#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

İliç ön libero oynamış. Daha neler duyacağız.

Abiciğim oynana oyunlar arasında fark var yav.Elano'nun Fener maçında hücumda görünmemesi ama Mehmet'in çıkıp(pas yapamayan) Arda'nın girmesinden sonra(pas yapan) topla daha çok oynaması.Keita'ya en az 4-5 kere uzun pasla topu buluşturması,daha çok dikin oynaması tesadüf mü yani?

Neyse hocam,ne desek boş.Sene başı şahlanıpta hiçbir kupa alamamaktan bıktım.Herşeyden önemlisi savaşan takım yaratmak.Bunu bile başaramadık.

Ulan sen nerden biliyon defansif oynattığını?Rijkaardın taktiğinde 3 ön libero mu var?

Adamın ileri çıkmak sorumluluk almak gibi bir isteği yokki.

Elano şuan tam deconun yerinde oynuyor.

İliçi bilmeden b.k atıyorsun iliç forvet arkası değil bizdede öyle oynamadı 4-4-2 oynuyorduk ve orta sahanınortasında oynadı.Hatta bizden gittikten sonra teknik direktörü ön libero bile oynatmış.

Rijkaard defansif oynatıyor git maçları izle bakayım yalnız defansifte değil biraz geride diyelim köprü görevi diyorum top ona gelince topu ileri taşımak diyorum hala diyorsun ki ileri çıkmak için istek yok ki sana ben başka birşey demiyorum seninle tartışmaya girende suç. Anca işine gelenleri cevapla, gelmeyenlere salla gitsin anasını satayım. Böyle yaparak nereye varmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum.

Ayrıca yineliyorum 2 maç kötü diye bu adama böyle yorumlar yapılıyorsa Lincoln gibi olsa neler yapılırdı. Adam ilk 6 maç, son Belediye, Gençlerbirliği maçı arasında hiç oynamadı neredeyse... Konuşturmayın beni burada !

Sasa iliç mesela 750 bin euroya aldığımız adam nasıl pas yüzdesi yüksek asist gol oranı vardı.Yanında saidoo florquinn felan oynuyordu

Renktaş bu saydığın adamlar futbolu bilen adamlar,sahada ne yapması gerektiğini bilen adamlar,birde maça aşırı konsantre olup kendini veren adamlar..Bizim şu anki çoğu futbolcumuz sahada ne yaptığını bilmiyor,futbolu bilmiyor..Birde yetenek ile beraber kendine güven olmayınca sağa oyna,sola oyna,gerie oyna ,sıkışınca topu saklama ve kaptır..

Saido çok mu yetenekli hayır ama bu oyunu bilerek oynuyor.Ön libero olmasına rağmen atak yaptığımızda dönen toplara basmada ustaydı...

O yüzden oyun bilgisi,oyun zekası çok önemlidir.oyun bilgisi ve oyun zekası sadece yetenekli oyuncularda vardır diye birşey yoktur..(en yakın örnek neill)

fener ve beşiktaşta futbolu bilmeyen,oyun bilgisi olmayan adam bizim takıma göre daha azdır..Hem yetenek yok hem oyun bilgisi yok ne işi var o zaman bu adamların Galatasarayda!!

İliç ön libero oynamış. Daha neler duyacağız.

Hey çok bilmiş adam ben galatasarayda ön libero oynamış demedim bizden gititkten sonra ön libero oynadı dedim hatta haberlere iliç salzburgta ön libero oynatıldığını bu yüzden iyi oynayamadığını söyledi.

İliç forvet arkası felan oynamıyordu bizde ayhanla ikisi yanyanaydı orta alanda ilerdede çift forvet.İliç için koşmayan adam diyebilirmisinizz ki?

Hey çok bilmiş adam ben galatasarayda ön libero oynamış demedim bizden gititkten sonra ön libero oynadı dedim hatta haberlere iliç salzburgta ön libero oynatıldığını bu yüzden iyi oynayamadığını söyledi.

İliç forvet arkası felan oynamıyordu bizde ayhanla ikisi yanyanaydı orta alanda ilerdede çift forvet.İliç için koşmayan adam diyebilirmisinizz ki?

"Forvet arkası" ve "ön libero" adlı mevkiler benim bildiğim, gördüğüm ve öğrendiğim futbolda olmayan mevkilerdir. :) Yorum yapamayacağım bu yüzden. :(

Rijkaard defansif oynatıyor git maçları izle bakayım yalnız defansifte değil biraz geride diyelim köprü görevi diyorum top ona gelince topu ileri taşımak diyorum hala diyorsun ki ileri çıkmak için istek yok ki sana ben başka birşey demiyorum seninle tartışmaya girende suç. Anca işine gelenleri cevapla, gelmeyenlere salla gitsin anasını satayım. Böyle yaparak nereye varmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum.

BULDUM!!!...''niye bizim takımda defans ve hücüm hattı var da birbirlerine pek karışmak istemiyorlar'' diye düşünüp duruyordum...hay çok yaşa!...''KÖPRÜ'' imiş sebep...fazla ağırlığı kaldırmaz,hızlı trafiğe izin vermez,ama ''kaliteli'' ve ''dünya markası'' köprü!...

BULDUM!!!...''niye bizim takımda defans ve hücüm hattı var da birbirlerine pek karışmak istemiyorlar'' diye düşünüp duruyordum...hay çok yaşa!...''KÖPRÜ'' imiş sebep...fazla ağırlığı kaldırmaz,hızlı trafiğe izin vermez,ama ''kaliteli'' ve ''dünya markası'' köprü!...

Bu nedir ya ? Bu nasıl bir yorumdur ? Bunu yaparak neyi amaçlıyorsun sen ? Elano'ya bok atmak hoşuna gidiyorsa at kardeşim böyle devam et.

Her yoruma da böyle saçma sapan mesajlar yazmaya da devam et. Kendinde dalga geçiyorsun ha bizle ne mutlu sana.

"Forvet arkası" ve "ön libero" adlı mevkiler benim bildiğim, gördüğüm ve öğrendiğim futbolda olmayan mevkilerdir. :) Yorum yapamayacağım bu yüzden. :(

Söylediğin bütün saçma şeyleri geçtim de, bu resmen absürd ötesi olmuş. Bir kelimeyi sözlük anlamı dışında kullanmamak gibi bir şey bu yaptığın. Oysa sokakta konuşulan çok daha farklı bir dil. Sokakta kullanılan kelimeler, sözlükten çok daha farklı anlamlar içerebiliyor.

Bu nedir ya ? Bu nasıl bir yorumdur ? Bunu yaparak neyi amaçlıyorsun sen ? Elano'ya bok atmak hoşuna gidiyorsa at kardeşim böyle devam et.

Her yoruma da böyle saçma sapan mesajlar yazmaya da devam et. Kendinde dalga geçiyorsun ha bizle ne mutlu sana.

Adam müthiş örneklemiş. Sorun göremedim ben.

Elano nasıl iyi oynar, yanında top yapan onunla pas alışverişi yapan zaten ona yüklenmeyen bir isimle iş yapar. Brezilya'da adam orta sahada bizimkisi kadar yalnız değil dikkat edin.

Harbiden ne çok bilmiş adam var burda ya.Kendini böyle elit sanan,hep onun dediği olcak sanan kişiler...Her fikire saygılı olmasını öğrenin ilk önce.Adamın sevmediği futbolcuyu zorlamı sevdirceksiniz.Elano babanızın oğlumu.Şu elanoyu savunduğunuz kdar ailenizi savunmuyordursunuz yeminle

Seneye sol ayaklı Kallström'ü alırız Elano'nun yanına orta sahamız süper olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt