#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Blumer

8 milyon pound 14-15 milyon euro yapiyor yanilmiyorsam.

Yanlismiyim?

Bence Antep'e götürülür.. Sağlık kontrolünde kondisyonunun da çok iyi olduğunu yazmışlardı.. Eğer öyleyse hemen oynamasında bir sakınca yok.. Ne kadar erken takıma katılırsa o kadar iyi olur uyum sürecini çabuk atlatması açısından :)

Dış faktörlerden etkilenmem. Sahada kafamı sadece topa takarım. Eleştirilere açığım. Baskıya ise alışığım".

SADECE FUTBOL

G.Saray'a imzayı attığı gün kendisini Lincoln'le kıyaslaması istenen ve "Onunla tek ortak yönüm Brezilyalı olmam" diyen Elano, işini hep profesyonelce yaptığını söyledi. Sambacı, "Futbol sahasında sadece futbolu düşünürüm. Hiçbir yan etken beni bozamaz. Elbette insanız, bazen kendinizi kontrol edemezsiniz;

ancak sahada kafamı taktığım tek şey futbol topudur. Öfkem sadece topadır" şeklinde konuştu.

LAYIK OLACAĞIM

Elano, şöyle devam etti: "Brezilyalılar biraz rahat oynamayı sever. Ama benim mücadeleci yanım var. Kendi kalitemle beraber diğer futbolcuların kalitesi birleştiği zaman maksimum düzeyde bir Elano gösterip Galatasaray'ı iyi yerlere taşıyacağız. Futbolda beklentiyi bir kişiye endekslemeyeceksiniz. Sonuçta başarı takım performansıyla gelir. Ben hep çok çalışacağım ve Galatasaray'ın büyüklüğüne layık olacağım."

MESAİYE BAŞLADI

HENÜZ hazır durumda olmayan Elano sarı-kırmızı takımla ilk idmanına dün akşam çıktı. Rijkaard'ın özel program hazırladığı yıldız futbolcu kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde çalıştı.

Elano pazar günü 11'de

Elano, Sarı-Kırmızılı formayla ilk sınavına pazar günkü Gaziantepspor deplasmanında çıkacak.

Maccabi Netanya maçını tribünde izleyecek olan Elano, Sarı-Kırmızılı formayla ilk sınavına pazar günkü Gaziantepspor deplasmanında çıkacak. Aslan'ın yeni starı Elano Blumer, Sarı-Kırmızılı formayı giyeceği ilk maçı iple çekiyor... Adı UEFA listesinde olmadığı için Maccabi Netanya karşılaşmasını Ali Sami Yen Stadı'nın tribününde izleyecek olan 28 yaşındaki futbolcu, 9 Ağustos Pazar günü Gaziantepspor'la deplasmanda oynanacak ligin ilk maçında kadrodaki yerini alacak. Teknik direktör Frank Rijkaard'ın, fiziksel durumuna göre Elano'yu ilk 11'e alabileceği belirtildi. Brezilyalı futbolcu, 4-3-3 sisteminde orta sahadaki üçlünün sağında görev yapacak. İleri üçlünün durumuna göre sağ açıkta da forma giyme ihtimali yüksek.

350 bin Euro tazminatBu arada Elano'nun 350 bin Euro tutarında yetiştirme tazminatının olduğu ortaya çıktı. Ancak bu parayı Manchester City ödeyecek. Yıldız oyuncunun ilk kez forma giydiği Guarani kulübü, konuyla ilgili olarak İngiltere Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu.

'Tabii ki Elano...'

Taraftar sitesi webaslan.com'da yer alan ankette, “Elano mu yoksa Fenerbahçe'nin 8 Brezilyalısı mı?' diye soruldu. Ankete katılan 75 bini aşkın futbolseverin yüzde 93,22'si, “Tabii ki Elano” cevabını verdi. Sarı-Lacivertli ekibin Brezilyalı yıldızlarını tercih edenlerin oranı ise yüzde 6,78'de kaldı.

Antep maçında oynayacağını düşünmüyorum, rijkaard bir oyuncu hazır olmadan kesinlikle görev vermiyor, ne yazıkki biraz daha bekleyecekmişiz gibime geliyor :(

Gel Canımın İçi..

Hollandalı teknik adam, Elano’yu böyle diyerek karşıladı ve kucakladı. Büyük sevgi ve ilgi gören Brezilyalı “Burada olduğum için mutluyum” dedi

Cim-bom'un bu sezon en çok ses getiren transferi olan Elano, dün Florya’da muhteşem bir sıcaklıkla karşılandı. Rijkaard onu görünce “Gel canımın içi” diye sarıldı. Kucakladığı sambacıya “Seninle çalışmak benim için büyük bir gurur” diyen Rijkaard, Elano’dan “Benim için de öyle” cevabını aldı. Galatasaraylı teknik adam ve futbolcular ilk antrenmanında Elano’yu ilgi ve sevgileriyle el üstünde tuttular.

Elano Blummer önce salonda daha sonra da sahada kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde özel bir çalışma yaptı. Elano, dünkü idman bitiminde arkadaşlarına “Mücadeleci yanım var. Galatasaray'daki bütün futbolcular kariyerli ve kaliteli. Kendi kalitemle beraber sizlerinki de birleştiği zaman maksimum düzeyde bir Elano gösterip Galatasaray'ı çok başarılı yerlere taşıyacağız” mesajını verdi. Elano, kondisyon eksiğini kısa sürede gidereceğini söyledi..

Kaynak: Fotospor

Hahaha.. Bu nasıl bir haber be..:asd::asd: Ayakta alkışlıyorum..:005::asd:

zuhahaha... :D:D

habercilikte son nokta! "napirsın gülüm?" da demiş mi acaba, sormak lazım! :D

Gel canımın içi gel,bi kruvaze konyak açtı sonrada :D,bunlar sıyırmış ya!

Ahahah '' Gel canımın içi '' :D:D . Adamların sadece transfer haberleri sallama değil , hepsi öyle :D

Gaziantep Maçında yedek oturur büyük ihtimal ikinci yarı oyuna Girebilir belki

Gel Polatım gel.. :)

İskender Büyük repliğiydi sanırım :D

Rıdvanı gördünüz mü Elano, Keita ve Kewell' ı nasıl eleştirdi. M. city iyileri alıyor kötüleri yolluyor. Güntekine Elano kim sen belki bilirsin diyor :D fenerli ntvspor düştüğün hallere bak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt