#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

elanodan istediğimiz verimi alamadık bu bir gerçek ben artık eleştirmeninde bir yararı olacagını düşünmüyorum brdahaki sezon daha iyi bir performans sergiler umarım.

Bir pas verdi diye ne yapalım şimdi.Uçan sabri gibi Alllahahhhh diyip havalaramı uçalım.5 milyon dolar alıyo senede.Bırakta bi pas versin artık.O pası m.sarpta veriyo

Son cumlende s.çmışın kardeşim resmen.3gun onceyi hatırlamıyorsun heralde sarpi..Sen sovmedın dime ilk dakikadaki pozisyonda ona.ama dogru sen alkışlamışındır onu.

Şu cevabından sonra bu konuda artık sana cevap vermeme kararı aldım.

B.özbekin sivas maçında yaptığı asist var mesela topukla o daha şıktı.

Hem mesele asist sayısı değil elano dediğiniz gibi bir adamsa orta saha oyuncusundan beklenilenleri yapmak zorunda bunu 1000 kere yazdık forumda

Ya anlamıyorunuz yada anlamak istemiyorsunuz.

Adamın oynamadığı maçlarla kıyaslamak nasıl bir mantık olsa gerek orayı anlamadım.

Beşiktaş maçı hariç diğerlerinde zaten kötüydü.Gol atınca iyi mi oynamış oluyor?Beşiktaş maçındada iyisi şöyle sadece mücadele etti o bakımdan barışta iyi sayılır yani.

:2aloh1: :2aloh1:

Kopuyorum şuan. Bu kadar rezillik olamaz ! :2aloh1:

elanonun yanina koyun ernsti veya fenerdeki emreyi bakin o zmn nasil oynuyor!

Hem mesele asist sayısı değil elano dediğiniz gibi bir adamsa orta saha oyuncusundan beklenilenleri yapmak zorunda bunu 1000 kere yazdık forumda

O pozisyonu izle onun orda pas atmadıgını gorceksin.O hareketi yaptıktan sonra kendi hareketleniyor topa.Ama bakıyor nonda'nın onune düştü top ona bırakıyor.

O pozisyonu izle onun orda pas atmadıgını gorceksin.O hareketi yaptıktan sonra kendi hareketleniyor topa.Ama bakıyor nonda'nın onune düştü top ona bırakıyor.

Elanonun pana maçında attığı goldede top önünde kaldı attığı frikikte adama çarptı ona bakarsan?

Son cumlende s.çmışın kardeşim resmen.3gun onceyi hatırlamıyorsun heralde sarpi..Sen sovmedın dime ilk dakikadaki pozisyonda ona.ama dogru sen alkışlamışındır onu.

Sen oradaki ironi yi anlamadıysan,yapabilcek birşeyim yok.M.sarp bu takımın ön kötü oyuncusu.Bu adam bile kayseri maçını aldı.Understand me

Sen neden anlamak istemiyorsun. Galatasarayın ön-liberoları çok kötüler sen hala Elano ile defansif ön-liberolarımızı kıyaslıyorsun. O kadar performans olarak kötülerki F.Rijkaard mecburen Elanoyu defansif oynatıyor. Hee senin mantığına göre Rijkaard hoca değil zaten. Biraz dikkatli izle maçları.

İyiydi dediğin kayseri maçında ne yaptı mesela söyler misin gol dışında?

Kusura bakma ama seninle tartışmaya dahi girmem bu saatten sonra. Beşiktaş maçında sırf mücadelesiyle ön plana çıktı diyorsun, diğerkilerde utanmadan kötü diyorsun. Gelmiş Kayseri maçında ne yaptı diyorsun sonra.

Kayseri maçında 11'de başlamadı bu bir. İkincisi tam hazır olmamasına rağmen kulüp tarihinin en güzel gollerinden birine imza attı bu iki. Üçüncüsü göze batan hatası yoktu, hatta Arda ile paslaşmaları felan süperdi o maçta.

O dediğin adamların yanında biri olmadan oynuyor.

Hayır görüşünü kabul ettireceksin diye bu kadar saçmalamaya da gerek yokki.:oEmre'nin arkasında Baroni oynuyor,önünde Alex oynuyor,yanında ne kadar yeteneksiz olsalarda da basit oynamasını bilen Selçuk veya Deniz oynuyor.Ernst dediğin adam Tello ile Fink ile oynuyor.Emre ve Ernst'in çevresindeki tüm oyuncular kısa pas yapmaya müsait basit oynamayı bile oyuncular.

Hayır görüşünü kabul ettireceksin diye bu kadar saçmalamaya da gerek yokki.:oEmre'nin arkasında Baroni oynuyor,önünde Alex oynuyor,yanında ne kadar yeteneksiz olsalarda da basit oynamasını bilen Selçuk veya Deniz oynuyor.Ernst dediğin adam Tello ile Fink ile oynuyor.Emre ve Ernst'in çevresindeki tüm oyuncular kısa pas yapmaya müsait basit oynamayı bile oyuncular.

Bu saatten sonra Onur arkadaşla hiç bir tartışmaya girme bence. Adam utanmadan Elano'nun en iyi maçlarına bile kötü dedi, bir de Beşiktaş maçındaki oyununa sadece mücadele dedi, onu Barış bile yapıyor dedi. Ve biz ne kadar anlatırsak anlatalım sonuç sıfır = sıfır. O yüzden kendimizi boşa harap etmeyelim. Bırakalım sallamaya devam etsinler.

Elano Beklentileri Karşılıyamadı malasef.... Bugün Burda olmamızın önemli sebeblerinden biri Elano'dur... Tek Kişiye Bağlamıyorum tabi ama.. Sene Başı Bu sistemde Elano en önemli oyuncuydu... Onun göstereceği perfonmans bizim bu oyun sisteminde çok önemliydi... Ama Malasef tek kelimeyle Hayal kırıklığı oldu....

Yanındaki oyuncular yüzünden istediği perfonmans'ı sergileyemediği konusu doğru olabilir.. Ama insan en azından bi şeyler yapmaya çalışır.. Elano ne sorumluluk alıyor.. Ne mücadele ediyor... Sene Başından beri Asisti bile yok düşünün artık..

Mesala Elano gelirken En önemli özelliklerinden biri Frikikleriydi.. Geldiğinden beri frikik kullandığını hatırlamıyorum bile pana maçı hariç... Birde en önemli özelliği olarak bahsedilen frikikleri o sahadayken Caner atıyor...Anlamak zor...

Elano Beklentileri Karşılıyamadı malasef.... Bugün Burda olmamızın önemli sebeblerinden biri Elano'dur... Tek Kişiye Bağlamıyorum tabi ama.. Sene Başı Bu sistemde Elano en önemli oyuncuydu... Onun göstereceği perfonmans bizim bu oyun sisteminde çok önemliydi... Ama Malasef tek kelimeyle Hayal kırıklığı oldu....

Yanındaki oyuncular yüzünden istediği perfonmans'ı sergileyemediği konusu doğru olabilir.. Ama insan en azından bi şeyler yapmaya çalışır.. Elano ne sorumluluk alıyor.. Ne mücadele ediyor... Sene Başından beri Asisti bile yok düşünün artık..

Mesala Elano gelirken En önemli özelliklerinden biri Frikikleriydi.. Geldiğinden beri frikik kullandığını hatırlamıyorum bile pana maçı hariç... Birde en önemli özelliği olarak bahsedilen frikikleri o sahadayken Caner atıyor...Anlamak zor...

Objektif bir yorum:2_thumbs_up_-_anima

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt