3'lüsünün 3'ü de çeşitli nedenler ile yok.Olsa şu an en az 23 puanımız vardı.Sorun bu.

Yahu ben bu seneki kadrodan bahsetmiyorum ki.Adam Elanonun kötü oynamasını 2 senedir oyuncuların kötü oyuncu olmasına bağlıyor, oyuncular iyi kötü buna bişey demiyorum ama Lincoln zamanındada aynı oyuncular hatta daha kötüsü vardı.Neill,Keita felanda yoktu.

Geri
Üst Alt