#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Blumer

zaten bizim takımın forma numaraları başlı başına bir anormal!! sağ bek 55 stoper 76 sol açık 10 sağ açık 11 forvet 15 kaleci 25 numaralar hiç hoş değil yönetim bu konuda çok zayıf saçma sapan numara giyiyor herkez! elanoyada 9 numarayı yönetim verdi...

forma numaralarımızın böyle olması daha hoş olurdu!

1-leo franco

2-sabri 4-gökhan 3-servet 6-hakan

8-linderoth 5-m.topal 10-elano

7-keita 9-baros 11-arda

İsteyen istediği numarayı giyer Tamer. :)

en beğendiğim futbolculardan biri hayırlı olsun gerçekten güzel ve mantıklı bi seçim.

Kaka nın ELanodan tek fazlası devamlılığıdır.

Kalite olarak Kaka=Elano

forma numaralarına enden bu kadar taktınız anlamadım. :)

10 numara arda'ya, 9 numara da elano'ya çok yakıştı bence.

zaten bizim takımın forma numaraları başlı başına bir anormal!! sağ bek 55 stoper 76 sol açık 10 sağ açık 11 forvet 15 kaleci 25 numaralar hiç hoş değil yönetim bu konuda çok zayıf saçma sapan numara giyiyor herkez! elanoyada 9 numarayı yönetim verdi...

forma numaralarımızın böyle olması daha hoş olurdu!

1-leo franco

2-sabri 4-gökhan 3-servet 6-hakan

8-linderoth 5-m.topal 10-elano

7-keita 9-baros 11-arda

Arsenal'ın 10 numarasının kim olduğunu biliyormusun şuan? Yada fabregas'ın kaç numara giydiğini? Şuan takımdaki en gereksiz mevzu bence.Ayrıca ben bu takımda 7 numarayı ençok kewell'a yakıştırıyorum.

Arsenal'ın 10 numarasının kim olduğunu biliyormusun şuan? Yada fabregas'ın kaç numara giydiğini? Şuan takımdaki en gereksiz mevzu bence.Ayrıca ben bu takımda 7 numarayı ençok kewell'a yakıştırıyorum.

Numaraların fazla bir önemi yok oynayan oyuncuların önemi var boş verelim kimin hangi numarayı giyiyorsa giysin.

Hayırlısı inşallah ama Antep maçında ilk etapta yedek oturur gibime geliyor.

transfermarkt ilk önce 9.4 milyon euro (8 milyon pound) diye yazmıştı sonradan 7 milyon euro diye düzelttiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt