#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

1- Saf değilim. Senin gibi başkalarına akıl vermem.

2- Hakaret ettin demedim. Oyuncuyu küçük duruma düşürecek açıklamalrda buna dahil.

3- Akıl yaşta değil baştadır. Yaşım küçük olabilir ama senden her konuda üstünüm.

4- Elano'nun ilk geldiği günlerde performansını eleştirmiştim ama sonra yazdığım mesajları alıntılarım burda görürsün. Son olarakta Lincoln hayranlığım seni ilgilendirmez. Maydonoz olma herşeye. Veled lafını da senin seviyene veriyorum. ;)

Atakan sakıin ol ya bilgili bir arkadaşsın seni boliyoruzda her konuda üstünüm dersen:)erdem li olmuyo yani...:D

hakan kral dır ne derse desin demeyeceğim ama büyük kusurları benim gözümde yok oluyor. Ha kişiden kişiye değişir tabi. Ama kral demekki iyi kızmış iyi sinir yapmış. Kusur kendisinde ama görecektir

top Ayhana gelince yüreğim hopluyor... Elanoya geldiğinde ise şüphe duymuyorum topun bizde kalacağına... bilmem anlatabiliyormuyum Elanonun ortasahamız için önemini... aynı durum Sarp içinde geçerli...

Valla Ankaragücü maçında Elano'nun kaptırdıklarını görünce de, hala böyle mi düşünüyorsun? Mustafa Sarp çok daha iyiydi her yönden. Pasları bile daha iyiydi.

Benim de top Barış'a gelince sinir sistemim bozuluyor.Ama ne yapalım katlanacağız.

Atakan sakıin ol ya bilgili bir arkadaşsın seni boliyoruzda her konuda üstünüm dersen:)erdem li olmuyo yani...:D

O üyeden üstünüm demek istedim. En çok sevmediğim şeydir büyüklük taslamak. Haddi me değil. Başkalarına akıl veriyor , tam tersini yapıyor.

Valla Ankaragücü maçında Elano'nun kaptırdıklarını görünce de, hala böyle mi düşünüyorsun? Mustafa Sarp çok daha iyiydi her yönden. Pasları bile daha iyiydi.

Sen bence bu forumda olmasan , bir daha bırak elano'yu Galatasaray'ın ismini bile adını agzına almasan cok daha iyi olucak bence ...

Benim anlamadığım neden satıyoruz biz bu adamı?Elimizde gönderilcek en az 4 tane orta saha varken,Elano'yu gönderen zihniyet ya cahildir,yada Elano'ya kastı varıdr.Başka açıklaması da yoktur.

Seneye 2 tane orta saha alsak Elano ile mi oynasada daha iyi olur, yoksa Ayhan la mı?

Senin elinde 4 tane orta saha oyuncusu var ama hepsi yerli. Memlekette de 6 yabancı sınırı var maç içinde. o yerlilerin yerine en az 1 tane yabancı istiyorum oynarken. O yüzden elano satılır da para filan kazanırsak iyi olur kardeş;)

Elano'nun klasını tartışmam :) Elano iyidir... ki zaten istediği yerde de oynamıyor ama yinede yadırgamıyor... Elano giderse çok kan kaybederiz... bence ;)

Su takımda adam gibi 3 tane kalbur üstü oyuncu var biri kaptan arda turan , biri elano'dur , biri de giovanidir . Gidip elano satılsın bilmem ne kafayı mı yediniz kardesim . Düsmanmısınız !!!

Sen bence bu forumda olmasan , bir daha bırak elano'yu Galatasaray'ın ismini bile adını agzına almasan cok daha iyi olucak bence ...

Sizde adamın her yorumuna atlayıp adama sallamayın yahu Adam görüşünü belirtiyor sadece Başka bir niyeti yok . Savunduğu birçok oyuncuya şahit oldum

Elano bu kadar çok tartışılıyorsa büyük futbolcu demekki.

Senin elinde 4 tane orta saha oyuncusu var ama hepsi yerli. Memlekette de 6 yabancı sınırı var maç içinde. o yerlilerin yerine en az 1 tane yabancı istiyorum oynarken. O yüzden elano satılır da para filan kazanırsak iyi olur kardeş;)

Ben yerli,yabancı anlamam şuanda elimizde yerliler var tamam da sanki dünya çapında yerli oyuncularımız var.O yüzden "4 yerli var Elano yabancı onu satalım'ın" bahanesi olamaz bu dediğin şey.Şu anda alıcağımız en fazla 2 orta saha ise Hamit'i alırsın bir tane de yabancı alırsın olur biter.Zaten orta sahada sorun varken Elano'yu satmak yine diyorum cahillikdir.

Yabancı gönderilceksede Kewell(Kewell'ı çok sevememe rağmen) veya Leo gider.

Sizde adamın her yorumuna atlayıp adama sallamayın yahu Adam görüşünü belirtiyor sadece Başka bir niyeti yok . Savunduğu birçok oyuncuya şahit oldum

Burası antu degil kardesim ... Gitsin güzel yorumlarını orda paylassın . Burda takımı baltalıcak adama ihtiyacımız yok ...

Brezilya gibi bir milli takımın 1 numarası adam suan kaka'dan bile daha önemli rolde siz bu adamı tartısıyorusnuz valla pessssssssssssssssss !!!

Ben yerli,yabancı anlamam şuanda elimizde yerliler var tamam da sanki dünya çapında yerli oyuncularımız var.O yüzden "4 yerli var Elano yabancı onu satalım'ın" bahanesi olamaz bu dediğin şey.Şu anda alıcağımız en fazla 2 orta saha ise Hamit'i alırsın bir tane de yabancı alırsın olur biter.Zaten orta sahada sorun varken Elano'yu satmak yine diyorum cahillikdir.

Yabancı gönderilceksede Kewell(Kewell'ı çok sevememe rağmen) veya Leo gider.

leo gitsin bence ufuk ceylan ve aykut ondan çok daha iyidir . ufuk daha genç onun tecrübe kazanması gerek ama aykut leo nun yerine süper olur bence .yeterki form yakalasın .

leo gitsin bence ufuk ceylan ve aykut ondan çok daha iyidir . ufuk daha genç onun tecrübe kazanması gerek ama aykut leo nun yerine süper olur bence .yeterki form yakalasın .

yeri bu başlık değil ama bende artık Frank'den bir Ufuk hamlesi bekliyorum yeni sezonda...

Elano bu takımın orta sahasının en aklı başında oyuncusu bu sene ona çok ihtiyacımız var.Eğer seneye yanına 2 tane kaliteli oyuncu alınırsa görün bakın nasıl katkı veriyor.

Aykutun ben alex'den yedigi freekick golünden sonra bırak kaleye gecirmeyi klübün yanından gecirmemde hadi neyse . Gecen sene gönderdiniz de sanctisi bu sene de leo'yu gönderirsiniz sizin gibilere fazla be ne anlarsınız siz futbolcudan surda elano'yu tartısan adamlardan ne beklenir . Bu adamların ismini agzınıza alırken besmele cekin önce . Sizin gibilere kalede anca volkan kilimciler, hayrettinler , mehmet bölükbasılar yakısır !!! El insaf artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt