#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Evet değil, Kewell istatistik dışında ortada fazla görülen bir adam değildi, Lincoln mesela Herha maçında asist yapmadı ama yaptırdığı penaltı takımı yönetmesi liderlik yapması ortada.Lincolnü çekememezlik yapmayın.

Lincoln'ü çekemiyorum evet. Hatta o kadar kin kusuyorum ki kendisine senin mesajına yaptığım alıntıda "takıma iyi katkı verebildi" diyebilmişim. Çok ilginç bir kişiliğim vesselam...

Elano kuşkusuz yetenekli bir futbolcu, ama sadece yetenekli. Çok güzel uzun paslar atabilen bir futbolcu Elano, her iki ayağını eşit seviyede kullanabiliyor, şutları da fena değil ve duran topları da orta seviyede kullanabiliyor. Olumsuz özelliklerine gelince... Fizik-kondisyonu hiçbir zaman iyi olmadı mesela Elano'nun. Bu fizik-kondisyonla üst düzey liglerle tutunması çok zordu, hele hele fizik-mücadeleye dayalı bir lig olan Türkiye'de. Oyun içinde kopuk kopuk oynaması ve sorumluluk almaması da cabası.

Ne zaman baksam burda hep bu adamın başlığı en üstte Değmez!!

İlk yarısı 1-1 sona eren Corinthians - Santos maçında, Santos'un golünü Elano attı.

Gol müthiş arkadaş müthiş.Ağzım açık izledim.Brezilya Ligi çok rererörö ama.:(

[video=youtube;4r9Nz4VrKPU]https://www.youtube.com/watch?v=4r9Nz4VrKPU[/video]

Güzel asmis.

Oha yine mi lan.Bu sefer pis asmış:o

10 milyon euroya seneye avrupaya döner ahanda buraya yazıyorum

Yok yok futbolcu degil

yok yok lig, lig degil

yok yok TD TD degil

ne varsa zaten buluyoruz bi tek sucu kendimizde aramiyoruz... üstüne sanki Türk Ligi Brezilya dan cok kaliteli bir lig saniyorlar bizimkiler...

Bu sefer çok fena asmış ama. Bizden giden coşuyor zaten. Biraz bireysel bakmasak olaya iyi olacak.

Tamam Elano çok büyük topçu, müthiş idealleri de var. O yüzden 2 milyon bonservisle annesinin ligine döndü..

Bizde neden oynamadı bu adam hala anlayamıyorum bütün sezon yalnız yattı herif ya sinir oluyorum :mad:

Geri
Üst Alt