#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Lincoln oynayamayınca yattı, Elano efendi oynamayınca öle böle yok böyle bir dünya.

Lincoln'ün bahanesi daha az çünkü kendisi muhteşem bir santraforla tüm sene boyunca oynadı. Ayrıca solunda #66 Arda ve sağında #19 Kewell vardı. Arkasında da neredeyse en iyi senelerinden biri geçiren Ayhan ve Mehmet / Meira / Barış vardı. Şartlar bir değil yani.

[video=youtube;jcEXxKIH-h4]https://www.youtube.com/watch?v=jcEXxKIH-h4[/video]

Yine kaptan olarak cikmis sahaya.

Zorunuza gitmesin beyler. Gerçekler ortada. Kabul etmekte bir erdemliktir.

Ne gerçeği Özgür ? Adamın 1.5 sezonda iyi oynadığı maç sayısı 5'i geçmez, sen gelmiş burada hala Elano'yu savunuyorsun. Bence sen gerçekleri görmelisin artık. Evet, Elano kötü orta sahalarla oynadı, ama sorun sadece o değildi. Fizik-kondisyonu inanılmaz kötüydü mesela Elano'nun. Hiçbir maçta kuvvetli görmedim ben Elano'yu ve 60'dan sonra mütemadiyen oyundan düşüyordu. Fizik-mücadelenin üst düzey olduğu liglerde başarılı olması imkansız. Oyun içerisinde devamlılığı yok, istikrar yok. Eee, ne yapıyım ben bu adamı ? Tamam yetenekli bir futbolcu, ama yetenek tek başına birşey ifade etmiyor malesef...

Ne gerçeği Özgür ? Adamın 1.5 sezonda iyi oynadığı maç sayısı 5'i geçmez, sen gelmiş burada hala Elano'yu savunuyorsun. Bence sen gerçekleri görmelisin artık. Evet, Elano kötü orta sahalarla oynadı, ama sorun sadece o değildi. Fizik-kondisyonu inanılmaz kötüydü mesela Elano'nun. Hiçbir maçta kuvvetli görmedim ben Elano'yu ve 60'dan sonra mütemadiyen oyundan düşüyordu. Fizik-mücadelenin üst düzey olduğu liglerde başarılı olması imkansız. Oyun içerisinde devamlılığı yok, istikrar yok. Eee, ne yapıyım ben bu adamı ? Tamam yetenekli bir futbolcu, ama yetenek tek başına birşey ifade etmiyor malesef...

İşte sorun noktası burası. Ben niye verim alamadık bu futbolcudan veya futbolculardan bu sorunun cevabını arıyorum. Elano olur veya başka bir yabancı olur. Bu sorunun cevabını arıyorum. 3 4 senedir yanlışlar oluyor bu takımda.

Not : Elano premier ligten geldi biliyorsun.

İşte sorun noktası burası. Ben niye verim alamadık bu futbolcudan veya futbolculardan bu sorunun cevabını arıyorum. Elano olur veya başka bir yabancı olur. Bu sorunun cevabını arıyorum. 3 4 senedir yanlışlar oluyor bu takımda.

Not : Elano premier ligten geldi biliyorsun.

Onun cevabını bende arıyorum, sorunun nerde olduğunu bende bilmiyorum. Skibbe'nin gidişinden beri takım gün geçtikçe kötüye gidiyor. Misimovic gibi asist kralı olmuş bir futbolcu ''nedensiz'' bir şekilde kadro dışı kalıyor mesela. Ne yönetimden, ne de Hagi'den adam akıllı bir açıklama yok. Biri bana bu olacakları 1 sene önce söyleseydi, güler geçerdim herhalde. İpin ucu, eninde sonunda yönetimde bitiyor.

Not: Bu cevabı vereceğini biliyordum. :) Ben Galatasaray'da ki fizik-kondisyonuna bakıyorum, yetersiz.

Bizim takımda ki 3-4 senelik sorun aslında bakarsak, 2001 yılından beri olan bir sorun. Hem başa gelenler, futbol cahiliydi, hemde takıma gelenler hep dandik ve en kalitesiz Türk oyunculardı. Yani ikisinin karışımı bir hatadan buralara geldik. Aslında 2006-2008 şampiyonluklarını çıkar, böyle bir patlama yaşayacağımız belliydi. Ama 2006 şampiyonluğumuz özellikle bize bazı şeyleri erteletti, 2008 üstüne sünger çekti. Ama o sünger bir an da patladı ve bu durumdayız.

Lincoln'ün bahanesi daha az çünkü kendisi muhteşem bir santraforla tüm sene boyunca oynadı. Ayrıca solunda #66 Arda ve sağında #19 Kewell vardı. Arkasında da neredeyse en iyi senelerinden biri geçiren Ayhan ve Mehmet / Meira / Barış vardı. Şartlar bir değil yani.

Adamlar aynıydı, + Keitada vardı şartlar aynı tabiki aynı olmayan tekşey Elanonun Lincoln yanında futbolcu olmadığı.Zaten Barosla oynaığı maçlarda bişey yapamadı Elano.Barış Topalla birçok maç oynadı Lincoln Elanoda aynı şekilde ama ikisinin nasıl oynadığı ortada.Kötü oynuyor dediğin Topalda Valenciaya gitti o sezon.

Elanonun yatışını ve ne denli rezil bir adam olduğu gerçeğini değiştirmez bu, eşek bağlasan ligde 1 'bilinçli asist'' yapar, Elanonun tek asisti ligdeki barajdan dönen topunun gol olması.

Son 4 yıldaki en iyi orta sahamız.

Linderoth

Topal

Lincoln dü ama 3'ü bir yanda tek bir maç yapmadılar.Elano mu bence vasat bir oyuncu.Fizik kalite zayıf.Zeka orta,teknik ortanın üzeri,erkeklik 10 da 3,iş ahlakı var gibi gözüken ama olmayan bir adamdı.Kısaca bence sinsi bir adam.

Lincoln ise teknik orta üst,zeka üst düzey,uyum 10 üzerinden 4.Ahlak ve iş disiplini 10 üzerinden 3.

Ama yine de Lincoln başka bir oyuncuydu.

Yine penaltidan gol atmis bu sefer Copa Libertadores'te

Botafoga'ya iki tane sallamış reis. Ama Brezilya ligi çok rererörörö :( sizin yeirinize yazdım.

Ancak Brezilya'da atar o

Bin otobuse gel

43 yaşında bastonla gol atan adamlar var o ligde.

Celimsiz adamlarin defans yapmayip Dedeler hali saha maci temposunda oynadiklari ligde herkes gol atar

Toplam faul sayısının 15'i geçmediği bir ligte başarılı olması normal.

Geri
Üst Alt