#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Onceki sayfada tartisilan gol haberi bu, her gun gol attigi yok bunu da belirtelim

Elano gollerden sonra yada ne bileyim futbol oynarken ne kadar mutlu görünüyor :) Belki biz kullanamadık onu saha içinde ama şu da var o da asla oynamaya niyetli olmadı .Yani Brezilya'da gol attı asist yaptı bunlar normal.Konuşulması anormal

Hayri Reis, en azından Onur ile aynı görüşteyim diye düşünüp Elano konusunda ki sinirini bir nebze olsun azaltmadın mı hiç? Onur diyor yani Elano ezik diye? Ben olsam bir kez daha düşünürdüm. :D

2h2p5wg.png

Ne yaptigi beni zerre ilgilendirmiyor ama elimde olsa kendisini güzel bir döverim.

Bugün yine golünü attı reis :)

abi hep yaziyordum

bu adam iyi topcumu degilmi anlayamadim abi

hayatim boyunca bir adam hakkinda bu kadar kararsiz olmamistim

baslarim boyle ise

belirtmek lazim lincoln nal topluyor o ligde

Carruscada El cheloydu Arjantinde, düşünün güney amerika liglerinin leşliğini.

abi hep yaziyordum

bu adam iyi topcumu degilmi anlayamadim abi

hayatim boyunca bir adam hakkinda bu kadar kararsiz olmamistim

baslarim boyle ise

belirtmek lazim lincoln nal topluyor o ligde

Lincoln biraz efendi olup, kurallara uyan bir tip olsaydı, şuan Avrupa'da konuşulan sayılı 10 numaralardan biriydi.

Carruscada El cheloydu Arjantinde, düşünün güney amerika liglerinin leşliğini.

lesh tamamda surekli oraya donuyor topcular ama boyle 10 macta 9 gol falan yok ortada

lincoln bizden gittiginde yasli falan degili en az 3 macini 90 dakika izledim

ayni bizdeki irenc maclari gibi

sacmalikla dolu 90 dakikalar

bu adam kotu topcu degil demekki servet sendromu var adi herifte

guvenilmeyen yerde oynamiyormu ne

bkz ankaragucu 3. gol

sonucta biizm takimda olup para alip elinden geleni yapmayan herkese bir kova kufur etmekten cekinmem

cooook ornek var

hala takimda olanlar var

gidenler var

hepsi karaktersizmis

Lincoln Galatasaraydan sonra kafasında bitirdi futbolu nal toplamasının sebebide bu tabiki.Kendi açıklaması vardı hatta futboldan artık zevk almıyorum diye.Elanoyu Lincolnden üstün tutma gafletine girmeyin diye söyledim, çarpılırsınız.Yoksa daha önce Almanya ve Türkiyede başarılı olmuş adam neden Brezilyada başarılı olmasın?Zaten ilk çıktığı parladığı yerde Brezilya.

Lincoln Galatasaraydan sonra kafasında bitirdi futbolu nal toplamasının sebebide bu tabiki.Kendi açıklaması vardı hatta futboldan artık zevk almıyorum diye.Elanoyu Lincolnden üstün tutma gafletine girmeyin diye söyledim, çarpılırsınız.Yoksa daha önce Almanya ve Türkiyede başarılı olmuş adam neden Brezilyada başarılı olmasın?Zaten ilk çıktığı parladığı yerde Brezilya.

elanoyu siirt koy hizmetlerindenmi aldik mantiga bak

lincoln schalkeden geldi elano .......... den geldi

bosluklari dolduralim

abicim sen harbiden yazilani okuyup anlayamiyorsun

kafanda ne varsa o

o bunadn iyis su bundan iyi falan degil

ama lafin nereye gidecegi belli ondan bu saldirgan laflar

dedigim gibi ben emin degilim bu adamin ne mal oldugu konusunda

emin oldugum tek sey varsa serefsizmis

burda yan geldi yatti adi herif

kaleye sutu bile yok bizde

Yan gelip yatti bizde orasi dogru. Karaktersiz bir hiyar Elano. Fakat iyi mi kotu mu cidden anlasilmiyor. Cok iyi degil, ama Atletico maclarina bakarsaniz gayet iyi topcu. Lincoln'u tabii ki tercih ederiz ama Elano adam olsa fayda saglayabilirdi belki. Rijkaard'in adami 300 mac boyunca orta sahada Mustafa SHARP ile yanyana oynatmasinin da etkisi olabilir kotu futbolunda. Ya da direk takimin lesh futbolu da etkili olmus olabilir. Bilemem. Ama sunu bilirim ki 1.5 sene bu takimi gelir kaynagi ve milli takim icin idman yurdu olarak kullanan bu adami savunmak, akla mantiga ve Galatasarayliliga aykiridir

Geri
Üst Alt