Muhammet K. GÜLHAN
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 7.622
- 0
- 1.331
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Ne kadar anlatırsan anlat karşındakinin bildiği ve gördüğü kadardır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katılıyorum, baktığın gibi görürsün aynı zamanda
Biraz daha sabır,takım arkadaşları da onu anlamak için daha çok üzerinde durmalı Elano sıradan bir oyuncu değil!
Ya da görmek istediğin gibi bakarsın.
En çok ben eleştirdim bu adamı neredeyse ama utanmaya da razı olduğumu söylemiştim,yeter ki iyi oynasın ve son maçlarda onun çaba ve isteğini görüyorum ve eleştirmeye kıyamıyorum.
biyolojiye geçerek bakmakla görmek arasındaki fark ve görüntünün nasıl oluştuğuna dair bilgiler sunarak huzurunuza arz-ı endam sergilerdim ama sonuçta futbol forumu gereksiz olur zannımca
eğer dünkü gibi oynasın diye alındıysa ve bunu kabul ediyorsak hiçbir şey demiyorum, ne gerek vardı madem elano almaya?Geçmişi,kariyeri beni ilgilendirmiyor açıkçası benim takımımda oynarken bana birşeyler hissettirmesi lazım iyi oyuncuyum demeli.dünkü maç istatistiklerinde topla en çok oynaması gereken adam (oyun kurucu-pas dağıtıcı) 33 kez topla buluşmuş. Pas verildi verilmedi tartışmasına girmeyeceğim durum bu.Sorulacak asıl soru şu olmalı; Peki bu adam oynadığı hangi maçında kendini ispatlayacak birşey yaptı?
Bence gereksiz değilde cuk oturur. Beklenti vardır, bu beklentileri yüksek tutarsınız. Ama karşılığını göremezsiniz. Çünkü oyuncudan yapamadığı şeyleri istiyorsunuz. Onun belirli bir oyun stili var. Basit oynamaya çalışıyor. Bireysel değilde takımla birlikte. Şov yapmıyor, belkide şov bekliyorsunuz. Topu sektirerek orta sahayı geçmesini. 2 çalım atıp hareketle pas vermesini. Ama ben şimdiden yazayım. Onları hiç bir zaman görmediniz ve görmeyeceksiniz. Elano her zaman basit, gerektiğinde şut atan, gerektiğinde oyunun yönünü uzun toplarla değiştiren, oyun zekası yüksek bir futbolcu olarak izleyeceğiz.
Takıma alıştıktan sonra zamanla daha iyi şeyler başaracak. Sürekli üstüne koyacak. Çünkü çalışlıyor ve çalışanlar daima karşılığını alırlar. Dünkü mücadeleside bunun bir göstergesidir. Ayrıca kariyeri beni ilgilendirmez diyerekte Elano'yu ne kadar tanıdığınızı belli etmişsiniz.
Kariyerinin beni ilgilendirmemesi Elano yu tanımadığım anlamına gelmez.Burda birbirimizin futbol bilgisini çürütmeye falan çalışıyorsak baştan söyleyin -sen bu adamı tanımıyorsun ben tanıyodum ki daha önceden- tarzı söylemleri çok çocukça ve sidik yarışına benzetiyorum gerek yok bence.İçinizi rahatlatacaksa eğer söyleyeyim Elano yu çok başarılı bulduğum lucescunun shaktarıyla tanıdım sanırım birçoğumuz öyle tanıdı tabi manager oyunlarını geçtim malum birçok insan managerdan bilir yabancı oyuncuları neyse kariyeri beni cidden ilgilendirmiyor aynı şekilde her transferin kariyeri ilgilendirmediği gibi ben burada ne yapmış-buraya dikkat--ne yapabilecek?-- ona bakarım. Bu şekilde oynamaya devam ederse fiyaskodan başka birşey demem
Neye göre fiyasko arkadaşım?Daha yarım sezon bile olmamış geleli ne fiyaskosu?Pana maçındaki oyununu da beğenmemişsin.Çok merak ediyorum ne bekliyorsun?Daha sezon başı kampa bile katılamayan adam bi ileri bir geri koşsun Xavi gibi Iniesta gibi mi oynasın?Kendini ispatlamasına gerek yok ayrıca.İngiltere de dünyanın en iyi liginde ispatlamış zaten kendisini sana ispatlasa ne olur ispatlamasa ne olur.33 kez topla buluştuysa bu onun sorunu değil.Onu görmeyen veya görmek istemeyenlerin sorunu.Bu takımın ortasahası Elano'ya ayak uyduracak seviyede değil.Tek pas yapamazlar,oyunun yönünü değiştiremezler,basit oynamayı bilmezler.Sen kaç kere şahit oldun Toure'nin Xavi yakınındayken ona pas vermediğini kaç kere gördün Keita'nın stoperin ayağından top alıp oyunu kendi kurmaya çalıştığını?Barcelona'da takımdaki 9 kişi ne zaman zorlansa Xavi'yi arar ve ona atar topu çünkü bu işin üstadı,takımın oyun kurucusu odur.Bizim takımda Elano'ya ne zaman bu şekilde muamele edilmiş.Adam biryerini yırtıyor top alayım diye defansif ortasaha gibi rakibin ortasahasındaki siyahi oyuncuyla kaç kez mücadeleye girdi.Çünkü ona pas atan yok.Şuan dünyada oyunu iki yönüyle oynayabilen oyuncular çok nadirdir.Sen elindekini fyasko deyip yollayacaksan sana diyecek laf yok.Müthiş teknikli,dünyanın en iyi boxtobox oyuncusu Ayhan ile ortasahanın belkemiği nam-ı diğer Gattuso Barış ile sana mutluluklar o zaman.
Neye göre fiyasko arkadaşım?Daha yarım sezon bile olmamış geleli ne fiyaskosu?Pana maçındaki oyununu da beğenmemişsin.Çok merak ediyorum ne bekliyorsun?Daha sezon başı kampa bile katılamayan adam bi ileri bir geri koşsun Xavi gibi Iniesta gibi mi oynasın?Kendini ispatlamasına gerek yok ayrıca.İngiltere de dünyanın en iyi liginde ispatlamış zaten kendisini sana ispatlasa ne olur ispatlamasa ne olur.33 kez topla buluştuysa bu onun sorunu değil.Onu görmeyen veya görmek istemeyenlerin sorunu.Bu takımın ortasahası Elano'ya ayak uyduracak seviyede değil.Tek pas yapamazlar,oyunun yönünü değiştiremezler,basit oynamayı bilmezler.Sen kaç kere şahit oldun Toure'nin Xavi yakınındayken ona pas vermediğini kaç kere gördün Keita'nın stoperin ayağından top alıp oyunu kendi kurmaya çalıştığını?Barcelona'da takımdaki 9 kişi ne zaman zorlansa Xavi'yi arar ve ona atar topu çünkü bu işin üstadı,takımın oyun kurucusu odur.Bizim takımda Elano'ya ne zaman bu şekilde muamele edilmiş?Adam biryerini yırtıyor top alayım diye defansif ortasaha gibi rakibin ortasahasındaki siyahi oyuncuyla kaç kez mücadeleye girdi.Çünkü ona pas atan yok.Şuan dünyada oyunu iki yönüyle oynayabilen oyuncular çok nadirdir.Sen elindekini fyasko deyip yollayacaksan sana diyecek laf yok.Müthiş teknikli,dünyanın en iyi boxtobox oyuncusu Ayhan ile ortasahanın belkemiği nam-ı diğer Gattuso Barış ile sana mutluluklar o zaman.
bana da ayhan ile barışla mutluluklar dilediniz ya çok garibim şimdi...barcelonadan başka futbol oynayan takım yok mu Allah aşkına rıtfan gibi ağzınızı açınca barçadan başlıyorsunuz,çıta barcelona olmuş ne güzel...
bana da ayhan ile barışla mutluluklar dilediniz ya çok garibim şimdi...barcelonadan başka futbol oynayan takım yok mu Allah aşkına rıtfan gibi ağzınızı açınca barçadan başlıyorsunuz,çıta barcelona olmuş ne güzel...