#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

o da düzene uydu oda diğer arkadaşları teknik ekipyönetim gibi dünya starsı da olsanız bu düzen içinde kayboluyorsunuz

Aldığın para zehir zıkkım haram viran olsun inş. ülkene arazi almaya gitti izini bahane edip ödemeleri geciktiği için yönetime rest çekti ödemelerimi yapın araziyi almadan gelmicem diye insan biraz saldırgan maçı koparmak için bir şeyler yapmaya uğraşmaz mı ? sorumluluk almaya çalışmaz mı ? Defol ULAN

SENİN YERİN SANTOS

Aldığın para zehir zıkkım haram viran olsun inş. ülkene arazi almaya gitti izini bahane edip ödemeleri geciktiği için yönetime rest çekti ödemelerimi yapın araziyi almadan gelmicem diye insan biraz saldırgan maçı koparmak için bir şeyler yapmaya uğraşmaz mı ? sorumluluk almaya çalışmaz mı ? Defol ULAN

SENİN YERİN SANTOS

dünkü maçtan sonra tepki vermekte haklısın ama takım kalitesi düşük, seneye gerekli transferleri yaparsak elanoda daha iyi oynayacaktır. maçtan çıktıktan sonra yedek klübesini tekmeledi birşeyler yapmak istiyor ama kadromuz yetersiz.

Bir de sağ winger oynatılıyor bu adam.Brezilya milli takımında böyle oynuyor ama arkasında Maicon var burada Ali Turan.:oYok ya anlatamayız ki bu forumun üyelerine.1.5 senedir uğraş veriyoruz.Tamam adam güçsüz ama bir türlü doğru kullanamadık.

beşiktaş maçında fizik olarak iyi diyebilirdik sonuç ali turan gibi sarp gibi kazmalarla oynarsan barış gibi kurban bayramında kaçmış angus misali adamlarla oyanatamazsın elanoyu. pas atıyor boştaki adama o adam topu kaleciye gönderiyor, 3 kişiyle mücadele ediyor yardıma gelen yok.

dünkü maçtan sonra tepki vermekte haklısın ama takım kalitesi düşük, seneye gerekli transferleri yaparsak elanoda daha iyi oynayacaktır. maçtan çıktıktan sonra yedek klübesini tekmeledi birşeyler yapmak istiyor ama kadromuz yetersiz.

hoca ben sana söyleyeyim bir numara olmaz vatandaşı capone bile ne dedi 15 gün idman yapsam bu takımdakilerden daha iyi oynarım bana göre getirelecek yabancı oyuncu türkiyede bu özellikde olmayan fark yaratabilcek bir adam olmalı aldığı parayıda hiç umursamam bir şeyler yapıyorsa helali hoş olsun lakin yok elano ayarında kaç tane adam var yazık değil mu bu gs paralarına gs bonus kartımın limitini bile arttırdım tır yakalasam kaçırmam fırsat buldukça ist gittiğim zaman mağazaya uğrarım sen benim paralarım bunlar ayıptır günahtır böyle olurmu ?

Forvet arkası da dahil olmak üzere denenmediği mevki kalmadı! Bu güçsüzlük ve bu kafa yapısıyla Elano Galatasaray'a senede 1-2 golden fazlasını veremez! Aldığı parayı ve işgal ettiği kontenjanı düşünürsek takımda durduğu her saat zarar!

Arkadaş anlamamak sana ne kazandırıyor yahu?İnadına ısrar ediyorsun.Bak ben orada ne yazmışım ünlem koymakla uğraşacağına iyi oku öyle cevap ver yahu.Denenmediği mevki kalmadı onu biz de biliyoruz ama doğru kullanamadık.Adamı defansif önlibero oynattın geçen sene yokluktan.Ortasahanın ortasında tam yerinde oynattın ama yanına paslaşacak futbolcu koymadın.Sağ açık oynattın arkasına bindirme yapan kuvvetli bir bek koyamadın,ofansif ortasaha oynattın araya koşu yapabilen forvet koyamadın önüne.Bu adam makinenin bir dişlisi sadece.Takım işlemeyince o da işlemiyor,üstüne de güçsüzlüğü var açık bir şekilde görülüyor.Ayrıca takılmışsınız parasına.Adam yakasına mı yapıştı bizimkilerin bana bu parayı verin olm diye.Sen verdin getirdin adamı ne konuşuyorsun o zaman?Suç sende mi adamda mı?3.5 milyonluk iş yapacak futbolcu olmadığını bilmiyorsan alma anasını satayım.Ha aldıysan da para mara diye tırıvırı yapıp kafa ütüleme.Modası geçti bunların.

Anladım. Elano'nun 'sürüneni' oynamaması için önüne Eto'o, arkasına Maicon, sağına Xavi, soluna da Iniesta gerekli. O zaman belki sırıtmaz..

Anladım. Elano'nun 'sürüneni' oynamaması için önüne Eto'o, arkasına Maicon, sağına Xavi, soluna da Iniesta gerekli. O zaman belki sırıtmaz..

Yok sen yine anlamamışsın.Sağda oynarken arkasında Ali Turan değil Sabri olsa,amf oynarken önünde sakat olamayn bir Baros olsa,ortada oynarken yanında Selçuk İnan kalibresinde bir ortasaha oyuncusu olsa yeterdi.Ha ama senin futbol bilgin Eto'o'dan Maicon'dan Xavi'den ibaretse bir onları biliyorsan lafım yok tabi,anlamaman doğal.

Neyse boşa tartışıyoruz bizimkisi boşa çaba.Git kurtul olm.Bizim de kıçımız arşa değsin,rahatlayalım.

Elano bu kadar eleştirilmeyi ya da savunulmayı hakedecek bir oyun oynamıyor. Benim fikrim bizim takımın kalibresine göre gayet iyi bir adam, performans olarak da fena değil.

Yok sen yine anlamamışsın.Sağda oynarken arkasında Ali Turan değil Sabri olsa,amf oynarken önünde sakat olamayn bir Baros olsa,ortada oynarken yanında Selçuk İnan kalibresinde bir ortasaha oyuncusu olsa yeterdi.Ha ama senin futbol bilgin Eto'o'dan Maicon'dan Xavi'den ibaretse bir onları biliyorsan lafım yok tabi,anlamaman doğal.

Neyse boşa tartışıyoruz bizimkisi boşa çaba.Git kurtul olm.Bizim de kıçımız arşa değsin,rahatlayalım.

Ya.. Zaten geçen sezon Baros, Sabri, Arda, Keita gibi adamlarla hiç oynama fırsatı olmadı yavrucağın. Önünde Baros, arkasında Sabri, yanında da Selçuk olursa Elano'nun civa gibi bir oyuncu falan olacağını mı sanıyorsun?

Ya.. Zaten geçen sezon Baros, Sabri, Arda, Keita gibi adamlarla hiç oynama fırsatı olmadı yavrucağın. Önünde Baros, arkasında Sabri, yanında da Selçuk olursa Elano'nun civa gibi bir oyuncu falan olacağını mı sanıyorsun?

Oynamadı tabi.Geçen sene defansif önlibero oynadı genellikle.Ortaya geçtiğinde yanında über topçularımız Mustafa veya Ayhan oldu hep.Önde de Baros sakat olduğu için Kewell ile oynadı zaman zaman.Sağ açık olarak bu sezon denendi adam.Orda da Sabri ya sakattı ya da dünkü gibi ortada filan oynadı.Beraber oynayamadılar hiç.Keita ve Arda ne alaka?Ben ne diyorum sen ne diyorsun?Cıva gibi topçu olmaz ama bir standart tutturur buna eminim.Zayıf fiziği dışında hiçbir engel kalmaz önünde.En azından sahaya zorla sokmuşlar gibi isteksiz oynamaz.

Yine anlamadın değil mi?Neyse dediğim gibi boşa uğraş.İstediğiniz gibi at koşturun meydan sizin gün sizin gününüz.Hadi bakalım.:asd:

İki yıldır bahaneler bitmiyor. Oynayacak adam çıkar çatır-çatır oynar. Elano önce ayakta durmayı becersin.

Seni milli takıma çağıran Dunganın....Seni oynatıyor diye Hagiye bile kızıyorum ama ne yapalım onun hatrına katlanıyoruz.

Ciddi olunmayacak ne dedi ki? Elano'yu savunacak tez kalmadı savuna savuna. ADAM KÖTÜ, ADAM OYNAYAMIYOR. Bu kadar basit.

Elano'yu savunmuyorum ben. Sadece sorunun bireysel olmadığı ısrarla anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyorsunuz.

Eğer oynayacak adam çatır çatır oynasaydı Jo oynardı, Gio hemen alışırdı takıma, Misimovic kadro dışı kalmazdı. Bunları geçtim Arda bile geçen sene istenildiği gibi oynayamadı. Yani sen bizim takıma Iniesta'yı koysan imkanı yok oynayamaz, Xavi'yi bile koysan oynayamaz. Adamlar şuan topsuz alanı yalamış yutmuş, pas teknikleri üst düzey adamlarla coşuyorlar resmen. Koy bakayım bizim takıma pas atacak kaç adam bulacak, boşa kaçan kaç adam görecek ?

Elano'yu savunmuyorum ben. Sadece sorunun bireysel olmadığı ısrarla anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyorsunuz.

Eğer oynayacak adam çatır çatır oynasaydı Jo oynardı, Gio hemen alışırdı takıma, Misimovic kadro dışı kalmazdı. Bunları geçtim Arda bile geçen sene istenildiği gibi oynayamadı. Yani sen bizim takıma Iniesta'yı koysan imkanı yok oynayamaz, Xavi'yi bile koysan oynayamaz. Adamlar şuan topsuz alanı yalamış yutmuş, pas teknikleri üst düzey adamlarla coşuyorlar resmen. Koy bakayım bizim takıma pas atacak kaç adam bulacak, boşa kaçan kaç adam görecek ?

Ben Elano şu anda kötü oynuyor bir tek takımla demedim yalnız. 1,5 senedir Elano hiçbir maça damgasını vurup iyi oynamadı bir tane Antalyaspor maçı dışında. Eline gelen bütün fırsatları tepti, bizim ihtiyacımız olan hiçbir özellik te yok kendisinde. Iniesta'yı getir oynayamaz diyorsun da o zaman Baros nasıl böyle oynuyor, Pino nasıl oynadı, Kewell nasıl oynadı, Neill nasıl oynadı?

Adam gibi adam her zaman oynar çok boş bir laf ama böyle. Ayhan gibi yaşını başını geçmiş kaç kere eleştirdiğimiz adam Elano'nun iki katı koşup Elano'nun iki katı verim veriyor takıma. Elano kapasitesini hiçbir zaman zorlamadı takımımızda,hiçbir zaman çalışmadı ve kendine düşeni yapmadı. He yapsaydı ne olurdu onu da bilmiyorum çünkü Elano'nun bir Keita ya da Gio kadar potansiyelli olduğunu da düşünmüyorum.

Yanında Gerrard, arkasında Essien olacak ki Elano oynayacak. Vay yavrum vay..

---------cana-------ayhan-----

--------------elano------------

pino---------------------arda

--------------baros------------

elano ofansif olarak bu adamlarla kötü oynasın aha da bugüne kadar elano hakkında ki bütün tezlerimi yiyicem:o,1-2 haftaya arda,baros dönüyor bak,gör nasıl oynayacak,bu sene bariz kıpırdanma var elano da,haftaya maçın yıldızı olur bu kadro çıkarsa yazıyorum buraya.

Geri
Üst Alt