#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

[video=youtube;Y1cVXdbdTlQ]https://www.youtube.com/watch?v=Y1cVXdbdTlQ[/video]

DÜşmanlarına takıyor kapakları, ama berezilya ligi :(

Ne kapagi lan Vederson da atti ayni golu

Kariyeri bu gollerle dolu.Wederson bir kere atar,Elano on kere.

Yan gelip yatti bizde orasi dogru. Karaktersiz bir hiyar Elano. Fakat iyi mi kotu mu cidden anlasilmiyor. Cok iyi degil, ama Atletico maclarina bakarsaniz gayet iyi topcu. Lincoln'u tabii ki tercih ederiz ama Elano adam olsa fayda saglayabilirdi belki. Rijkaard'in adami 300 mac boyunca orta sahada Mustafa SHARP ile yanyana oynatmasinin da etkisi olabilir kotu futbolunda. Ya da direk takimin lesh futbolu da etkili olmus olabilir. Bilemem. Ama sunu bilirim ki 1.5 sene bu takimi gelir kaynagi ve milli takim icin idman yurdu olarak kullanan bu adami savunmak, akla mantiga ve Galatasarayliliga aykiridir

Sorunun cevabını kendin verdin Hayri. Tamam Elano'ya yüzde yüz suçsuzsun diyemez kimse ama oynayamamasının büyük sebebi bunlar. Ve tabii oynatıldığı mevki.

Lincoln bizde iyi oynarken takım iyiydi ve Lincoln o zamanlar uzun bir süre Arda, Baros, Kewell gibi isimlerle oynadı. Hani hakikaten istikrarı yakalamıştık ki bu 4 futbolcunun birleşimi inanılmaz şeyler izlettirdi bize zamanında. Fakat Elano varken takım bir türlü düzlüğe çıkamadı ve orta sahada oyuncu eksikliği ve mevcut adamların form düşüklüğü, hücumda sakatlıklar falan derken Elano hem biraz geride kullanıldı, hem santrafor olarak Arda ile oynadı, hem de orta sahada Mustafa ile falan oynadı.

Tekrarlıyorum Elano kesinlikle tamamen suçsuz değil ama oynayamamasının büyük bir nedeni yukarda yazdığım şeylerdir.

Abartma sen de biraz yumusadim diye

Bu arada Cem kardesim sana Elano forvet arkasidir diye dil doktugum senin de "ne sacmaliosn yha bu adam mc taam mi" dedigin gunleri animsarim........

Biz misimovici harcamis kulübüz ama burda bunun arkasindan söz edenler var :D

Elano'yu savunurken bile

Rijkaard'a bok surdurmeyen

NASIL BIR INSAN BU

Seni seviyom Mamy

bu yuzden iste :ask:

Elano'yu alirken tur rehberi tutup kulubu tanitmamiz gerekiyormus. O zaman belki beyefendi 70 macin 65'inde degil 50'sinde yatardi :sad007::sad007:

Ayni adamlar sonra Lincoln bokh diyor

DELLENIYORUM

Elano "oynatılamadıysa" nedenini Rijkaard'a soracaksınız..

Sormazlar. Cunku sorun BAM'da. Tur rehberi tutup kulubun ilkelerini aslinda cok caliskan ve disiplinli bir arkadas olan Elano'ya anlattirmayan Adnan Sezgin'de. Elano'nun yaninda ne kadar adam varsa onlarda.

Rijkaard muh de sem

Elano ha ri ka

100 mac ayni taktigi zorlayan, takima herhangi birsey katmayan Rijkaard super

100 mac yatan Elano super yetenek (brezilya liginde sov yapiyor diye o da)

Jo'nun kiymetini bilemedik

Ah Gio vah Gio

Galatasaray'a kicini silen ne kadar adam varsa hayranlik besleniyor forumda

Wow diyorum

Abartma sen de biraz yumusadim diye

Yazdıklarımın yanlış bir tarafı yok. Olmadığını bildiğin halde zaten bu tarz abuk sabuk cevaplar veriyorsun ya neyse...

Lincoln'ün Arda, Kewell ve Baros ile tamamen hücuma dönük bir şekilde oynadığını, Elano'nun ise Mustafa, Ayhan ve santraforda Arda ile daha defansa yakın oynadığını inkar edecek değilsin. Eğer dersen ki Lincoln Elano ile aynı şartlarda oynasın gene 2009'un ilk yarısında ki performansı gösterir birşey diyemem tabi :)

Bu arada Cem kardesim sana Elano forvet arkasidir diye dil doktugum senin de "ne sacmaliosn yha bu adam mc taam mi" dedigin gunleri animsarim........

Ee ne var yani hala diyorum Elano Lincoln tarzı bir forvet arkası değil, hücum gücü fazla olan bir orta saha oyuncusu.

Allah vere oyle dusun. Sen anliyorsan ben futboldan bir haber olmaya raziyim.

Elano konusunda Elano yan gelip yattigi icin, Rijkaard da adami olmayacak yerde oynattigi icin hatali. Ha, yerinde oynatsa faydali olur muydu bilemem. Ama daha iyi olurdu.

Sen sucu simdi de baskana falan attin. Bu takimda Neill da oynadi, Keita da. Elano da oynadi. Onlarin iyi oynamasi baskanin sayesinde mi? Yoksa takimi iyi anlatan sahislar sayesinde mi?

herif kalkıp sorumluluk almadı arkadaş,açık ve net.santosta yaptığı reisliğin yarısını burda yapaydı yarınki maçta 1(bir)numaralı kozumuz olurdu.takımın eksikliği bu zaten,LİDER YOK LİDER !!!!!!!!!!!111111

Yazdıklarımın yanlış bir tarafı yok. Olmadığını bildiğin halde zaten bu tarz abuk sabuk cevaplar veriyorsun ya neyse...

Lincoln'ün Arda, Kewell ve Baros ile tamamen hücuma dönük bir şekilde oynadığını, Elano'nun ise Mustafa, Ayhan ve santraforda Arda ile daha defansa yakın oynadığını inkar edecek değilsin. Eğer dersen ki Lincoln Elano ile aynı şartlarda oynasın gene 2009'un ilk yarısında ki performansı gösterir birşey diyemem tabi :)

Ee ne var yani hala diyorum Elano Lincoln tarzı bir forvet arkası değil, hücum gücü fazla olan bir orta saha oyuncusu.

Oncelikle ikinci lafinda bildigin yazmissin. Cift yonlu falan diyordun. Oyle olmadigi anlasildi.

Ilk lafina gelince Lincoln insiyatif alan, topu tasiyan bir oyuncuydu. Elano'da boyle seyleri goremedik. Pozisyonla da alakasi yoktu. Driblingden, oyun kurmaktan aciz bir adamdi Elano. Lincoln-Elano karsilastirmasi yapmak espri sinirlarini zorlamaktir.

herif kalkıp sorumluluk almadı arkadaş,açık ve net.santosta yaptığı reisliğin yarısını burda yapaydı yarınki maçta 1(bir)numaralı kozumuz olurdu.takımın eksikliği bu zaten,LİDER YOK LİDER !!!!!!!!!!!111111

Mustafa Sarp gibi bir liderimiz var daha ne istiyorsun. Elano gibi çaşıtlar gitsin santosta su taşısın.

Oncelikle ikinci lafinda bildigin yazmissin. Cift yonlu falan diyordun. Oyle olmadigi anlasildi.

Ilk lafina gelince Lincoln insiyatif alan, topu tasiyan bir oyuncuydu. Elano'da boyle seyleri goremedik. Pozisyonla da alakasi yoktu. Driblingden, oyun kurmaktan aciz bir adamdi Elano. Lincoln-Elano karsilastirmasi yapmak espri sinirlarini zorlamaktir.

Peki Aynı Lincoln neden 2009 senesinin ilk yarısında müthiş oynayıp ikinci yarısında düşüşe geçti ?

Dur söyleyeyim. Takım yüzünden olabilir mi acaba ? Ayrıca bu kıyas olayını nereden çıkardığını da sormak istedim ben kıyas falan yapmadım ki ikisini.

Olm Elano-Lincoln olayına çevirmeyin lan bir sefer de.İkisi de candır. :ask:

Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça...

Bizde oynamadı ne yazık ki.

Geri
Üst Alt