#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Blumer

Antu bizi ilgilendirmez tamam elanı transferi oldu bitti onlarda 2 tane brezilyalı aldı , ve honved macında izledim ikiside bekledgimden iyi oynuyor gibi . Ama tabi ki rakip honved öyle bir dezavantaj var yarın besiktas macında daha dikkatli bakmak lazım . Sonucta fener besiktas ne kadar iyi transferler yaparsa bizde daha iyilerini getirmek zorunda kalırız bu da ligde rekabeti ve avrupa basarıyı getirir. Senelerdir Türkiye'de birbirimizi yemeyi bırakalım nasıl ingiliz takımları CL'de 3 takım yarı finalde oluryorsa bizde en azından bu sene uefada ceyrek final'de 3 takımla oynamaya calısmalıyız ülke olarak .

ezikler 2 adam getirdi CAKMA santos ile christiani sadece 600e yakin msj atmislar bizim Elanoya 1300e yakin :D

Farkımız burda orta çıkıyor zaten.Ne kadar ekmek o kadar köfte diye boşuna dememişler.Elano kalitesinde birini getirseler onlarda biraz daha fazla yazardı(Bizi geçemezlerdi ama):D

Düşündükçe kafayı yiyorum taktik nasıl olacak Kewell yedek mi oturacak,gerçekten Elano transferine bile sevinemiyorum!

Geçende Anguta girdim

Nerdeyse konuların %60-70 i Galatasaray adına açılmış

Bu kuşlar Bu kompleksle Fazla yaşamazlar :)

9 numara hiç olmadı bence!! dünya üzerinde orta sahanın ortasında oynayıpta 9 giyen 2. bir futbolcu yoktur sanırım...7 veya 20 giyseydi çok daha iyi olurdu! formasını alıcaktım ama bu numara hiç hoşuma gitmedi:(

9 numara hiç olmadı bence!! dünya üzerinde orta sahanın ortasında oynayıpta 9 giyen 2. bir futbolcu yoktur sanırım...7 veya 20 giyseydi çok daha iyi olurdu! formasını alıcaktım ama bu numara hiç hoşuma gitmedi:(

Demek istiyor ki hücuma yakın oynayacağım ve gol atacağım! (Mesaj 9 numara)

Bizim forvetimiz 15 numara,sol açığımız 19,sağ bekimiz (!) 55,kalecimiz de 25 numara.Artık o numaraların mevkilerle örtüştüğü dönem kapandı beyler.Gallas bile 10 numara giyiyor yahu. :D Adam beğenmiş almış 9 numarayı,boş olan en güzel numara da o allah için.Adamın tercihinin üstüne gitmesek bu kadar ? :)

Bizim forvetimiz 15 numara,sol açığımız 19,sağ bekimiz (!) 55,kalecimiz de 25 numara.Artık o numaraların mevkilerle örtüştüğü dönem kapandı beyler.Gallas bile 10 numara giyiyor yahu. :D Adam beğenmiş almış 9 numarayı,boş olan en güzel numara da o allah için.Adamın tercihinin üstüne gitmesek bu kadar ? :)

zaten bizim takımın forma numaraları başlı başına bir anormal!! sağ bek 55 stoper 76 sol açık 10 sağ açık 11 forvet 15 kaleci 25 numaralar hiç hoş değil yönetim bu konuda çok zayıf saçma sapan numara giyiyor herkez! elanoyada 9 numarayı yönetim verdi...

forma numaralarımızın böyle olması daha hoş olurdu!

1-leo franco

2-sabri 4-gökhan 3-servet 6-hakan

8-linderoth 5-m.topal 10-elano

7-keita 9-baros 11-arda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt