Osman Korkmaz
Tecrübeli Üye
- 22 Kasım 2008
- 6.744
- 258
- 1.548
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Kavgasız devam edelim arkadaşlar
Kavgasız devam edelim arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayıp lan kendi oyuncumuza sallıyorsunuz.
![]()
Seninde yorumlarını hatırlıyorum.
Hangi yorum bi çıkar bakayım merak ettim
Şimdi araştırıp bulurum. Galiba Servet hakkında bi yorumun vardı. Servet bizim futbolcumuz olmuoyr mu ? Başkasına akıl vereceğine kendi yorumlarına bak.
RIJKAARD’DAN ELANO’YA ÖZEL İLGİ
Antrenmanda teknik direktör Frank Rijkaard, Brezilyalı Elano Blumer ile özel olarak ilgilendi.
Rijkaard, çalışmanın uzun bir bölümünde Brezilyalı futbolcu ile sohbet ederek, ona bazı şeyler anlatmaya çalıştı. Rijkaard’ın sohbet sırasında özellikle vücut dilini kullanması dikkati çekti.
Bu arada Brezilyalı futbolcunun, antrenmanın son bölümünde tek başına top ile yaptığı şık hareketler, antrenmanı izleyenler tarafından beğeni topladı.
Safmısın abicim sen? Ben Servet'e nezaman hakeret etmişim Galatasaray'ın sistemine,oyun tarzına uymuyor takıma zarar veriyor diyorum sen nediyorsun veled.Senide biliyoruz bu forumda Elano'ya sallarken Lincolnü överken birden avatarını Elano resimleri süsler oldu![]()
Benim anlamadığım neden satıyoruz biz bu adamı?Elimizde gönderilcek en az 4 tane orta saha varken,Elano'yu gönderen zihniyet ya cahildir,yada Elano'ya kastı varıdr.Başka açıklaması da yoktur.
Seneye 2 tane orta saha alsak Elano ile mi oynasada daha iyi olur, yoksa Ayhan la mı?