#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Haftaya Bir gol veya bir asist yapsın burda b** atan herkes Elanıoyu baş tacı yapar.Öpünde başınıza koyun Elanoyu . Brezilyada adam sağ tarafta oynuyor hemde nasıl . Bunu herkeste biliyor.Adam yanlış yerde oynuyor demekki . Güzel oynayamamasının sebebi Rijkaard olabilir mi bunu hiç düşündünüz mü acaba ? ki bence kötü oynamıyor oynadığı mevki çok zor bir mevki hem defansa yardım ediyor hem atak yönüne .

Umarım sene sonunda iyi bir teklif gelirde gider zarar etmeyiz..Yerine hamit, miguel veloso,gago,palasios gibi bir adam alınırda iş yapan orta saha görürsünüz.İleri üçlü keita baros jo gio iyi oynuyor defansta sabri neill caner servet fena değildi diyoruz peki neden oyunu forse edemiyoruz?Orta sahadaki zayıflık yüzünden ve elanonun kıytırık sahada kaybolan oyunu yüzünden..Yok efendim onun yanına o lazım bu lazım zaten yanında çok iyi adam olduktan sonra herkes iyi oynar.Kaldıki elano brezilya milli takımındada ruh gibi oynuyor arjantin brezilya maçını izlemiştim adamın ayağana belki maçta 2 kere top geldi.-ha orda duran toptan bir asisti vardı şimdi kendini uyanık zanneden biri çıkar maçı izlememiş der onuda söyliyeyim.-Benim hatırladığım kadarıyla dünya kupası elemelerinde 3 asisti var 3 üde duran top..Gerçi asist sayısı benim için önemli değil istediklerimi yapsa yeterli olur bunları yapmıyosa asist gol sayısının fazla olmasını isterim e buda yoksa güle güle demek lazım.Çünkü bende oynasam bunları yapamam zaten..

1-2 milyon euroluk adam değil elano 8.5 buna göre değerlendirmek gerekir..Bu adamın ayhanı 3-4 e katlaması lazım

ama aksine ayhan son oynadığı 2 maçla elanoyu katladı ee bırakında bizde bu adamı eleştirelim..

Bjk,Evimizdeki A.Madrid maçının ilk 45 dakikası ve Gaziantepspor maçları dışında koca bir sıfır.

Kalitesi tartışılmaz ama anlamıyorum ne eksik çok uyumsuz duruyor.

Şimdi araştırıp bulurum. Galiba Servet hakkında bi yorumun vardı. Servet bizim futbolcumuz olmuoyr mu ? Başkasına akıl vereceğine kendi yorumlarına bak.

Ben Servet'e nezaman hakeret etmişim Galatasaray'ın sistemine,oyun tarzına uymuyor takıma zarar veriyor diyorum sen ne diyorsun.Senide biliyoruz bu forumda Elano'ya sallarken Lincolnü överken birden avatarını Elano resimleri süsler oldu ;)

RIJKAARD’DAN ELANO’YA ÖZEL İLGİ

Antrenmanda teknik direktör Frank Rijkaard, Brezilyalı Elano Blumer ile özel olarak ilgilendi.

Rijkaard, çalışmanın uzun bir bölümünde Brezilyalı futbolcu ile sohbet ederek, ona bazı şeyler anlatmaya çalıştı. Rijkaard’ın sohbet sırasında özellikle vücut dilini kullanması dikkati çekti.

Bu arada Brezilyalı futbolcunun, antrenmanın son bölümünde tek başına top ile yaptığı şık hareketler, antrenmanı izleyenler tarafından beğeni topladı.

:o

Safmısın abicim sen? Ben Servet'e nezaman hakeret etmişim Galatasaray'ın sistemine,oyun tarzına uymuyor takıma zarar veriyor diyorum sen nediyorsun veled.Senide biliyoruz bu forumda Elano'ya sallarken Lincolnü överken birden avatarını Elano resimleri süsler oldu ;)

1- Saf değilim. Senin gibi başkalarına akıl vermem.

2- Hakaret ettin demedim. Oyuncuyu küçük duruma düşürecek açıklamalrda buna dahil.

3- Akıl yaşta değil baştadır. Yaşım küçük olabilir ama senden her konuda üstünüm.

4- Elano'nun ilk geldiği günlerde performansını eleştirmiştim ama sonra yazdığım mesajları alıntılarım burda görürsün. Son olarakta Lincoln hayranlığım seni ilgilendirmez. Maydonoz olma herşeye. Veled lafını da senin seviyene veriyorum. ;)

Elano iyidir... Jo ile beraber Galatasaray kadrosunun en kalite ismidir... kendi fikrimdir... kimseyi bağlamaz :)

İnşallah kar edip satabilirsek veya takasta kullanır iyi bir box-to-box alırsa yönetim bence başarılı olur. Dünya kupasından elanonun çok iyi oynamasını ve bize çok para kazandırmasını istiyorum. Yönetimden de ricam elano iyi çocuk hoş çocuk ama teklif gelirse satın ve -allah rızası için- ne olur afrikadan özellikle de fildişinden filan böyle zenci adamlar alın. Ve bir de 9 numarayı hakan şükürün anısına bi süre vermeyin. Bzen kral abuk sabuk yorumlar yaparak bizi kötülüyor olsa da

ingiltere terbiyesi görmüş brezilyalıdan zarar gelmez ;) şu yapılanma süreci içinde elanoyu satmak en büyük yanlış olur... hakan kusura bakmasın ama illallah dedirtmeye başladı... saygı falan duymuyorum üzgünüm... Galatasaray kalıcıdır isimler geçici... hakan saygısızlık yapıyor... ve saygıyı haketmiyor... sert konuşuyor olabilirim ama kesinlikle hissettiklerimin ve düşündüklerimin sadece ufak bi kısmı bu...

Elano´yu eleştirdiğimizde kızanlar bir dünyanın dev takımlarında oynayan box - to - box oyunculara baksınlar oyun içinde kendilerini nasıl belli ediyor , özel yeteneklerini nasıl gösteriyorlar Şimdi özel yetenek dediğim için bazı yazmak için yazanlar İlla Lincoln gibi sağa bakıp pas atması mı gerekiyor diyecek . Ama ben ondan bahsetmiyorum Şut , savunma arkasına pas, duran top vs gibi

Eğer Elano´dan beklentiniz sadece pres yapıp pas alışverişi yapması ise beğenmediğiniz Ayhan´da yapar onu

Benim anlamadığım neden satıyoruz biz bu adamı?Elimizde gönderilcek en az 4 tane orta saha varken,Elano'yu gönderen zihniyet ya cahildir,yada Elano'ya kastı varıdr.Başka açıklaması da yoktur.

Seneye 2 tane orta saha alsak Elano ile mi oynasada daha iyi olur, yoksa Ayhan la mı?

top Ayhana gelince yüreğim hopluyor... Elanoya geldiğinde ise şüphe duymuyorum topun bizde kalacağına... bilmem anlatabiliyormuyum Elanonun ortasahamız için önemini... aynı durum Sarp içinde geçerli...

Benim anlamadığım neden satıyoruz biz bu adamı?Elimizde gönderilcek en az 4 tane orta saha varken,Elano'yu gönderen zihniyet ya cahildir,yada Elano'ya kastı varıdr.Başka açıklaması da yoktur.

Seneye 2 tane orta saha alsak Elano ile mi oynasada daha iyi olur, yoksa Ayhan la mı?

Ben zaten orta sahaya 5 tane transfer lazım diyorum. 2 tane orta sahayla zor olur. Mehmet Topal da var gerçi. 3 yapıyor ama yedek yok bu sefer de. Mustafa Sarp'ı saysak bir yedek olarak. En az 2 tane daha lazım olacak. 4 tane orta saha lazım bu takıma en az.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt