#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano iyi bir ortasaha oyuncusu ama asist yapması lazım, gol atması lazım skora etki etmesi lazım. Attığı bütün toplar kaleciye gitti Ankaragücü maçında. Neill'in Keita'ya attığı pası atamadı 90 dakika boyunca. Daha efektif oynarsa kimsenin tartışacağını sanmıyorum Elano'yu.

Aykutun ben alex'den yedigi freekick golünden sonra bırak kaleye gecirmeyi klübün yanından gecirmemde hadi neyse . Gecen sene gönderdiniz de sanctisi bu sene de leo'yu gönderirsiniz sizin gibilere fazla be ne anlarsınız siz futbolcudan surda elano'yu tartısan adamlardan ne beklenir . Bu adamların ismini agzınıza alırken besmele cekin önce . Sizin gibilere kalede anca volkan kilimciler, hayrettinler , mehmet bölükbasılar yakısır !!! El insaf artık

Hocam öyle ne anlarsınız siz futbolcudan falan olmuyor burada biz düşüncelerimizi yazıyoruz.Ayrıca Aykut'u bir frikik yedi diye bırakamazsın.Cevay hocanın bizi şampiyon yaptığı sene Aykutun bizimiçin neler yapıtığını hatırlatırım sana sivas maçı dışında.Ayrıca ben burda Elanoyu eleştirmedim aksine savundum . Leo Franconun bu sene kaç tane b** yere gol yediğini hepimiz biliyoruz . ama onun yaptığı kaleciliği aykut da yapar diyorum sadece . Şuan için leo franconun kaleciliğinden mutsuz muyum hayır.seneye gider defansa yabancı bir takviye yapulır diye dedim ben.

Milli takımda Dunga'nın torpiliyle oynuyor diyenler Dunga'lı Brezilya'nın 4 yıl boyuncu sadece 4 kez yenildiğini ve süreç içerisinde takımda hep Elano'nun olduğunu biliyor mu acaba?Sahada hiç görünmeyen bir adamla mı 4 yıldır sadece 4 kez yeniliyorlar?

Çok ilginç yorumlar var. Yok Ankaragücü maçında şunu yapmış, Ankaragücü maçında şöyle yapamamış, top kaptırmış. Ulan bu da insan be yazık be yazık ! Bir maç kötü oynama lüksü olamaz mı ? Ne kadar büyük topçuymuş ki Elano bakın bir maç bekleneni veremedi diye asılıyor hemen.

Ne diyeyim diye düşünüyorum şimdi, ne yapayım diye ama nafile...

Gülmek için yorum okur hale geldim bu konuda artık.

:)

Çok ilginç yorumlar var. Yok Ankaragücü maçında şunu yapmış, Ankaragücü maçında şöyle yapamamış, top kaptırmış. Ulan bu da insan be yazık be yazık ! Bir maç kötü oynama lüksü olamaz mı ? Ne kadar büyük topçuymuş ki Elano bakın bir maç bekleneni veremedi diye asılıyor hemen.

:icon_twisted:

Seneye istediğim kadroyu yazdım. Elano kalsın kalmasına da gene yedek be birader. Adam kötü topçu değil. Benim futbol mantığıma ters. Ha ben futbol dahisimiyim değilim. Ama benim futbol mantığıma ters işte

-----------------------------------Onur-------------------------------------

Sabri-------------------Neill------------------Emre-----------------Caner

--------------------------Hamit-------------Zenci:D------------------------

------------------------Kasımpaşa maçındaki Giovani-----------------------

Keita------------------------------Baros-----------------------------Kewell

Yedekler:

Ufuk

Hakan Balta

Uğur Uçar

Elano

Forvet

Musa Çağıran

Ali Turan

Benim mantığımda şu kasımpaşa maçındaki giovaninin seneye böyle hep süper oynayacağını bilsem kalsın derim. ama adamı tam izlemek lazım. İşte onun o gün oynadığı topu oynayan birisni koyup ben elanoyu yedek yapıyorum maalesef.

Şu boldladığım yerlere o adamları alırsak seneye 90 üstü bi puanla şampiyon olur kadıköyde feneri filan farklı yeneriz

C_71_article_1012662_image_list_image_list_item_0_image.jpg

elano.jpg

elano8.jpg

elano-resimleri4.jpg

Racing+Santander+v+Manchester+City+UEFA+Cup+OuoTC1T9xx0l.jpg

Bu adamı eleştiren arkadaşlar size bunlar lazım....Siz bunlara laiksiniz..:(

947-187410-petre.jpg

Ovidiu+Petre.jpg

DANIEL+FLORIN+BRATU.jpg

Cristian_Baroni.jpg

Elano'yu destekleyen ve beğenen arkadaşlardan ricam olacak.

Allah için bir daha karşı mesajlar yazmayalım. Biz cevap verdikçe olay daha da acayip bir hale dönüşüyor. Zaten biliyoruz ki Elano gene iyi oyununu sergilemeye devam edecektir. Bırakalım arkadaşlar eleştirsinler. Biz cevap vermeyelim, bizim yerimize elbet Elano cevap verecektir geçtiğimiz dönemlerde verdiği gibi...

Ama işin ilginç yanı ney biliyor musunuz ? Bu forumda bu konuda bu adamı eleştiren insanlar belli. Daha bu adam bu kulüpte 1 senesini doldurmamış ve sürekli oynadığı mevkii, yanında oynadığı partneri değişiyor o şekilde mücadelesini sürdürüyor. İyi oynadığı maçlarda Elano'yu taktir etmeyen arkadaşlarımız bu futbolcunun tek bir hatasını dahi bulsa hemen bu konuya eleştirmek için giriyorlar. Sanki bir garez var. Bir hata bulsam da eleştiri yapsam şu Elano konusunda diye düşünceler de yok değil gibime geliyor. Zaten eleştiren arkadaşlar belli herkes görüyor bu konuda fakat niye böyle bir durum oluşmuş bunu hiç çözebilmiş değilim.

Biz ki Lincoln'e 1 sene 5-6 maç oynadığı halde hala sabrettik. Adam sakatlıktan çıktı gene Lincoln diye bağırdık, kötü oynadı oyundan çıkarken alkışladık. Sene sonu herşeye rağmen satmadık, ikinci sene gene sabrettik.

Fakat (sözüm bu konuda eleştiren arkadaşlara) niye Elano gibi süper profesyonel, muhteşem karakterli ve kalitesinden emin olduğumuz adama sabretmiyoruz ? Sabredecek durumda yok aslında verilen görevi yerine getiriyor Elano orası ayrı konu ama neden bir hatasında direkt asıyoruz bu adamı ? Neden iyi oynadığında taktir etmeyip kötü oynadığında konuya gelip kalitesine bile b.k atıyoruz ? Niye böyle bir durum var ? Bu adam karaktersiz değil, profesyonel olmayan hareketi yok. Adamı yedek oturtuyorsun dakika 90'da oyuna alıyorsun kıçını yırtıyor afedersiniz sahada 11'e girebilmek için. Çok gördük bu sene bunu. Böyle bir adama niye böyle davranıyoruz ?

Bu benim bu konudaki eleştirilere son cevabımdır. Buyrun sahne sizin. Düşler sahnesine hoş geldiniz...

*Dikkat ! Düşlerinizi Elano sonlandırabilir...

1- Saf değilim. Senin gibi başkalarına akıl vermem.

2- Hakaret ettin demedim. Oyuncuyu küçük duruma düşürecek açıklamalrda buna dahil.

3- Akıl yaşta değil baştadır. Yaşım küçük olabilir ama senden her konuda üstünüm.

4- Elano'nun ilk geldiği günlerde performansını eleştirmiştim ama sonra yazdığım mesajları alıntılarım burda görürsün. Son olarakta Lincoln hayranlığım seni ilgilendirmez. Maydonoz olma herşeye. Veled lafını da senin seviyene veriyorum. ;)

Kime akıl vermişim abicim? :D

-Tamam ozaman hakaret ettin demediysen niye ''senide görüyoruz'' diyorsun ben direk hakaretten bahsediyorum ki zaten senin küçük duruma düşürecek dediğin şeylerde hakarete girer ki küçük duruma düşürecek birşeyde demedim.

-Tabiki akıl yaşta değil baştadır ama o başıda alırsan aklında kalmaz ;)

-Bana birşey kanıtlamak zorunda değilsin.İlk dediğin veya son dediğin belli değil sonuçta Lincoln'ü överken Elano'yu yerdin.Lincoln hayranlığın tabiki beni ilgilendirmez zira hayran olman konusunda birşey dediğimi hatırlamıyorum kıyas yaptığını söylüyorum.

-Evet çok seviyesizim.Sana cevap verecek kadar :)

Elano'yu destekleyen ve beğenen arkadaşlardan ricam olacak.

Allah için bir daha karşı mesajlar yazmayalım. Biz cevap verdikçe olay daha da acayip bir hale dönüşüyor. Zaten biliyoruz ki Elano gene iyi oyununu sergilemeye devam edecektir. Bırakalım arkadaşlar eleştirsinler. Biz cevap vermeyelim, bizim yerimize elbet Elano cevap verecektir geçtiğimiz dönemlerde verdiği gibi...

Ama işin ilginç yanı ney biliyor musunuz ? Bu forumda bu konuda bu adamı eleştiren insanlar belli. Daha bu adam bu kulüpte 1 senesini doldurmamış ve sürekli oynadığı mevkii, yanında oynadığı partneri değişiyor o şekilde mücadelesini sürdürüyor. İyi oynadığı maçlarda Elano'yu taktir etmeyen arkadaşlarımız bu futbolcunun tek bir hatasını dahi bulsa hemen bu konuya eleştirmek için giriyorlar. Sanki bir garez var. Bir hata bulsam da eleştiri yapsam şu Elano konusunda diye düşünceler de yok değil gibime geliyor. Zaten eleştiren arkadaşlar belli herkes görüyor bu konuda fakat niye böyle bir durum oluşmuş bunu hiç çözebilmiş değilim.

Biz ki Lincoln'e 1 sene 5-6 maç oynadığı halde hala sabrettik. Adam sakatlıktan çıktı gene Lincoln diye bağırdık, kötü oynadı oyundan çıkarken alkışladık. Sene sonu herşeye rağmen satmadık, ikinci sene gene sabrettik.

Fakat (sözüm bu konuda eleştiren arkadaşlara) niye Elano gibi süper profesyonel, muhteşem karakterli ve kalitesinden emin olduğumuz adama sabretmiyoruz ? Sabredecek durumda yok aslında verilen görevi yerine getiriyor Elano orası ayrı konu ama neden bir hatasında direkt asıyoruz bu adamı ? Neden iyi oynadığında taktir etmeyip kötü oynadığında konuya gelip kalitesine bile b.k atıyoruz ? Niye böyle bir durum var ? Bu adam karaktersiz değil, profesyonel olmayan hareketi yok. Adamı yedek oturtuyorsun dakika 90'da oyuna alıyorsun kıçını yırtıyor afedersiniz sahada 11'e girebilmek için. Çok gördük bu sene bunu. Böyle bir adama niye böyle davranıyoruz ?

Bu benim bu konudaki eleştirilere son cevabımdır. Buyrun sahne sizin. Düşler sahnesine hoş geldiniz...

*Dikkat ! Düşlerinizi Elano sonlandırabilir...

kendi adıma elano büyük bir oyuncu ama yaz döneminde bizim alacağımız ilk oyuncu değildi.. benim elano eleştirim budur keza alırsın orta sahaya dinamo oyuncuları , defansını sağlam yaparsın ,takım ileri geri işler ama orada işte bir eksik cıkar ortaya akıllı,kafasını kullanan ,etrafındaki oyuncuları oynatan bir elano ,o zaman gider alırsın ama şimdiki orta sahaya bakıyorum,defansa bakıyorum (en azından ilk yarıki) böyle bir durum yok,takım savunma yapma adına iki tane sabit önliberoyu defansın önüne cakmak durumunda kalıyor ,orta saha bomboş kalıyor burada elano ne yapabilirki.. işin özü elano box to box değil ama avrupalı profesyonelliğinde brezilyalı inceliği ile etrafını cok iyi koşduracak oynatacak bir oyuncu... af edersiniz ama olay kıcında donu olmayan adamın koluna rolex saat taşıması gibi bir olaydır elano transferi .bu yılı gecdikde umarım gelecek yıl onun etrafı doldurulur keza topal-sarp gibi adamlarla oynadıkca en cok eleştirilen elano olacakdır...

kendi adıma elano büyük bir oyuncu ama yaz döneminde bizim alacağımız ilk oyuncu değildi.. benim elano eleştirim budur keza alırsın orta sahaya dinamo oyuncuları , defansını sağlam yaparsın ,takım ileri geri işler ama orada işte bir eksik cıkar ortaya akıllı,kafasını kullanan ,etrafındaki oyuncuları oynatan bir elano ,o zaman gider alırsın ama şimdiki orta sahaya bakıyorum,defansa bakıyorum (en azından ilk yarıki) böyle bir durum yok,takım savunma yapma adına iki tane sabit önliberoyu defansın önüne cakmak durumunda kalıyor ,orta saha bomboş kalıyor burada elano ne yapabilirki.. işin özü elano box to box değil ama avrupalı profesyonelliğinde brezilyalı inceliği ile etrafını cok iyi koşduracak oynatacak bir oyuncu... af edersiniz ama olay kıcında donu olmayan adamın koluna rolex saat taşıması gibi bir olaydır elano transferi .bu yılı gecdikde umarım gelecek yıl onun etrafı doldurulur keza topal-sarp gibi adamlarla oynadıkca en cok eleştirilen elano olacakdır...

Hocam şöyle düşünelim dediğin doğru olabilir ama bu sene sonu dünya kupası var haliyle çoğu oyuncu piyasasını ikiye katlayacak o turnuvada. Bizimde o zaman Elano gibi pas tekniği yüksek çift yönlü oyuncu almamız zor olacaktı. Yönetim ve Rijkaard bu gibi şeyleri düşünerek aldılar Elano'yu bu sene. Seneye de Allah izin verirse yanındaki partnerini felan transfer edecekler... ;)

Kimsenin kimseyi astigi yok Elano'yu savunuyorsunuz diye kendinizi bulunmaz Mahatma Gandhi sanmayin

Ha, savunmak derken de tabii ki ben de Elano'yu sevip savunuyorum, takimdaki en kaliteli adam oldugunu dusunuyorum (Baros aga ile birlikte) ama kotu oynadi miydi kotu diyemiyecek miyiz? Baris'in ne gunahi var o zaman, onun da iyi oynadigi oluyor. Birakin da iyiye iyi, kotuye de kotu diyek

Ha, savunmak derken de tabii ki ben de Elano'yu sevip savunuyorum, takimdaki en kaliteli adam oldugunu dusunuyorum (Baros aga ile birlikte) ama kotu oynadi miydi kotu diyemiyecek miyiz? Baris'in ne gunahi var o zaman, onun da iyi oynadigi oluyor. Birakin da iyiye iyi, kotuye de kotu diyek

İyide Hayri evet Elano'nun bu maçta iyi oynamadığını iddaa eden yokki evet bencede iyi oynamadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt