#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

İliç tam elanonun yerinde oynuyordu 2 forvet oynuyorduk 4-4-2..Yanında sadece saidoo veya ayhandan biri olurdu..

Elanonun yanında daha fazla orta saha var m.topal sarp bunlar defansif oynuyor.

o sene oynadığımız kaos futboluydu, doldur allah doldur. ortasahada top çevirme gibi bir dert yoktu. Yık oyunu Hakan indirsin, biri vursun karambolde. İliç de mükemmel bir karambol adamıydı.

o seneyle, şuan yapmaya çalıştığımız şey farklı bir kere. yanlış bakış açısıyla eleştirmeye çalısıyosun. Elano cezasahasına bile girmiyor

Taktik çok çok farklı. Onda ilerdeki pivota topu şişirip önde basarak oynuyorduk. Cümbür cemaat hücum ediyorduk. Öndeki forvetler çok kaliteli olduğundan domine ediyorlardı zaten her türlü. Sindiriyorlardı defansı. Ilic'in taktik olarak benzese de oyun içinde elano ile alakası yok.

Ama Ilic'e laf da yok. Tekrar söylüyorum; dalarım:D

İliç top felan şişirmiyordu aksine sürekli isabetli paslar atan mücadele eden verkaçlarla içeriye giden bir oyuncuydu.1 kaç sayfa önce iliçin istastiğinide verdim pas yüzdesi %80 asist ve gol olarakta oldukça iyiydi kendisi.

elano 4 sene bizde dimi :D daha çok açılır bu topiclerr

elanoyu hararetle savunanlar daha önce vurguladığım 2 konuya cevap vermediler,artık kaalemi almadılar,araya mı kaynadı bilemem tabi;

1.neill diye bir oyuncu alındı devre arası,hemen 11 de çıktı,sırıtmak ne kelime daha ilk maçtan itibaren kalitesini ortaya koydu,savunmaya sınıf atlattı,oyun kurmada,takımı atağa çıkarmada elano dan çok daha fazla katkı sağladı,asist bile yaptı,keitaya attığı defans arkası pası elano atsa haşa secdeye kapananlar olurdu.bunları da yanında servet-emre-uğur-sabri-caner,önünde sarp-barış-topal-ayhan,arkasında leo varken yaptı.taraflı tarafsız beğenmeyen bir allahın kulu varmıdır?...demekki neymiş? kalite kendini her durumda belli edermiş!

Neill demarke pozisyonda bir adam. Pas atarken de çalım atarken de en rahat futbolcu. Ölçüp biçip atıyor. Ama adamda yetenek de var tabii.

Bu sezon bir maçı koparıp alsın bari içimiz rahat etsin.

İliç top felan şişirmiyordu aksine sürekli isabetli paslar atan mücadele eden verkaçlarla içeriye giden bir oyuncuydu.1 kaç sayfa önce iliçin istastiğinide verdim pas yüzdesi %80 asist ve gol olarakta oldukça iyiydi kendisi.

Ilic şişiriyordu demedim. Biz şişiriyorduk takım olarak. Sonra önde basıyorduk.

İliç tam elanonun yerinde oynuyordu 2 forvet oynuyorduk 4-4-2..Yanında sadece saidoo veya ayhandan biri olurdu..

Elanonun yanında daha fazla orta saha var m.topal sarp bunlar defansif oynuyor.

İliç'in yeri bende de ayrıdır fakat banane kardeşim İliç'in oynadığı pozisyondan mı bahsetmişim ? Lincoln'ü körü körüne savundun ben de dedim niye öyleydi o zaman Elano ile de kıyaslanmaz dedim nedenini belirttim onlara cevap VEREMİYORSUN, gelmiş burada saçma saçma mesajlar yazıyorsun.

Ayrıca sana bin bir türlü kanıt gösteririm Elano sol içte defansif olarak oynuyor, köprü görevini görüyor. Top ona gelince atakları o başlatıyor. İleriye de fazla çıkmıyor GÖREV yeri dolayısıyla. Kalkmış bu durumda suçu Elano'ya atarsan ve bu tür oynayan adamı Lincoln ile felan kıyaslarsan birşey diyemem. Mehmet Topal ile Baros'u kıyaslamak gibi olur.

Bence konuyu uzatmayalım ne desek boş

futbolcumuza sahip çıkalaım

Davranışları bir arpa boyu değişmeyen karaktere sahip bir futbolcu.`

'Lincoln dönse de artık Galatasaray forması giyemez. Tesislerde antrenman bile yapamaz'

'Lincoln ile Galatasaray arasındaki ilişki bitmiştir. Dönse bile Florya'ya giremeyecek. Kendisine antrenman için bir yer sağlanacak. Şu ana kadar her türlü bahaneyi bize sundu ve hepsini dinledik. Ama artık çok sıkıldık. Lincoln kendisine bir kulüp bulabiliyorsa bulsun. Eğer bulamazsa Galatasaray kapısı kendisine sonsuza dek kapandı.'

``Biz sezon başı için tüm oyuncularımıza bir tarih verdik. Herkes katıldı, biz Lincoln`ün her zaman olduğu gibi gecikeceğini tahmin ettik ama bu kez hiç katılmadı. İlk olarak ihtarname çekildi daha sonra da federasyon nezdinde girişimlerde bulunup, o hakları saklı kalmak suretiyle sözleşmesini feshettik. Olay FIFA`ya taşınacak. Bizi çok üzen kamp yaptığımız otelin 60 km yakınına gelip kampa katılmaması oldu. Lincoln`ün çok yetenekli bir isim olduğu gerçek. Biz iki yıl boyunca Lincoln`e tolerans tanıdık. Birçok olaya göz yumduk. Hatta neredeyse Lincoln`e çifte standart uyguladık ama geldiğimiz nokta bizim için üzücü oldu

:D

İliç'in yeri bende de ayrıdır fakat banane kardeşim İliç'in oynadığı pozisyondan mı bahsetmişim ? Lincoln'ü körü körüne savundun ben de dedim niye öyleydi o zaman Elano ile de kıyaslanmaz dedim nedenini belirttim onlara cevap VEREMİYORSUN, gelmiş burada saçma saçma mesajlar yazıyorsun.

Ayrıca sana bin bir türlü kanıt gösteririm Elano sol içte defansif olarak oynuyor, köprü görevini görüyor. Top ona gelince atakları o başlatıyor. İleriye de fazla çıkmıyor GÖREV yeri dolayısıyla. Kalkmış bu durumda suçu Elano'ya atarsan ve bu tür oynayan adamı Lincoln ile felan kıyaslarsan birşey diyemem. Mehmet Topal ile Baros'u kıyaslamak gibi olur.

Yahu adamı 10 numaralarla kıyaslatmıyosunuz sonrada ileri çıkmıyor diyorsunuz.Ne ulan o zaman adamın mevkisi?Hadi onu geçtim iliç elano yerinde oynuyordu arkasındada bir adam vardı oda forvet arkası felan oynamıyordu.Arkanda bir adam varken nah çıkarsın sürekli ileri.Elanonun arkasında topal yanındada sarp var bu adam ileri çıkamıyosa çıkmasın hiç zaten mümkünse.Fenerbahçede emrenin önünde alex gibi kıçını kaldırmayan adam var emre çıkabiliyor defans orta saha köprü oluyor elanoda çıksın.

Elano ne yapmaya çalışıyorsa bişey yapamıyor işte.

Bir tane adam gibi dikine ara pası atan adam söyleyin haklı olduğunuzu kabul edeceğim.

Yanlış yo. O zamanki tartışmalar kulağımda hala Necati - Hakan Şükür - İliç forvet gibi oynuyorlardı. 3 lü forvet mi filan oynanır diye.

ümit karan hasan kabze falan da vardı,değişmeli oynuyolardı sürekli öyle hatırlıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt