Serdar AYDIN
Parçalı Üye
- 15 Ocak 2010
- 2.221
- 0
- 1.146
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Çeviri hacı
Dayi bu nasil bi sey ya
Çeviri hacı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dayi bu nasil bi sey ya
M.City forum; Lütfen Elano kalsın, ben hala inanıyorum! * Bir masal an * bekliyor
-Hello my fellow Manchester City Fans!
Her şeyden önce, tüm yeni sezon için en iyi diliyorum.
Şimdi soruya;
Im Köln, ve çünkü söylentiler duydum hepimiz çok hevesli olan, sevgili 1 that. FC Köln için Oyuncu Elano ilgileniyor.
Hepimiz onun kesinlikle büyük bir oyuncu olduğunu biliyorum.
Onun için bu tür ve Köln'de bize bazı ayrıntılar olabilir misiniz?
Onun gibi ManCity Hayranları musunuz? Kendini iyi eğlendiniz mi? Neden belki size bırakarak, sizce de öyle mi?
Şey bizim için ilginç olabilecek ve gerçekten cevap için teşekkür ederiz.
İngilizce becerilerinin eksikliği benim için üzgünüm
En iyi dileklerimle,
Ryan
Çeviren ingilizceden ispanyolcaya çalışmış galiba![]()
Bo google da bozuldu iyice![]()
Elano newcastle veya blackburn maçlarındaki füzelerinden bi iki tane fenere sallasa ben de üzülürdüm giderken. Ama biz daha o ihtimali göremedik.
Milli takım? 90 dakika oynadıgı 3-5 mac var.
Man City? 62 macta 47 tanesine sonradan girmis veya oyundan cıkmıs.
Ayrıca man city ile 1. seozn 9., 2. sezon 10. olmuslar.
E GS'ye ne verecek Man City'e birsey vermeyen adam? Orda da mı yanındakiler kalitesizdi?
Hatta banko ilk 11 olamamıs bir adam?? Geçiniz...
Adamı iniesta, xavi sananlar var acıyorum... O zaman her teknik oyuncu xavi olsun, iniesta olsun...
Bizim ligde de gorduk, BJK macında bir oynadı, kaç mactır sahada kosamıyor bile... 10 mac yat 1 mac oyna sonra işte elano desin uyuyan taraftar...

Milli takım? 90 dakika oynadıgı 3-5 mac var.
Man City? 62 macta 47 tanesine sonradan girmis veya oyundan cıkmıs.
Ayrıca man city ile 1. seozn 9., 2. sezon 10. olmuslar.
E GS'ye ne verecek Man City'e birsey vermeyen adam? Orda da mı yanındakiler kalitesizdi?
Hatta banko ilk 11 olamamıs bir adam?? Geçiniz...
Adamı iniesta, xavi sananlar var acıyorum... O zaman her teknik oyuncu xavi olsun, iniesta olsun...
Bizim ligde de gorduk, BJK macında bir oynadı, kaç mactır sahada kosamıyor bile... 10 mac yat 1 mac oyna sonra işte elano desin uyuyan taraftar...
Ya adaş birşey bildiğin yok gelmiş burda Kadromuzdaki futbolcuya iftira atıyosun LUTFEN BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAYALIM LÜTFEN:yup:
2004 Ocak ayından itibaren Brezilya Milli Futbol Takımı'nda da yer almakta olan Elano, Brezilya Milli Takımıyla şu ana kadar oynadığı 34 maçta 6 gol kaydetmiştir.
Milliyet:cheeky-smiley-022:
Ya adaş birşey bildiğin yok gelmiş burda Kadromuzdaki futbolcuya iftira atıyosun LUTFEN BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAYALIM LÜTFEN:yup:
2004 Ocak ayından itibaren Brezilya Milli Futbol Takımı'nda da yer almakta olan Elano, Brezilya Milli Takımıyla şu ana kadar oynadığı 34 maçta 6 gol kaydetmiştir.
Milliyet:cheeky-smiley-022:
iyi de kardeş sen de tam araştırmamışsın. Bu haber eski. Elanonun 34ü geçti maç sayısı![]()
Brezilya Milli Takımı Bu Sezon : 14 macın 7 sinde sonradan girmiş, 6 sında oyundan cıkmıs. Yani sadece 1 defa 90 dakika oynamıs.