- 17 Ağustos 2009
- 44.212
- 33.325
- 3.448
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
İliç ön libero oynamış. Daha neler duyacağız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hughes olmasın o![]()
Abiciğim oynana oyunlar arasında fark var yav.Elano'nun Fener maçında hücumda görünmemesi ama Mehmet'in çıkıp(pas yapamayan) Arda'nın girmesinden sonra(pas yapan) topla daha çok oynaması.Keita'ya en az 4-5 kere uzun pasla topu buluşturması,daha çok dikin oynaması tesadüf mü yani?
Ulan sen nerden biliyon defansif oynattığını?Rijkaardın taktiğinde 3 ön libero mu var?
Adamın ileri çıkmak sorumluluk almak gibi bir isteği yokki.
Elano şuan tam deconun yerinde oynuyor.
İliçi bilmeden b.k atıyorsun iliç forvet arkası değil bizdede öyle oynamadı 4-4-2 oynuyorduk ve orta sahanınortasında oynadı.Hatta bizden gittikten sonra teknik direktörü ön libero bile oynatmış.
Sasa iliç mesela 750 bin euroya aldığımız adam nasıl pas yüzdesi yüksek asist gol oranı vardı.Yanında saidoo florquinn felan oynuyordu
Hey çok bilmiş adam ben galatasarayda ön libero oynamış demedim bizden gititkten sonra ön libero oynadı dedim hatta haberlere iliç salzburgta ön libero oynatıldığını bu yüzden iyi oynayamadığını söyledi.
İliç forvet arkası felan oynamıyordu bizde ayhanla ikisi yanyanaydı orta alanda ilerdede çift forvet.İliç için koşmayan adam diyebilirmisinizz ki?
Rijkaard defansif oynatıyor git maçları izle bakayım yalnız defansifte değil biraz geride diyelim köprü görevi diyorum top ona gelince topu ileri taşımak diyorum hala diyorsun ki ileri çıkmak için istek yok ki sana ben başka birşey demiyorum seninle tartışmaya girende suç. Anca işine gelenleri cevapla, gelmeyenlere salla gitsin anasını satayım. Böyle yaparak nereye varmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum.
BULDUM!!!...''niye bizim takımda defans ve hücüm hattı var da birbirlerine pek karışmak istemiyorlar'' diye düşünüp duruyordum...hay çok yaşa!...''KÖPRÜ'' imiş sebep...fazla ağırlığı kaldırmaz,hızlı trafiğe izin vermez,ama ''kaliteli'' ve ''dünya markası'' köprü!...
"Forvet arkası" ve "ön libero" adlı mevkiler benim bildiğim, gördüğüm ve öğrendiğim futbolda olmayan mevkilerdir.Yorum yapamayacağım bu yüzden.
![]()
Bu nedir ya ? Bu nasıl bir yorumdur ? Bunu yaparak neyi amaçlıyorsun sen ? Elano'ya bok atmak hoşuna gidiyorsa at kardeşim böyle devam et.
Her yoruma da böyle saçma sapan mesajlar yazmaya da devam et. Kendinde dalga geçiyorsun ha bizle ne mutlu sana.
Elano nasıl iyi oynar, yanında top yapan onunla pas alışverişi yapan zaten ona yüklenmeyen bir isimle iş yapar. Brezilya'da adam orta sahada bizimkisi kadar yalnız değil dikkat edin.
Seneye sol ayaklı Kallström'ü alırız Elano'nun yanına orta sahamız süper olur.
Kallström ve Elano'dan orta saha kurarsan, mümkün değil süper bir şey çıkmaz ortaya.
Brezilya Milli Takımı'nda orta saha oynamıyor çünkü.
Brezilya Milli Takımı'nda orta saha oynamıyor çünkü.