#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

M.City forum; Lütfen Elano kalsın, ben hala inanıyorum! * Bir masal an * bekliyor

-Hello my fellow Manchester City Fans!

Her şeyden önce, tüm yeni sezon için en iyi diliyorum.

Şimdi soruya;

Im Köln, ve çünkü söylentiler duydum hepimiz çok hevesli olan, sevgili 1 that. FC Köln için Oyuncu Elano ilgileniyor.

Hepimiz onun kesinlikle büyük bir oyuncu olduğunu biliyorum.

Onun için bu tür ve Köln'de bize bazı ayrıntılar olabilir misiniz?

Onun gibi ManCity Hayranları musunuz? Kendini iyi eğlendiniz mi? Neden belki size bırakarak, sizce de öyle mi?

Şey bizim için ilginç olabilecek ve gerçekten cevap için teşekkür ederiz.

İngilizce becerilerinin eksikliği benim için üzgünüm

En iyi dileklerimle,

Ryan

Çeviren ingilizceden ispanyolcaya çevirmeye çalışmış galiba:D

Elano newcastle veya blackburn maçlarındaki füzelerinden bi iki tane fenere sallasa ben de üzülürdüm giderken. Ama biz daha o ihtimali göremedik.

Milli takım? 90 dakika oynadıgı 3-5 mac var.

Man City? 62 macta 47 tanesine sonradan girmis veya oyundan cıkmıs.

Ayrıca man city ile 1. seozn 9., 2. sezon 10. olmuslar.

E GS'ye ne verecek Man City'e birsey vermeyen adam? Orda da mı yanındakiler kalitesizdi?

Hatta banko ilk 11 olamamıs bir adam?? Geçiniz...

Adamı iniesta, xavi sananlar var acıyorum... O zaman her teknik oyuncu xavi olsun, iniesta olsun...

Bizim ligde de gorduk, BJK macında bir oynadı, kaç mactır sahada kosamıyor bile... 10 mac yat 1 mac oyna sonra işte elano desin uyuyan taraftar...

E GS'ye ne verecek Man City'e birsey vermeyen adam? Orda da mı yanındakiler kalitesizdi?

Adamı iniesta, xavi sananlar var acıyorum... O zaman her teknik oyuncu xavi olsun, iniesta olsun...

Bizim ligde de gorduk, BJK macında bir oynadı, kaç mactır sahada kosamıyor bile... 10 mac yat 1 mac oyna sonra işte elano desin uyuyan taraftar...

Teknik Direktör Dunga,oyuncusuna övgüler yağdırdı, ?Elano, hem saha içinde, hem saha dışında mükemmel biri. Güney Afrika?da saha içindeki performansının yanında, saha dışında da ülkesine büyük hizmetlerde bulunacak? ifadelerini kullandı

Teknik Direktör Dunga,oyuncusuna övgüler yağdırdı, ?Elano, hem saha içinde, hem saha dışında mükemmel biri. Güney Afrika?da saha içindeki performansının yanında, saha dışında da ülkesine büyük hizmetlerde bulunacak? ifadelerini kullandıBrezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Carlos Dunga, Galatasaray?ın yıldız oyuncusu Elano?yu yere göğe sığdıramadı. Elano?nun hem saha içinde, hem de saha dışında örnek bir oyuncu olduğunu belirten Dunga, ?O, Brezilya?nın Güney Afrika?da imajı olacak? yorumunu yaptı.Dunga, Brezilya Milli Takımı?nın başına geldiği günden beri vazgeçilmezleri arasına aldığı Elano?nun, 2010 Dünya Kupası?nda ortaya koyacağı futbolun çok ötesinde ülkesine hizmetlerde bulunacağını ileri sürdü.Sambafoot.com?da, ?Dunga?nın Brezilya Milli Takımı?na aşılamak istediği örnek model Elano? başlığı ile yer alan haberde, Galatasaraylı oyuncunun takım arkadaşları ile uyumu, soğukkanlı futbolu ve olgun tavırlarıyla tüm ekibe örnek oluşturduğu belirtildi.Dunga?nın görevde olduğu 4 yıl boyunca şartlar ne olursa olsun Elano?ya hep sahip çıktığı ve Milli Takım?da daima yer verdiği hatırlatılan haberde, Galatasaraylı oyuncunun Güney Afrika?da Brezilya?nın en çok konuşulacak isimlerinden biri olacağı ileri sürüldü.Elano?ya tüm takımın saygı duyduğu belirtilen haberde, bu oyuncunun adının bugüne kadar hiçbir spekülasyona karışmadığı, arkadaşları ile çatışma yerine sürekli olumlu ilişkiler kurmaya çalıştığı ve iyi bir aile babası olduğu vurgulandı.Bu yönüyle Milli Takım?daki tüm arkadaşlarının sevgisini kazanan Elano?nun Dünya Kupası?nda daha çok vitrine çıkacağı kaydedildi.MİLLİYET

Kaynak :Samanyoluhaber:cheeky-smiley-022:

Halen bikmadiniz mi????

Biri cikiyor öbürü giriyor buraya, Elano'ya sallamak icin. :asd:

Elanonun performansının biraz yetersiz oluşu ve brezilya milli takımında epey oynaması arasındaki dengesizlikte aklıma nedense hep kleberson geliyor

Bıkılmaz, cunku bazıları etikete bakıyor, performansa değil.

Ya adaş birşey bildiğin yok gelmiş burda Kadromuzdaki futbolcuya iftira atıyosun LUTFEN BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAYALIM LÜTFEN:yup:

2004 Ocak ayından itibaren Brezilya Milli Futbol Takımı'nda da yer almakta olan Elano, Brezilya Milli Takımıyla şu ana kadar oynadığı 34 maçta 6 gol kaydetmiştir.

Milliyet:cheeky-smiley-022:

Ya adaş birşey bildiğin yok gelmiş burda Kadromuzdaki futbolcuya iftira atıyosun LUTFEN BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAYALIM LÜTFEN:yup:

2004 Ocak ayından itibaren Brezilya Milli Futbol Takımı'nda da yer almakta olan Elano, Brezilya Milli Takımıyla şu ana kadar oynadığı 34 maçta 6 gol kaydetmiştir.

Arkadasım ben butun istatistikleri inceliyorum, 34 macın kacında 90 dakika oynamıs baktın mı? transfermarkt.de yi incele... ADAM 90 DAKİKA OYNAYAMIYOR...

iyi de kardeş sen de tam araştırmamışsın. Bu haber eski. Elanonun 34ü geçti maç sayısı :D

Brezilya Milli Takımı Bu Sezon : 14 macın 7 sinde sonradan girmiş, 6 sında oyundan cıkmıs. Yani sadece 1 defa 90 dakika oynamıs.

iyi de kardeş sen de tam araştırmamışsın. Bu haber eski. Elanonun 34ü geçti maç sayısı :D

BUYUK İHTİMALLE GEÇMİŞTİR BAZI ARKADAŞLARA KAPAK NİTELİĞİNDE YOLLADIM ALİ 2009 TEMMUZUN HABERI YANI BENIM HATAM DEIL...

Bu arada trabzon macında olanustu oynarsa elano konu acıcam hepnızı gunah cıkarmaya beklıyorum tamamı:D

Brezilya Milli Takımı Bu Sezon : 14 macın 7 sinde sonradan girmiş, 6 sında oyundan cıkmıs. Yani sadece 1 defa 90 dakika oynamıs.

Hacı sen ıyımısn ya Dunganın dedıklerını yoladım sana yok oyundan cıkmıs falan dıyosun :)Birezilya milli takımının sezonudamı var???

14 MAC 595 DK forma giymiş.

Ortalaması 42,5 dakika... 40 dakikalık oyuncu yani...

90 dakika oynayana madalya mi veriyorlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt