#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Söylediğim gibi şuanki takımın eksik bölgesi ön libero dediğimiz defansif orta saha oyuncuların yetersiz olması. (Barış,M.Topal,M.Sarp,Ayhan) bu oyuncuların ayağına top geldiği zaman korkudan titriyorlar ne yapacaklarını şaşırıp topu rakip oyuncuya atıyorlar bazen.

Son iki mactır pas yüzdeleri,

Ayhan %93 , %91

Elano %71 , %64

Hangisi daha iyi pas yapıyor? Üstelik son macta en cok geriye oynayan Elano idi... Rüyadan uyanın artık. En çok top kaybı yapan abuk sabuk uzun top oynayan ELano...

Son iki mactır pas yüzdeleri,

Ayhan %93 , %91

Elano %71 , %64

Hangisi daha iyi pas yapıyor? Üstelik son macta en cok geriye oynayan Elano idi... Rüyadan uyanın artık. En çok top kaybı yapan abuk sabuk uzun top oynayan ELano...

Ayhan dediğin adam kendi ekseni etrafında 90 derece döner, yan pas ya da geri pas atar. Elano dediğin adam 50 metrelik uzun pas ile takımını pozisyona sokar. Bırakta o kadar olsun. Baroni Elano'dan daha iyi pas yapıyor o zaman. Hey Allah'ım.

Ayhan dediğin adam kendi ekseni etrafında 90 derece döner, yan pas ya da geri pas atar. Elano dediğin adam 50 metrelik uzun pas ile takımını pozisyona sokar. Bırakta o kadar olsun. Baroni Elano'dan daha iyi pas yapıyor o zaman. Hey Allah'ım.

O sadece sizin rüyanız. Elano dediginiz adam abuk sabuk saga sola uzun pastan baska birsey dusunmuyor. Markaj altındaki çizgideki adama uzun top oynamaya calısıp calısıp butun atağı öldürüyor. Ayhan gerektigi zaman gerektigi yere oynuyor. Son macta elano 2 defa orta sahadan kaleciye döndü, ayhan hic dönmedi. Görmek istediginizi değil, gerçekleri görün.

Bu arada Neil bile elanodan daha iyi ileriye oynayabiliyor...

O sadece sizin rüyanız. Elano dediginiz adam abuk sabuk saga sola uzun pastan baska birsey dusunmuyor. Markaj altındaki çizgideki adama uzun top oynamaya calısıp calısıp butuk ağaı öldürüyor. Ayhan gerektigi zaman gerektigi yere oynuyor. Son macta elano 2 defa orta sahadan kaleciye döndü, ayhan hic dönmedi. Görmek istediginizi değil, gerçekleri görün.

Aman bırak yapsın, ne olur Elano yapsın. Takımda 4 tane yan pas ve geri pasın üstadı var. Elano uzun top atsın, bak kralı geldi onun. Baros ile Elano'yu izle sen. Görmek istediğimi görüyorum ben. Rahat ol. Ayhan sana ligde 1-2 maç kazandırır, Elano sana Avrupa'da hedeflediğin kupaları kazanmanda en önemli adam olur.

Aman bırak yapsın, ne olur Elano yapsın. Takımda 4 tane yan pas ve geri pasın üstadı var. Elano uzun top atsın, bak kralı geldi onun. Baros ile Elano'yu izle sen. Görmek istediğimi görüyorum ben. Rahat ol. Ayhan sana ligde 1-2 maç kazandırır, Elano sana Avrupa'da hedeflediğin kupaları kazanmanda en önemli adam olur.

Rüyadasınız sadece. Elano hicbirsey yapamaz. Sorumluluk bile alamaz.

Avrupaymıs, adam man city ile premier ligde 1. sezon 9., 2. sezon 10. olmus.

Bir takımı tasıyacak oyuncu hiç değil.

Gayet sıradan, ve takım oyununa zarar veren bir oyuncu.

Yerden ayaga top yapamıyoruz sayesinde. Alınca direkt uzun duusnmek diye birşey yok!

Gerektigi zaman uygun pozisyonda uzun oynarsın, önün boş ise topu surersin, şut denersin.

Elano uzun pastan baska hic birsey denemiyor, dusunemiyor bile... Önü bomboş , markaj altındaki kanattaki adama uzun pas deneyip kaptırıyor. Sürse yerden pas yapsa rakip daha çok tehlike yaşayacak...

Hala mı tartışıyorsunuz ya? :D :D

Bir kaç yıl sonra Kaptanlık şerefine ericeğine inandığım ve şu anda inanılmaz istekli olmasına rağmen hücumda %60 performansla oynayan futbolcu.

Çok beğendiğim bir oyuncu 1 Elano daha gerek takıma dedim birçok kez ama memnum olmadığım maç sayısı daha fazla Tamam Alex değil ama oyunun içinde daha fazla olmalı Dünyanın sayılı box -to box oyuncularına bakın Gerard , Xavi , Lampard , İniesta , Fabregas´a nasıl oyun içinde kendilerini belli ediyorlar Çok uzaklara gitmeye gerek yok yahu Emre´ye bakın fenerde nasıl kendini belli ediyor Alıyor şu çekiyor , orta açıyor , önde basıyor Yada Appiah Birçok kişi Appiahı zenci olduğu için ön libero sandı ama oda çift yönlü bir oyuncuydu .

Anlatmak istediğim olay Elano´nun kendisini oyun içinde hissettirmesi gerek daha fazla Maçların çoğunda pas yeteneği dışında birşey göremedik daha

Rüyadasınız sadece. Elano hicbirsey yapamaz. Sorumluluk bile alamaz.

Avrupaymıs, adam man city ile premier ligde 1. sezon 9., 2. sezon 10. olmus.

Bir takımı tasıyacak oyuncu hiç değil.

Gayet sıradan, ve takım oyununa zarar veren bir oyuncu.

Yerden ayaga top yapamıyoruz sayesinde. Alınca direkt uzun duusnmek diye birşey yok!

Gerektigi zaman uygun pozisyonda uzun oynarsın, önün boş ise topu surersin, şut denersin.

Elano uzun pastan baska hic birsey denemiyor, dusunemiyor bile... Önü bomboş , markaj altındaki kanattaki adama uzun pas deneyip kaptırıyor. Sürse yerden pas yapsa rakip daha çok tehlike yaşayacak...

Eğer rüyada isem Elano'nun denizinde boğulayım arkadaş. Bu mesajlarını not ettim, Elano tam olarak %100 performans verdiğinde seni de saz arkadaşlarını da rezil edeceğim. Eleştiri başka birşeydir, bir oyuncunun kalitesine laf etmek başka birşey.

Açıkçası Elanonun ben tam ne olduğunu anlamış değilim. Bir Hagi veya Lincoln değil. Ama bir tugay da değil. Çözemedim yani. Demekki koskoca brezilya çözmüş ki elemanı oynatıyor. Takıma katkısı nasıl. Var işte. Vazgeçilmez mi peki. Bence kesinlikle hayır. İlk alındığı gün Angut.com dakilerin birbirlerine bu adam yüzünden neden düştüklerini anlamıyorum. Bir keita için filan mesela düşseler daha mantıklı olurdu.

Kanaatim orta sahanın ortasına bir yabancı(keita gibi psikopat:D) alınsa oyun açısından daha verimli olur. Bu yüzden 6 yabancı hakkı ile oynadığımız zaman ben orta sahada elanonun yerine bir yabaqncıyı evla buluyorum naçizane. Ama bizim topçumuzdur allah futbol şansı versin. Ancak uzaktan şutlarını ne zaman göreceğiz filan derken sezon bitti. Bir de biraz ilerde daha faydalı oluyor bence. Ama rijkaard sanırım onu geriye daha çok yaslıyor. Seneye bu takımda bence yabancılar belli. Defansta neill, sağda keita, ilerde baros, solda kewell. Geriye iki tane yabancı kalıyor. Ben olsam orta sahanın ortasına iki tane ciğersiz afrikalı alırım. Kuduz gibi ordan oraya koşan ve ileriye iyi pas yapan. 2 yabancı bence böyle kullanılsa daha şık dururdu

Şu elano yu bu forumdan başka öven yok.Ne yapıyo lan bu adam.1 tane kazandırdığı maç söyleyin bana.Elanoymuş.Fenerde bok attığınız santos bile maç kazandırıyo.Nerde bu herif.Lincolnle kurban olsun.Karaktersizdi ama maç kazandırıyodu.Önemli olanda bu zaten.Şampiyonluk kaçınca görcem ben sizi.

Şakşakçılar.Elano şakşakçıları

Şu elano yu bu forumdan başka öven yok.Ne yapıyo lan bu adam.1 tane kazandırdığı maç söyleyin bana.Elanoymuş.Fenerde bok attığınız santos bile maç kazandırıyo.Nerde bu herif.Lincolnle kurban olsun.Karaktersizdi ama maç kazandırıyodu.Önemli olanda bu zaten.Şampiyonluk kaçınca görcem ben sizi.

Şakşakçılar.Elano şakşakçıları

Bence senin ikici üyeliğin ama önemli değil zaten 10 dkya banlanırsın :) İyi günler :D

Pas atıyomuş,pas dağıtıyomuş.Ulan 4 milyon euro alıyo bu adam yılda.Ben okadar para alsam kıçıma motor takarım koşarım.Ne bu elano hayranlığı.Adam daha asist yapamıyo.Burda övüyonuz.

Tipik bir skor taraftarlığı... Adam gol atıyorsa, asist yapıyorsa bir iki güzel çalım atıyorsa vezirdir, değilse rezildir.

Daha önceden dediğim gibi Rijkaard'dan Dunga'dan fazla biliyorsanız siz gidin teknik direktör olun, siz takımınızı kurun.

Brezilya milli takımında banko oynayan bir adama laf atarken ben en az 5 kere düşünürdüm.

Tipik bir skor taraftarlığı... Adam gol atıyorsa, asist yapıyorsa bir iki güzel çalım atıyorsa vezirdir, değilse rezildir.

Daha önceden dediğim gibi Rijkaard'dan Dunga'dan fazla biliyorsanız siz gidin teknik direktör olun, siz takımınızı kurun.

Brezilya milli takımında banko oynayan bir adama laf atarken ben en az 5 kere düşünürdüm.

Nerde banko la nerde.Çakma santos da oyuyo elano okadar.Nerde banko.Adını sanını bilmediğin oyuncuları oynatıyo dunga denen herif.Elano oynasa ne yazar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt